Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na delegacji myślałam że umrę ze strachu.500 km od domu a w nocy mńie starsznie ból brzucha bolał . Chyba zmęczenie po podróży i tańce jakie były na konferencji.
Byłam przerażona a,e się uspokoiło.
Tak analizuje moja wizytę u gin i sie nie stresuje tym ze powiedział mi ze ciąża jest młódka Wypieram to Cieszę sie ze pęcherzyka ma aż 15 mm i jest ciało żółte. Tydzien temu nic nie było widać
Mam pytanie bo wercia chyba nie dostała odpowiedzi czy obecność cialak wyklucza puste jajo -
A ja mam dziś mega ciężki dzień. Pokłocilam się z mężem nie wiadomo o co a dziecko się do mnie nie odzywa przez pół dnia bo mu nie pozwoliłam wyjść na spacer w bluzce z krótkim rękawem
i chyba już mi się się udziela stres związany z pierwszą wizyta u ginka.
-
candela wrote:Sasanka, jeśli chcesz mogę Ci podesłać kilka fajnych blogów pisanych przez mamy adopcyjne.
Super, bylabym bardzo wdzieczna, wyslalam zaproszenie na priv3IUI
1 ICSI 05.2016r. Aniołek [*] cp.2 IVF-ICSI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
5 IVF-IMSI 4.03.2017r. Aniołek 9tc [*] -
Sasanka ja mam przysposobionego syna. Tylko że z rodziny męża, bo jego "mama" go porzuciła jak miał 2 latka i nie moglismy pozwolic zeby poszedl do obcych. Wiec tak troche życie zdecydowało za nas.
I powiem Wam dziewczyny że napewno pierwsze słowo mama wypowiedziane przez dziecko to jest coś niesamowitego ale zdecydowanie bardziej chwyta za serce jak taki szkrab niespełna 3 letni mowi "ciociu czy będziesz teraz moją mamusia? Kocham cie wiesz"Ewcia_92, Demetria, Bella_Bella, patulla, aaniluap, Est, Natikka123, Lola83, KaroLove, Veira, A może by..., Kimmy, kiti, KasiaHaBe lubią tę wiadomość
-
Lorry wrote:Lorry = Meguś..... siostra zajrzała tu i mówi...najstarsza a imię jak dziecko...to zmieniłam
Demetria: to moja druga ciąża. Pierwsza 8 lat temu, zakończona w 11 tyg.Lorry lubi tę wiadomość
14.02 - 4mm serduszko
07.03 - 2cm szczęścia
04.04 - 8,2cm i prawdopodobnie będzie Elena
02.05 - wizyta
-
dżdżownica wrote:Sasanka ja mam przysposobionego syna. Tylko że z rodziny męża, bo jego "mama" go porzuciła jak miał 2 latka i nie moglismy pozwolic zeby poszedl do obcych. Wiec tak troche życie zdecydowało za nas.
I powiem Wam dziewczyny że napewno pierwsze słowo mama wypowiedziane przez dziecko to jest coś niesamowitego ale zdecydowanie bardziej chwyta za serce jak taki szkrab niespełna 3 letni mowi "ciociu czy będziesz teraz moją mamusia? Kocham cie wiesz"
Piękne -
nick nieaktualny
-
Wiem, że to bardzo wcześnie, ale miałam iść na zabieg kosmetyczny, przed którym trzeba 3 dni łykać heviran przeciwzapalny.... i coś mnie tknęło, choć nie od początku
Od zeszłego piątku ból piersi,hmmm na okres?
w niedzielę ból pleców, hmmm myślę że za długi spacer?
W poniedziałek zeszły jedna mała plamka ciemnobrązowa po siusianiu...
Napisałam do siostry wiec kazała przeczytać o plamieniu implantacyjnym...
Poczytałam i poleciałam na betę żeby wiedzieć czy brać te tabletki... i wyszło 48.08. W piątek 533.05 więc coś się dzieje, test też pozytywnyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 20:51
Diddlina, kiti lubią tę wiadomość
-
Sasanka1990 wrote:Jedynym pocieszeniem jest to ze mamy rozpoczęta procedure adopcji dziecka wiec moze to choc troche ukoi moje cierpienie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 20:53