Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
blackcarmen wrote:Sa tu mamy z 3 albo z dziecmi rok po roku? Jak dajcie rady bez sciemy jest hardcore?
Ogólnie jest super, właśnie wychodzimy na prostą i chłopaki już całkiem fajnie się dogadająI zachciało mi się trzeciego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2017, 12:48
blackcarmen lubi tę wiadomość
-
patulla mhm czyli w pelni swiadoma decyzja to chyba faktycznie nie jest tak zle
Ja bym sie swiadomie chyba nie zdecydowala ze strachu, ze polegne.
A jak sobie radzilas ze spacerami? Podwojny wozek? Synka w marcu przenosimy do spacerowki i tego sie najbardziej boje, male w gondoli, on w spacerowce.....
Czy takie dziecko 16 miesieczne moze juz na dostawce smigac?patulla lubi tę wiadomość
-
blackcarmen wrote:patulla mhm czyli w pelni swiadoma decyzja to chyba faktycznie nie jest tak zle
Ja bym sie swiadomie chyba nie zdecydowala ze strachu, ze polegne.
A jak sobie radzilas ze spacerami? Podwojny wozek? Synka w marcu przenosimy do spacerowki i tego sie najbardziej boje, male w gondoli, on w spacerowce.....
Czy takie dziecko 16 miesieczne moze juz na dostawce smigac?
-
Kimmy pocisnęłaś! Gratuluję, 3 szczęścia
Ja będę miała wyniki koło 15 bety i tsh, trochę się niecierpliwie. Dziś rano jeszcze mnie kuł ten jajnik, nie mogłam leżeć na prawej stronie. Teraz już przeszło. Także nie dzwonię do gin, we wtorek na spokojnie pójdę na wizytę. Oczywiście liczę na 100% serduszka, w końcu WalentynkiKimmy lubi tę wiadomość
-
Słuchajcie a jak biorę Duphaston to kwas foliowy też brać równocześnie? Gin mi nic nie mówiła, w sumie sama już nie wiem...
Powodzenia na wizytach dla reszty i gratuluję nowych ciążwitamy
-
nick nieaktualny
-
KaroLove a miałaś w rodzinie przypadki? Tez kiedyś zawsze marzyłam, ale u mnie w rodzinie nie było takich wariacji, a szkoda
Cały czas pragnę zobaczyć to serduszko 14, trochę się boję
-
patulla u nas bedzie ok 16 miesiecy bo maly jest z konca czerwca...tez mi sie wydaje, ze za maly na dostawke chyba, ze taka siedzaco eh sama nie wiem...ciesze sie, ze to juz bedzie pazdziernik i spacerow na pewno mniej niz na wiosne czy lato, a ten wozek rok po roku ciezki do opanowania? Jak ci sie nim operowalo? Dalo rade w biedronce przejechac? ;( haha
KaroLove w drugiej ciazy lekarz przepisywal mi jakies magnezy juz nazwy nie pamietam, ale zle spalam, drgaly mi powieki, skurcze miesni...pogadalam z farmaceutka i polecila mi magmaxb6 ma duza dawke magnezu w jednej tabletce od tamej pory przeszlo jak reka odjal biore go caly czas i naprawde sobie chwale
nadziejastru w poprzedniej ciazy bralam duphaston i folik jednoczesnie sam lekarz zalecil takze spokojnie jedno z drugim nie koliduje. Trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2017, 13:45
-
Hej dziewczyny, cykle mam 28 dniowe. Ostatnia miesiączka 31.12.2016. 2 lutego tj.34 dzień cyklu zrobiłam test z krwi beta hcg wyszła 1257mlU/ml a 6 lutego tj.38 dzień cyklu wyszła już 5115mlU/ml. Czy to jest prawidłowy przyrost w takiej wczesnej ciąży ? Ps.Kiedy wybrać się do lekarza ?
patulla, Kimmy, kaka470 lubią tę wiadomość