Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Sasanka1990 wrote:Jeden pękł przy ciazy pozamacicznej, drugi byl usuniety "profilaktycznie" z racji znikomej szansy na poczecie naturalne.
Jak sie okazalo obydwa jajowody byly zniszczone przez przewlekly stan zapalny-nie do leczenia. Jak sie pozniej okazało kilki lekarzy poparlo decyzje stwierdzajac ze "z takich jajowodow to tylko problemy pozniej"...tak wspolczuje....
-
Meguś wrote:Cześć... to i ja się tu dołączę... wiekiem chyba najstarsza a ciążą ( mam nadzieję ) najmłodsza :-)u lekarza jeszczenie byłam. Robiłam test ciążowy i dwa razy betę... w poniedziałek 48.08 a w piątek 533.05. .. więc liczę na szczęście
Lorry lubi tę wiadomość
14.02 - 4mm serduszko
07.03 - 2cm szczęścia
04.04 - 8,2cm i prawdopodobnie będzie Elena
02.05 - wizyta
-
Jedynym pocieszeniem jest to ze mamy rozpoczęta procedure adopcji dziecka wiec moze to choc troche ukoi moje cierpienie
KaroLove, patulla, kiti lubią tę wiadomość
3IUI
1 ICSI 05.2016r. Aniołek [*] cp.2 IVF-ICSI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
5 IVF-IMSI 4.03.2017r. Aniołek 9tc [*] -
Dziekuje Wam Kochane za wszystko, czuje ze mam w Was wsparcie:*
Mam nadzieje ze jestem ostatnia z takim finałem, wszystkie teraz pieknie dbajcie o siebie i pociechy w brzuszkach, spokojnych ciąży i szczęśliwych rozwiazan Wam zycze z cego serca ! :*Lola83, KaroLove, Kimmy, patulla, A może by..., Emciaem, Demetria lubią tę wiadomość
3IUI
1 ICSI 05.2016r. Aniołek [*] cp.2 IVF-ICSI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
5 IVF-IMSI 4.03.2017r. Aniołek 9tc [*] -
Lorry wrote:Lorry = Meguś..... siostra zajrzała tu i mówi...najstarsza a imię jak dziecko...to zmieniłam
Demetria: to moja druga ciąża. Pierwsza 8 lat temu, zakończona w 11 tyg.na kiedy masz termin?
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-7buVXUTNztgKA5bvwwyTFFY-_TNij-XExicnDVkXaU/edit?usp=sharing