Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane byłam na wizycie jest pęcherzyk Julii tydzien temu nie było. Ma on 15 minimetrow i szok
I kolejny powód do zmartwień bo gin powiedział ze jestem w 4 tyg i 5. Dniu a ja uważam ze ciąża powinna byc starsza zgodnie z suwakiem
Owulacje miałam potwierdzona monitoringiem Martwię sie ze ciąża nie rozwija sie prawidlowo -
Kasiulka03 wrote:Kochane byłam na wizycie jest pęcherzyk Julii tydzien temu nie było. Ma on 15 minimetrow i szok
I kolejny powód do zmartwień bo gin powiedział ze jestem w 4 tyg i 5. Dniu a ja uważam ze ciąża powinna byc starsza zgodnie z suwakiem
Owulacje miałam potwierdzona monitoringiem Martwię sie ze ciąża nie rozwija sie prawidlowojeśli on uważa,ze jest ok,to się nie martw
03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
06.02 (39dc)- beta hcg 907.3
09.02 (42dc)- beta hcg 2526
-
Witajcie...Ja narazie oznak ciążowych brak, oprócz tego że po 14 jestem już padnięta i chodzę spać o 19.....bo już nie daje rady....
Dodatkowo strasznie się męczę...
I nie iwem co jest grane....ale dosłowanie po 2 godzinach jestem już głodna...narazie ratuje się wodą i herbatkami, ale ten głód mnie martwi, bo skoro to 1 trymestr to co będzie potem????
W pierwszej ciąży przytyłam 14 kg, więc jakoś tragedii nie było, ale teraz chciałabym przytyć mniej, ale chyba nic tego nie zapowiada -
Zgredek, trzymam kciuki!
Kasiulka a mówiłaś lekarzowi, że wg Ciebie ciąża jest starsza?
wercia, będzie dobrze chociaż domyślam się co czujesz dlatego ja się umówiłam na rano
Tak a propos...mam wizytę w Walentynki...tak mi ustaliła.
Przynajmniej będę wiedziała mniej więcej co i jak.
-
Kasiulka03 wrote:Bo byłam tak szczęśliwa ze jest pęcherzyk ze nie powiedziałam mu
Kasiulka na pewno będzie dobrze, ja byłam u swojego lekarza niby w 5 tygodniu tak mi wyliczył i nie było nic widać (a powiedział że już coś powinno być ,choć pęcherzyk) wiec zrobiłam betę dla świętego spokojuz 718 zrobiło się 1708 teraz czekam na wizytę mam nadzieje że choć pęcherzyk będzie
Trzymam kciuki -
candela wrote:Zgredek, trzymam kciuki!
Kasiulka a mówiłaś lekarzowi, że wg Ciebie ciąża jest starsza?
wercia, będzie dobrze chociaż domyślam się co czujesz dlatego ja się umówiłam na rano
Tak a propos...mam wizytę w Walentynki...tak mi ustaliła.
Przynajmniej będę wiedziała mniej więcej co i jak.
Potem się unormuje
Ja na samym początku to byłam wiecznie głodna i jadłam na zmianę czekoladę i kabanosy. Potem pojawiły się mdłości i odechciało mi się jeść :p a teraz już mi się unormowało i owszem czuje głód ale podjadam owoce i szybko przechodzi07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
Dziewczyny spokojnie, Matki zawsze znajdą powód do zamartwiania się
Ja byłam u dentysty dzisiaj, bo coś mnie bolało. Rozwiercila mi ząb i zatruławięc będzie kanałowe leczenie (plus taki, że w ciąży kanałowe wszystkich zębów jest darmowe) Ale teraz boli.... aaaa
-
Hej Dziewczyny
Mozna sie przylaczyc?
Jestem mama 8letniej Nadii i 7miesiecznego Dawidka, a tu takaaaa niespodzianka.
Szczerze przeraza mnie wizja dzieci rok po roku i w ogole 3.
Od soboty testy wychodza pozytywne, obecnie kreseczka testowa tak samo ciemna jak kontrolna i beta z poniedzialku 270 takze cos kolo 4 tygodnia, 28 lutego mam wizyte, dosc pozno, ale z synkiem chodzilam co tydzien... raz nie bylo jeszcze zarodka, pozniej jeszcze serduszko nie bilo i teraz wole za jednym zamachem niz sie stresowac.
W ogole jest to podwojny szok poniewaz o synka staralalismy sie prawie dwa lata przez moje rozjechane cykle po odstawiniu anty, po drodze byl szpital diagnostyka, maz tez byl badany az w koncu samo zaskoczylo za nim zaczelam brac leki na stymulacje cyklu......
patulla, kiti, Diddlina, Kimmy lubią tę wiadomość