Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydżdżownica wrote:A po co piersi oglądała?
Pytałam czy powinnam je jakoś przygotowywać do karmienia. Bardzo mi na tym zależy, poprosiła tylko bym pokazała brodawki i sutki. Zobaczyła, że brodawki dość duże, sutki nie są wklęsłe, że piękne cycuszki do karmienia. Przy wklęsłych należy robić jakieś masarze i kąpiele wodne w zmiennych temperaturachPrzynajmniej tak ona mówiła.
dżdżownica, KasiaHaBe, madlene88, MałaMi88 lubią tę wiadomość
-
dżdżownica wrote:Ja na szczęście nie. Jak coś Tobie wylazło
To dobry jest krem mustela na świeże rozstępy. Ja używam ujędrniającego z tej firmy i dobre są ceny na e-farm.pl
No właśnie dziś zauważyłam mała ryse Myślałam że ominie mnie toWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2017, 19:01
grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
Pytam bo ja ostatnio mam kompleksy na punkcie piersi. Zawsze miałam takie średnie 70D ale jędrne i okraglutkie i małymi suteczkami. Uwielbialam je
A teraz są wielkie jak u krowy i brodawki mi tak urosły że szok. Mąż mówi że wymyślam ale dla mnie są okropne. -
nick nieaktualnyMi jakoś bardzo piersi się nie zmieniły. Są pełniejsze i troszkę większe, brodawki hmmm No na pewno większe, sutki też ale nie wiszą i nie są jakieś mega wielkie. Tzn dzisiaj to urosły o jakieś dwa centymetry przez pochwały pani położnej;p Nieee wiem może kobietka tak mówiła, a może żeczywiście są odpowiednie. W każdym razie zadziałało to mega dobrze na psychikę, bo czuje się ich mega pewna i przekonana, że będzie z nich leciało morze mleka
MałaMi88 lubi tę wiadomość
-
patulla wrote:W biedronce pieluszki Dada 1, 2 są w promocji
Właśnie dzwonił do mnie młodszy brat (!) i mówił że kupił mi dwie paczki, bo był i jakoś tak sobie pomyślał że kupi. Hehe, szookA to przyszły chrzestny Tosi
patulla, MałaMi88 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
theagnes87 wrote:po co wszystkie chcecie rodzic przed terminem? Nie lepiej aby maluszek dojrzal w brzuchu?
No dokładnie:D najpierw był lawinowy strach, że się nie donosi, a teraz już się wszystkim śpieszy do września
Jak dla mnie to dzidzia może siedzieć nawet do 42 tc, byleby była zdrowiutka. A ze mną co by nie bylo to się jakoś wykuruję.
a co do cycochów, to u mnie wielkość i "konsystencja" jak przed ciażą. Są mniej tkliwe niż na początku ciąży i jakby nieco oklapły, bo w I trymestrze były dość nabrzmiałe. Za to sutki są wyraźnie większe i ciemniejsze. -
Mi zamówienie z hubiword przyszło w ciągu 3dni.
Niewiem czemu ja podświadomie wiem że będę mieć pokarmMoże to głupie ale wiem
albo wolę się tak nastawić!
Theagnes ma rację, żadna niechce przenosić dzidzi to zrozumiałe ale w ale tez niechce za szybko urodzić...Ja czekam do terminuA zaraz po nim będę działać
-
U mnie rozstępy się pojawiły na udach jakoś z miesiąc temu, a na piersiach gdzieś w 4miesiącu. Mi piersi urosły z 2 rozmiary, a już wcześniej były spore.
Byłam na USG prywatnie i wyszło, że bobas ma 1457g, a jak w poniedziałek byłam na NFZ wyszło 1750g. Wszystko OK i potwierdziło się, że to Antoś.
Bobas znów grzecznie siedział na miejscu na USG. Pierwszy raz zobaczyłam go w 3D i dokładnie widziałam jego buziaczekdżdżownica, BurzaHormonów, Caro, MałaMi88, Zielona_konczynka, kiti, KasiaHaBe, Pampcia, Dziobuś lubią tę wiadomość
-
BurzaHormonów wrote:Dziewczyny, na jakie łóżeczka się zdecydowałyście i czy możecie polecić jakichś sprzedawców z allegro lub sklepy internetowe? Chodzi mi o zwykle łóżeczka drewniane ze szczebelkami
My zdecydowaliśmy się na takie:
http://www.smykoland.pl/klups-lozeczko-radek-iii-bialy-120x60.html
BurzaHormonów lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Anuśka19 wrote:Oo jakbyście wiedziały o promocji na pampersy pampersa to dajcie cynka
niby mam już ok 200szt ale tego nie będzie za wiele a promocje nie są tak często