Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lekarz kazał powoli odstawic i obserwować jak się będę czuć jak by wystąpiły bóle jak na okres czy plamienie kazał przyjść po następna receptę
Bo ja go dostałam zapobiegawczo bo wpadłam w panikę jak zobaczyłam krople zabarwionego śluzu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 20:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Więc jutro gonie do lekarza poproszę go żeby zajrzał do maluszka bo ja tak naprawdę nic nie wiem pierwsze USG miałam w 5tygodniu było tylko jajo następne mam mieć 7marca wyniki mam dobre więc lekarz stwierdził że nie trzeba tam zaglądać eh ale ja chcę zobaczyć
-
MartaR.. wrote:A ja mam śluz zabarwiony na różowo... Jutro pewnie wybiorę się do lekarza dziś też przypada termin @ drugi którego nie ma czy to może mieć wpływ na ten zabarwiony śluz????
Wiesz co kochana, ten zabarwiony śluz może występować w terminie @, ale w tym przypadku może być również wynikiem odstawienia progesteronu. Dla spokoju brałabym ten progesteron przynajmniej do końca I trymestruMartaR.. lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny Witam jeszcze z łóżka (ahh te mdłości) a zaraz zbieram się do pracy... śpiąca jestem okrutnie i nie mogę się doczekać snu dłuższego niż 6.30
Miłego DzionkaEweloka84, Strokrotka, Kajaoli lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Eweloka84 wrote:dzien dobry Kochane ja od wczoraj mam mdłości huraaaa!!!! tylko nie wiem czy to objwa czy to ze stresu hahahaha dzis wizyta i normalnie mam migotanie przedsionków
Migotanie przedsionków bardzo mnie rozbawiło
Trzymam kciuki Eweloka na która idziesz?Eweloka84, Viola lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny!!!
Jak dzisiejsze samopoczucie??
Wczoraj pod koniec pracy myślałam, że padnę ze zmęczenia. Jechałam do domu i myślałam tylko o tym, żeby się położyć spać, nawet porządnego obiadu nie zjadłam! Podziwiam was, że pracujecie po 12 godzin!!!
Eweloka84, Viola, Kajaoli, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
hejka no i znow w nocy sie budzialam sto rayz wyspana ale o 6:40 jak zadzownil budzik to myslalam ze nie odkleje dolnej powieki od gornej!!
poza tym nadal nic mi nei dolega chociaz slyszalm ze najgorsze dolegliwosci sie w 7-8 tyg zaczynaja najczeciej a ja dzis zaczynam 7 tydien jednak wolalabym zbey nei przyszly jeszcze 3,5 dnia i pójdę na usg! aaaaaaaaaaaaaaaEweloka84, Kajaoli, Kamilamila85, paaolka lubią tę wiadomość