Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
madlene88 wrote:Znajoma mnie uświadomiła że czasem karmienie bywa-jest bardzo bolesne a raczej zazwyczaj,więc od dziś zaczęłam przygotowywać sutki:) smaruje malantanem może coś się wzmocnia:)
madlene88 lubi tę wiadomość
-
Ja już po wizycie, chyba jako jedyna dzisiaj miałam. Mała z wagi poniżej średniej 1140g przez ostatnie 4 tygodnie przybrała do 1973g! i jest teraz powyżej średniej, ja mam +1kg na wadze, co by się zgadzało z tym że jest stabilna i idzie tylko w dzidzie Położenie już główkowe, także cieszę się .
Rozmawiałam z lekarzem na temat porodu, wszystko bardzo fizjologicznie przebiega, więc mogę rodzić w każdym ze szpitali w moim mieście. Jestem niepocieszona niestety, że w 2 z 3 już wiem, że nie można rodzić w pozycji wertykalnej, a ona mi się póki co najbardziej podoba, nadzieja jeszcze w tym ostatnim, ale tam z kolei nie ma piłek, które bardzo mi się podobają na I fazę porodu. ehhkiti, Anulka87, KasiaHaBe, BurzaHormonów, Pampcia, Zielona_konczynka, MałaMi88, Caro, Anuśka19, czekajacanacud1, Dziobuś lubią tę wiadomość
-
BurzaHormonów wrote:Mogłabyś jeszcze raz wkleić ten link? Nie działa a chętnie zobaczę
http://allegro.pl/baby-raj-19el-posciel-meble-przewijak-i6912154090.html
widziałam jeszcze na aukcjach ,że są wersje bez komodyBurzaHormonów lubi tę wiadomość
grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
Jeszcze ja mam dziś wizytę bo mi doktorek przełożył z wczoraj także całe forum trzyma kciuki za Antusia
Zielona_konczynka, madlene88, MałaMi88, Caro, Barbie24, Agnesqe, patulla, almaanies, Anuśka19, KasiaHaBe, BurzaHormonów, kiti, Dziobuś lubią tę wiadomość
-
mimoza wrote:Podrzucam Wam ciekawy artykuł na który dzisiaj trafiłam.
https://mataja.pl/2014/05/pospiech-wysoce-niewskazany-o-tym-ze-dwa-tygodnie-moga-czynic-roznice/Mika2009 lubi tę wiadomość
-
Ciekawy artykuł.
No własnie czytałam jak część dziewczyn pisała że chce wcześniej urodzić. Ja się martwię by donosić do końca. Oby tak do 37 tc będę to szczęśliwa. Owszem już mi cholernie ciężko ale niech mała siedzi jak najdłużej !!
KasiaHaBe lubi tę wiadomość
-
Mika2009 wrote:Ciekawy artykuł.
No własnie czytałam jak część dziewczyn pisała że chce wcześniej urodzić. Ja się martwię by donosić do końca. Oby tak do 37 tc będę to szczęśliwa. Owszem już mi cholernie ciężko ale niech mała siedzi jak najdłużej !!