Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Viola wrote:Dziewczyny jestescie pewne z ta feta? Pierwszy raz slysze ze nie mozna fety jesc kurcze, a ja kocham fete w salatce!!
Oczywiście, że można
http://zdroweodzywianiewciazy.pl/czy-ser-typu-feta-jest-zdrowy-dla-kobiet-w-ciazy/
Viola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dżizassss!!! Moje dziecko od paru dni ma dziwne ataki histerii (w sumie mało powiedziane) nagle zacxyna sie drzeć, bo: nie chce sie ubrac, rozberac albo coś. Teraz wracam z nią do domu, a ona na klatce zaczyna jeczec a w domu histeria nie chce sie rozebrać z kurtki i drze sie niemiłosiernie.. Do tego sie przesikała, wiec musiałam ją przebrac to sie tak darła i wyrywała jakbym ją katowała normalnie (( Teraz usneła... Wykonczyła mnie psychicznie.. Tak sie spłakałam, ze glowa mała.. Nie wiem co mam z nią zrobić, jak sie tak zachowuje.. Mam dość
-
w artykule na belly jest napsiane o fecie z enei mozna, serow plesniowych, topionych, jakichs i fety tez, a aj te zkcoham i juz ostatnio jadlam salatke bez fety
Viola wrote:Dziewczyny jestescie pewne z ta feta? Pierwszy raz slysze ze nie mozna fety jesc kurcze, a ja kocham fete w salatce!! -
hej :* no to ochana teraz duuuzo miesiecy spokoju : bo nastepna @ juz nie nadejdzie : to bedzie ten cykl kochanablue00 wrote:Hejka , raczylam sobie zerknac do was i zobaczyc co slychac, u mnie 4 dc i @ idzie juz ode mnie, tylko dziwi mnie tempka bo wciaz nie spadla
blue00 lubi tę wiadomość
-
Kurcze a jajaksie pytalam ginekologa czego jesc nie można tonie mowil o ograniczeniach. Pytalam sie o mieso i mowil ze z surowym miesem to jest tak ze boimy sie pasozytow, chorob odzwierzecych i bakterii.26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
Ewuncia92 wrote:Czesc dziewczyny
Mam pytanie do tych ktore juz mialy USG serduszkowe
Mialyscie USG dopochwowe czy przez brzuch?
Ja mialam dopochwowe. Slyszalam ze od 9 tygodnia dopiero przed z brzuch robia. Ale może ktos lepiej wie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 13:32
26.09.2014 Aluś :*
-
Strokrotka wrote:Dżizassss!!! Moje dziecko od paru dni ma dziwne ataki histerii (w sumie mało powiedziane) nagle zacxyna sie drzeć, bo: nie chce sie ubrac, rozberac albo coś. Teraz wracam z nią do domu, a ona na klatce zaczyna jeczec a w domu histeria nie chce sie rozebrać z kurtki i drze sie niemiłosiernie.. Do tego sie przesikała, wiec musiałam ją przebrac to sie tak darła i wyrywała jakbym ją katowała normalnie (( Teraz usneła... Wykonczyła mnie psychicznie.. Tak sie spłakałam, ze glowa mała.. Nie wiem co mam z nią zrobić, jak sie tak zachowuje.. Mam dość
Kochana, wiem ze cię tym zabiję, ale niestety to trzebaa przeczekać...
Ile ma mala? -
Ewuncia92 wrote:Dziekuje za odp
No wlasnie nie wiem jak to jest. Rozne sa opinie wiec ciekawa jestem jak to u Was jest z doswiadczenia
Doczytalam:-) 11-12 tydzień dopiero przez brzuch. Nie wiem gdzie znalazlam informacje o 9 tygodniu.Ewuncia92 lubi tę wiadomość
26.09.2014 Aluś :*
-
tyle ze ja bede miala w 7 tyg i 14 tyg a potem juz w 20, wiec moze np tak powiedzial wg terminow w ktorych on robi usg a moze jest tak ze np 1 usg w drugim trymestrze ejszcze dopochwowe a kolejne nie? albo ze do 15 tyg ciazy? a moze i do 20 wiec do polowy tak od polowy tak? no nie wiem
-
nick nieaktualnyEwuncia92 wrote:Dziekuje za odp
No wlasnie nie wiem jak to jest. Rozne sa opinie wiec ciekawa jestem jak to u Was jest z doswiadczeniaEwuncia92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyloveyou88 wrote:Ja jestem z wawy i będę rodziła w szpitalu bródnowskim:) Lekarze ok, przy kilku porodach byłam tam jako studentka, także od podszewki:)
ja jestem z pod Wawy i też w bródnowskim, lekarze ok i rodziłam tam już swoją pierwszą pociechę która za moment skończy 11 miesięcy a ja mam 24 lata i obecnie jestem na urlopie rodzicielskim