Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane byłam na wizycie jest pęcherzyk Julii tydzien temu nie było. Ma on 15 minimetrow i szok
I kolejny powód do zmartwień bo gin powiedział ze jestem w 4 tyg i 5. Dniu a ja uważam ze ciąża powinna byc starsza zgodnie z suwakiem
Owulacje miałam potwierdzona monitoringiem Martwię sie ze ciąża nie rozwija sie prawidlowo
-
kasiulka,ważne jest to co mówi lekarzKasiulka03 wrote:Kochane byłam na wizycie jest pęcherzyk Julii tydzien temu nie było. Ma on 15 minimetrow i szok
I kolejny powód do zmartwień bo gin powiedział ze jestem w 4 tyg i 5. Dniu a ja uważam ze ciąża powinna byc starsza zgodnie z suwakiem
Owulacje miałam potwierdzona monitoringiem Martwię sie ze ciąża nie rozwija sie prawidlowo
jeśli on uważa,ze jest ok,to się nie martw
03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
06.02 (39dc)- beta hcg 907.3
09.02 (42dc)- beta hcg 2526

-
Witajcie...Ja narazie oznak ciążowych brak, oprócz tego że po 14 jestem już padnięta i chodzę spać o 19.....bo już nie daje rady....
Dodatkowo strasznie się męczę...
I nie iwem co jest grane....ale dosłowanie po 2 godzinach jestem już głodna...narazie ratuje się wodą i herbatkami, ale ten głód mnie martwi, bo skoro to 1 trymestr to co będzie potem????
W pierwszej ciąży przytyłam 14 kg, więc jakoś tragedii nie było, ale teraz chciałabym przytyć mniej, ale chyba nic tego nie zapowiada -
Zgredek, trzymam kciuki!
Kasiulka a mówiłaś lekarzowi, że wg Ciebie ciąża jest starsza?
wercia, będzie dobrze chociaż domyślam się co czujesz dlatego ja się umówiłam na rano
Tak a propos...mam wizytę w Walentynki...tak mi ustaliła.
Przynajmniej będę wiedziała mniej więcej co i jak.
-
Kasiulka03 wrote:Bo byłam tak szczęśliwa ze jest pęcherzyk ze nie powiedziałam mu
Kasiulka na pewno będzie dobrze, ja byłam u swojego lekarza niby w 5 tygodniu tak mi wyliczył i nie było nic widać (a powiedział że już coś powinno być ,choć pęcherzyk) wiec zrobiłam betę dla świętego spokoju
z 718 zrobiło się 1708 teraz czekam na wizytę mam nadzieje że choć pęcherzyk będzie 
Trzymam kciuki -
candela wrote:Zgredek, trzymam kciuki!
Kasiulka a mówiłaś lekarzowi, że wg Ciebie ciąża jest starsza?
wercia, będzie dobrze chociaż domyślam się co czujesz dlatego ja się umówiłam na rano
Tak a propos...mam wizytę w Walentynki...tak mi ustaliła.
Przynajmniej będę wiedziała mniej więcej co i jak.
Potem się unormuje
Ja na samym początku to byłam wiecznie głodna i jadłam na zmianę czekoladę i kabanosy. Potem pojawiły się mdłości i odechciało mi się jeść :p a teraz już mi się unormowało i owszem czuje głód ale podjadam owoce i szybko przechodzi
07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
Dziewczyny spokojnie, Matki zawsze znajdą powód do zamartwiania się

Ja byłam u dentysty dzisiaj, bo coś mnie bolało. Rozwiercila mi ząb i zatruła
więc będzie kanałowe leczenie (plus taki, że w ciąży kanałowe wszystkich zębów jest darmowe) Ale teraz boli.... aaaa

-
Hej Dziewczyny

Mozna sie przylaczyc?
Jestem mama 8letniej Nadii i 7miesiecznego Dawidka, a tu takaaaa niespodzianka.
Szczerze przeraza mnie wizja dzieci rok po roku i w ogole 3.
Od soboty testy wychodza pozytywne, obecnie kreseczka testowa tak samo ciemna jak kontrolna i beta z poniedzialku 270 takze cos kolo 4 tygodnia, 28 lutego mam wizyte, dosc pozno, ale z synkiem chodzilam co tydzien... raz nie bylo jeszcze zarodka, pozniej jeszcze serduszko nie bilo i teraz wole za jednym zamachem niz sie stresowac.
W ogole jest to podwojny szok poniewaz o synka staralalismy sie prawie dwa lata przez moje rozjechane cykle po odstawiniu anty, po drodze byl szpital diagnostyka, maz tez byl badany az w koncu samo zaskoczylo za nim zaczelam brac leki na stymulacje cyklu......
patulla, kiti, Diddlina, Kimmy lubią tę wiadomość

czuję,ze dzień będzie mi się baaardzo dluzyl

[/url]