Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydżdżownica wrote:A po co piersi oglądała?
Pytałam czy powinnam je jakoś przygotowywać do karmienia. Bardzo mi na tym zależy, poprosiła tylko bym pokazała brodawki i sutki. Zobaczyła, że brodawki dość duże, sutki nie są wklęsłe, że piękne cycuszki do karmienia. Przy wklęsłych należy robić jakieś masarze i kąpiele wodne w zmiennych temperaturach Przynajmniej tak ona mówiła.
dżdżownica, KasiaHaBe, madlene88, MałaMi88 lubią tę wiadomość
-
dżdżownica wrote:Ja na szczęście nie. Jak coś Tobie wylazło
To dobry jest krem mustela na świeże rozstępy. Ja używam ujędrniającego z tej firmy i dobre są ceny na e-farm.pl
No właśnie dziś zauważyłam mała ryse Myślałam że ominie mnie toWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2017, 19:01
grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
Pytam bo ja ostatnio mam kompleksy na punkcie piersi. Zawsze miałam takie średnie 70D ale jędrne i okraglutkie i małymi suteczkami. Uwielbialam je
A teraz są wielkie jak u krowy i brodawki mi tak urosły że szok. Mąż mówi że wymyślam ale dla mnie są okropne. -
nick nieaktualnyMi jakoś bardzo piersi się nie zmieniły. Są pełniejsze i troszkę większe, brodawki hmmm No na pewno większe, sutki też ale nie wiszą i nie są jakieś mega wielkie. Tzn dzisiaj to urosły o jakieś dwa centymetry przez pochwały pani położnej;p Nieee wiem może kobietka tak mówiła, a może żeczywiście są odpowiednie. W każdym razie zadziałało to mega dobrze na psychikę, bo czuje się ich mega pewna i przekonana, że będzie z nich leciało morze mleka
MałaMi88 lubi tę wiadomość
-
patulla wrote:W biedronce pieluszki Dada 1, 2 są w promocji
Właśnie dzwonił do mnie młodszy brat (!) i mówił że kupił mi dwie paczki, bo był i jakoś tak sobie pomyślał że kupi. Hehe, szook A to przyszły chrzestny Tosipatulla, MałaMi88 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
theagnes87 wrote:po co wszystkie chcecie rodzic przed terminem? Nie lepiej aby maluszek dojrzal w brzuchu?
No dokładnie:D najpierw był lawinowy strach, że się nie donosi, a teraz już się wszystkim śpieszy do września
Jak dla mnie to dzidzia może siedzieć nawet do 42 tc, byleby była zdrowiutka. A ze mną co by nie bylo to się jakoś wykuruję.
a co do cycochów, to u mnie wielkość i "konsystencja" jak przed ciażą. Są mniej tkliwe niż na początku ciąży i jakby nieco oklapły, bo w I trymestrze były dość nabrzmiałe. Za to sutki są wyraźnie większe i ciemniejsze. -
Mi zamówienie z hubiword przyszło w ciągu 3dni.
Niewiem czemu ja podświadomie wiem że będę mieć pokarm Może to głupie ale wiem albo wolę się tak nastawić!
Theagnes ma rację, żadna niechce przenosić dzidzi to zrozumiałe ale w ale tez niechce za szybko urodzić...Ja czekam do terminu A zaraz po nim będę działać
-
U mnie rozstępy się pojawiły na udach jakoś z miesiąc temu, a na piersiach gdzieś w 4miesiącu. Mi piersi urosły z 2 rozmiary, a już wcześniej były spore.
Byłam na USG prywatnie i wyszło, że bobas ma 1457g, a jak w poniedziałek byłam na NFZ wyszło 1750g . Wszystko OK i potwierdziło się, że to Antoś.
Bobas znów grzecznie siedział na miejscu na USG. Pierwszy raz zobaczyłam go w 3D i dokładnie widziałam jego buziaczekdżdżownica, BurzaHormonów, Caro, MałaMi88, Zielona_konczynka, kiti, KasiaHaBe, Pampcia, Dziobuś lubią tę wiadomość
-
BurzaHormonów wrote:Dziewczyny, na jakie łóżeczka się zdecydowałyście i czy możecie polecić jakichś sprzedawców z allegro lub sklepy internetowe? Chodzi mi o zwykle łóżeczka drewniane ze szczebelkami
My zdecydowaliśmy się na takie:
http://www.smykoland.pl/klups-lozeczko-radek-iii-bialy-120x60.html
BurzaHormonów lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Anuśka19 wrote:Oo jakbyście wiedziały o promocji na pampersy pampersa to dajcie cynka niby mam już ok 200szt ale tego nie będzie za wiele a promocje nie są tak często