Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny strasznie ciężko was nadrobić ponad 45 stron poczytuje od rana
, a nie było mnie jakieś 3 dni. Niestety męczą mnie okropne migreny, przed ciążą też miewałam, ale wtedy silne leki przeciwbólowe pomagały, a teraz tylko leżenie. Czy któraś z Was ma jakieś sposoby na bóle głowy?
witam wszystkie nowe mamy, gratuluje tym co już widziały serduszka.
Sasanka strasznie cieszę się, że to krwawienie u Ciebie to tylko fałszywy alarm, bardzo mocno trzymam kciuki za twojego kropka, dużo już przeszłaś, mam nadzieję,że teraz już wszystko będzie dobrze.
patulla wrote:Ale jeżeli dobrze myślę, to beta rośnie od zapłodnienia, a na usg można coś zobaczyć po zagniezdzeniu? Dobrze myślę? Mi test ciążowy wyszedł 12-13 dpo (wg moich obserwacji, ovu była 13 dc)
Któraś pytała o warsztaty bezpieczny maluch- ogólnie polecam, jest trochę typowej nachalnej reklamy, ale warsztaty z resuscytacji noworodka są bardzo przydatne. Można też dowiedzieć się o prawidłowym montowaniu fotelika i zapinaniu dziecka w nim.
patulla lubi tę wiadomość
-
Pati_ii wrote:Dziewczyny po wizycie melduje
pięknie było widać jak bije
-
Anuśka19 wrote:ah no mnie czeka dużo wrażeń w tej ciąży ... haha jak się okazuje wizyta u onkologa obowiazkowa,i usg piersi też
jak mus to mus... chciałam Was pytac jak to jest z badaniami prenatalnymi... to chyba zalecane po ktoryms roku życia co?
-
patulla wrote:Sasanka, jedź to na co masz ochotę i jakoś musisz dać radę. W końcu to dla dzidziusia
Problem w tym ze ja na nic nie mam ochoty, o czym tylko pomysle to wisze nad miską
Jak proboje cos przełknąć to kwas mi do gardla podchodzi i mam odruch wymiotny
Koszmar jakis3IUI
1 ICSI 05.2016r. Aniołek [*] cp.2 IVF-ICSI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
5 IVF-IMSI 4.03.2017r. Aniołek 9tc [*] -
Sasanka1990 wrote:Problem w tym ze ja na nic nie mam ochoty, o czym tylko pomysle to wisze nad miską
Koszmar jakis
-
Sasanka1990 wrote:Problem w tym ze ja na nic nie mam ochoty, o czym tylko pomysle to wisze nad miską
Koszmar jakis
Ja mam to samo. Pomagają mi najzwyklejsze herbatniki , trochę lepiej mi po nich . Do tego ciepła woda z imbirem i cytrynąd'nusia lubi tę wiadomość