Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Zielona_konczynka wrote:Dzisiaj która rodzi? Ja byłabym chętna ale moje dziecko nie
A jak tam rozpakowane mamusie ? Jak się czujecie ?Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Ja na jutro mam tp ale też nic się nie zapowiada. Jutro też wizyta u doktora i zobaczymy co dalej. Jak się nic nie zmieniło to po tygodniu wywołanie. ..ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
Mika gratuluję
Aaniluap trzymam kciuki żeby wszystko poszło sprawnie.
A ja po wizycie. Dzisiaj 1 dzień po terminie. Tutaj niestety wywołują dopiero 10 dni po terminie. Ale może w koncu ruszy. Na ktg 2 takie duże skurczyki. Iii rozwarcie na 5cm, tylko gdzie ten poród ? ilość wód płodowych prawidłowa wiec czekamy dalej na rozwój akcji, wagi już nie mierzyła bo niby już bardzo cieżko pomierzyć. Poruszała troche szyjka i pojawiło sie plamienie. Jeżeli nie urodze to kolejne ktg i podgladanko we środe.pola89 lubi tę wiadomość
-
czesc dziewczeta, u nas wszystko w porządku, karmimy się, śpimy, kupkamy (i to jak!). Tak nam mija czas w słodkiej monotonii w czwartek jedziemy na sesję noworodkową, dziś przychodzi do nas położna. Mam nadzieję, że pomoże mi pozbyć się szwów. Narazie tato jest z nami w domu, chętnie pomaga, właśnie wziął małą do odbicia
Mamusie, ile pampersów wam schodzi dziennie? nam około 10, czasem więcej, dobrze, że dada nie uczulają, bo chyba byśmy zbankrutowali -
MałaMi88 wrote:Co tu taka cisza? Wszystkie na porodowkach czy co?
-
BurzaHormonów wrote:czesc dziewczeta, u nas wszystko w porządku, karmimy się, śpimy, kupkamy (i to jak!). Tak nam mija czas w słodkiej monotonii w czwartek jedziemy na sesję noworodkową, dziś przychodzi do nas położna. Mam nadzieję, że pomoże mi pozbyć się szwów. Narazie tato jest z nami w domu, chętnie pomaga, właśnie wziął małą do odbicia
Mamusie, ile pampersów wam schodzi dziennie? nam około 10, czasem więcej, dobrze, że dada nie uczulają, bo chyba byśmy zbankrutowali
Nam też ok. 10 lub więcej.
Była u nas położna w piątek i w 2 dni Leoś przybrał 200g także niezłe ma tempo.Jutro idziemy do przychodni do pediatry na wizytę patronażową zobaczymy ile teraz waży. Pępek mu trochę podkrwawia i się trochę naderwał więc zobaczymy co nam pediatra powie na ten tematBurzaHormonów lubi tę wiadomość
-
Hej dzisiaj o 9:15 urodził się Adaś całe 50 cm i 2660g
Zielona_konczynka, MałaMi88, Ripley84, KasiaHaBe, kiti, BurzaHormonów, Mika2009, dżdżownica, Zuzia_2017, patulla, kaka470, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Hej,
9.10.2017 urodziłam synka 3400g, 56 cm.
Uczucie pękającego balonika o 9 i lekki wyciek płynu to jednak były wody płodowe-tak jak Was pytałam
od razu zaczęły się lekkie bóle podbrzusza, więc zebraliśmy się do szpitala ze względu na dodatni GBS. Trochę naczekałam się w izbie przyjęć na lekarza plus jeszcze wcześniej KTG, ale około 13 byłam już na porodówce z rozwarciem 8cm a o 15 urodziłam synka.
Zielona_konczynka, KasiaHaBe, Mika2009, dżdżownica, kiti, patulla, BurzaHormonów, nadziejastru, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
Październik 2017 synek -
malwa88 wrote:Hej,
9.10.2017 urodziłam synka 3400g, 56 cm.
Uczucie pękającego balonika o 9 i lekki wyciek płynu to jednak były wody płodowe-tak jak Was pytałam
od razu zaczęły się lekkie bóle podbrzusza, więc zebraliśmy się do szpitala ze względu na dodatni GBS. Trochę naczekałam się w izbie przyjęć na lekarza plus jeszcze wcześniej KTG, ale około 13 byłam już na porodówce z rozwarciem 8cm a o 15 urodziłam synka.Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
Hej dziewczyny! Jestem lutówką 2016 i z sentymentem patrze na Wasze wątki Wiem że to nie miejsce na spam ale chciałabym zaprosić te z Was które miałyby ochotę do polubienia na fb sklepu internetowego dla niemowląt który prowadzi moja przyjaciółka
W ofercie ciekawa folkowa kolekcja dla najmłodszych, ubranka, kocyki i akcesoria
Link do fan page: www.facebook.pl/babelusklep/
Link bezpośrednio do sklepu: www.babelu.pl
Dajcie lajka, z góry dziękuję