Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydżdżownica wrote:Ja też myślę że dziewczynka
chociaż ochotę mam bardziej na pikantne niz na słodkie:)
Ja szczerze Wam powiem, że ani nie myślę co tam mi w brzuszku rośnie. Byle zdrowe było i mamusie kochało
-
U mnie znowu krwawienie, ale teraz bardzo silne i silny bol brzucha
Lekarz kazal brac przeciwbolowe i czekac do jutra bo powiedzial ze na tym etapie to juz nic sie nie da zrobic i jutro usg bedzie decydujące...
Ale juz nie mam zludzen...
Krwawie jak przy @..3IUI
1 ICSI 05.2016r. Aniołek [*] cp.2 IVF-ICSI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
5 IVF-IMSI 4.03.2017r. Aniołek 9tc [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySasanka1990 wrote:U mnie znowu krwawienie, ale teraz bardzo silne i silny bol brzucha
Lekarz kazal brac przeciwbolowe i czekac do jutra bo powiedzial ze na tym etapie to juz nic sie nie da zrobic i jutro usg bedzie decydujące...
Krwawie jak przy @.. -
Sasanka1990 wrote:U mnie znowu krwawienie, ale teraz bardzo silne i silny bol brzucha
Krwawie jak przy @..Sasanka1990 trzymam mocno kciuki
14.02 - 4mm serduszko
07.03 - 2cm szczęścia
04.04 - 8,2cm i prawdopodobnie będzie Elena
02.05 - wizyta
-
aleksandrazz wrote:Sasanka a na ip nie chcesz jechać?
Nie chce na ip, ufam mojemu lekarzowi, sama jestem położna i wiem ze nic nie poradze, jak mam poronic to tak sie stanie chocbym na glowie stanela3IUI
1 ICSI 05.2016r. Aniołek [*] cp.2 IVF-ICSI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
5 IVF-IMSI 4.03.2017r. Aniołek 9tc [*] -
Cześć dziewczyny. Ja dziś w średniej formie. Leżę na kanapie i nawet tym się męczę. Czuję takie obciążenie na sercu.. Nie wiem czy to właśnie efekt ciąży czy jakaś inna przyczyna ale czuję się tak jakbym weszła na jakieś Kilimandżaro. Dobrze, że mamy weekend.
Sasanka1990 wrote:U mnie znowu krwawienie, ale teraz bardzo silne i silny bol brzucha
Krwawie jak przy @..
Sassanka, niesamowicie mi przykro, że taka sytuacja u Ciebie, jednak mam nadzieję, że dzidziule nastraszy a już jutro będzie dobrze. Będę za Was trzymać kciuki.
Zgredku, mam nadzieję, że nas odwiedzisz niebawem z wieścią o pozytywnym teście. Okropne, że tak się dzieje, ale wierzę, że szybko zobaczysz ponownie dwie kreseczki.
-
Krwawie jak przy @..
Kochana musisz leżeć, bierzesz progesteron? Nie wolno siedzieć, tylko i wyłącznie leżeć i wstawać tylko do wc. Nic nie rób. Ja na Twoim miejscu pojechalabym na izbę przyjęć. -
Zgredek 12 wrote:Czesc. Dzisiejszy test negatywny i przyszla @...
Jak to mozliwe? Nie wiem...
Wykreslcie mniejsze e z listy, życie zrobilo nam psikusa -
Sasaneczko odpoczywaj :*
Mnie dziś też jakoś podbrzusze boli jak sie schylam więc leżę.....chciałabym córkę bo mam już jednego syna ale smaki mam jak na chłopca. Kabanosy, ser, szynka....ogólnie mięso i pikantne rzeczy. Słodyczy nie jem wcale.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 15:54