Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Patulla jeszcze ja na 8 września.
Wy się cieszycie,że już blisko październik,a ja zaczynam panikowac.W środę jadę ustalić termin cesarki,ale patrząc po dyżurach lekarza,który ma mnie ciąć to czuje,że datę wyznaczy na 26 września.Synek jest z 25 września,także jeśli każą stawić się dzień wcześniej do szpitala na jakieś badania to jego 2 urodzinki spędzimy osobno -
Patulla dopisz mi wizytę 6 września
Dziewczyny, nie smęćcie tak o śmierci już, wszystkie kogoś straciłyśmy jak to w życiu. Teraz czekamy na cud narodzin, więc nie dobijajmy się.
Mi się skończyły, praktyki, więc teraz ta gorsza część "wakacji" dzisiaj znów siadam do nauki do egzaminu...a na samą myśl mam już dość patrzenia na to. Dobrze, że mój psiak mnie tu wspiera obok gryząc jelenią nogę
Ja na szczęście zgagę mam wieczorem co któryś dzień, ręce mi drętwieją jak się położę, no i oczywiście też się czuję jak grubas, bo ciężko po schodach, buty założę sama, ale tylko na siedząco, no ale cóż, niech Małgosia jeszcze chwilę poczeka do końca tego 36 tyg. minimum, a potem pewnie będę robić "treningi" sprzątając w mieszkaniu i wijąc nasze gniazdko, ale to nam zleciało, jeszcze chwilkę i będziemy rodzić -
Witam z remontowego frontu
U mnie dziwne objawy, juz drugi dzien budze sie z lekkimi bolami podbrzusza jak na okres. Ale to tylko sie budze, potem wstaje i wszystko mija... N8e wiem dlaczego łapie mnie to tylko w nocy/nad ranem... Najważniejsze ze przechodzi, bo juz bym panikowala.
Ogolnie to juz zaczynam sie stresowac, ze jeszcze nie mam nic poszykowane dla malej przez ten remont.. Ech, bede we wrześniu ostatkiem sil prac i prasowac -
Barbie24 wrote:Patulla jeszcze ja na 8 września.
Wy się cieszycie,że już blisko październik,a ja zaczynam panikowac.W środę jadę ustalić termin cesarki,ale patrząc po dyżurach lekarza,który ma mnie ciąć to czuje,że datę wyznaczy na 26 września.Synek jest z 25 września,także jeśli każą stawić się dzień wcześniej do szpitala na jakieś badania to jego 2 urodzinki spędzimy osobno
Rybko dla takiego szkraba daty nie istnieją więc dzień wcześniej możesz wyprawic urodziny i synuś będzie się cieszył tak samo A to przecież najważniejsze -
A ja jeszcze mam pytanie do tych, ktore juz mają szkraby. Jakie mleko jest godne polecenia? Oczywiście nie chcem wywolywac burzy, ale gdyby kp mi nie wyszlo to nie chcialabym kupowac pierwszego lepszego lub szukac na gwalt jakiegos mleka, wole juz teraz się rozeznac w temacie
India26 lubi tę wiadomość
-
Nieśmiała wrote:A ja jeszcze mam pytanie do tych, ktore juz mają szkraby. Jakie mleko jest godne polecenia? Oczywiście nie chcem wywolywac burzy, ale gdyby kp mi nie wyszlo to nie chcialabym kupowac pierwszego lepszego lub szukac na gwalt jakiegos mleka, wole juz teraz się rozeznac w temacie
ooo tak, ja też bym chciała mieć jakieś małe opakowanie w domu, na wszelki wypadek, jakby zabrakło, bo będę przecież wychodzić z domu i nie wiem czy dam radę tyle odciągać, a po co mała ma głodna siedzieć z tatusiem. Ja jak czytałam to bebilon i chyba Nestle pro nan 1 polecali najbardziej, ale chętnie posłucham doświadczonych. -
Moi mleko dostali jak mieli kilka miesięcy dopiero. I Bebiko pili. Zdecydowałam się na nie, bo wydawało mi się nienajgorsze, a przystępne cenowo.
Wcześniej nie kupowałam nic, w razie co to apteki/sklepy są czynne zawsze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2017, 10:04
-
madlene88 wrote:Hej powiedzcie mi czy husteczki z rosmana babydream są dobre? Albo bambino? Któraś używała?
Ja co prawda w praktyce jeszcze nie używałam. Ale jeśli chodzi o skład (bazowałam na blogu sroka o) to większość chusteczek babydream są ok dla malucha. Bambino niestety nie
Ale wiadomo, że w praktyce może to wyglądać zupełnie inaczej.MałaMi88, madlene88 lubią tę wiadomość
Październik 2017 synek -
madlene88 wrote:Hej powiedzcie mi czy husteczki z rosmana babydream są dobre? Albo bambino? Któraś używała?
-
Moja akurat pije mleklo dla silnych alergikow - Nutramigen, z takich sklepowych to kolezanki zachwalaly Hipp, ze sklad prosty i brzuszek akceptowal. Jest tez wesrsja Hipp HA jesli maluch ma problemy np z laktoza.
Ja wlasnie kupie jakies mleko HA bo u nas rodzinnie dzici alergiczno-kolkowe
-
dziewcxyny mam pytanie loguje sie na zus pue a tam nie ma mojego zwolnienia od 09.08 w systemke... dodam ze nowe donioslam odrazu po ostatniej wizycie 08.08. moj pracodawca to duzy zaklad pracy kilka tys pracownikow. myslicie ze jakby kolezanka zapomniala podac albo cos ti by sie odezwali? glupio mi dzwonic na kadry bo bedzie zaraz darcie japy ze pospieszam itd