Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Didlina będzie dobrze :*
Macie jakieś ulubione smaki /jedzenie? Ja ubóstwem ser żółty z ketchupem (bez chleba, sam ser) i kabanosy. Dziś to zjadłam i jakoś mnie na Nutelle naszlo. Ser z Nutellą całkiem nieźle smakuje -
patulla wrote:To pójdziemy razem
Ja też wtedy mam:)patulla lubi tę wiadomość
Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!!))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
Tylko u mnie jeśli już to pasowałoby owulacja szybciej. Według moich owulkowych objawów to miałam ja w 17dc. A w 13dpo tak jak pisałam była już beta.
Załóżmy że owulacja była tydzień później. 24dc? To beta musiałaby wyjść pozytywna 6dpo. To mi się nie trzyma kupy.
No cóż. Wszystko okaże się w poniedziałekAntosia 10tc[*] 17.03.2017
Tomuś 39tc [*] 6.03.2016 -
KaroLove wrote:Didlina będzie dobrze :*
Macie jakieś ulubione smaki /jedzenie? Ja ubóstwem ser żółty z ketchupem (bez chleba, sam ser) i kabanosy. Dziś to zjadłam i jakoś mnie na Nutelle naszlo. Ser z Nutellą całkiem nieźle smakuje
Ja wszystko co słodkie:) ale dziś jakieś mdłości mnie naszly i cały dzień jadłam ziemniaki z masłem.
A mam taką wielka ochotę na pączka że szok. A nie mogę -
Diddlina wrote:Tylko u mnie jeśli już to pasowałoby owulacja szybciej. Według moich owulkowych objawów to miałam ja w 17dc. A w 13dpo tak jak pisałam była już beta.
Załóżmy że owulacja była tydzień później. 24dc? To beta musiałaby wyjść pozytywna 6dpo. To mi się nie trzyma kupy.
No cóż. Wszystko okaże się w poniedziałek
-
Na każde serduszko przyjdzie czas. DziewcZyny nie nakrecajcie sie...
Która Kasia może też tak miała Ale to nie ja więc mnie nie bierzcie pod uwagęAle naprawdę bez stresu jeszcze w tak piękny dzień jak dziś
patulla, Justek86, Pchelkaaa lubią tę wiadomość
-
Cześć justek. Jak się czujesz?
Gratuluję serduszek.
Didlina wiem, że może nie wygląda to dobrze ale ja tam wierzę w twojego maluszka. Będzie kolejny cud zobaczysz :* w poniedziałek pewnie będzie już mały zaridek
Ja dzisiaj fajnie spędziłam czas z moim lubymnie świętujemy jakoś specjalnie Walentynek ale dzisiaj mnie zaskoczył, kolacja, świece, kwiaty i kino. Także się chłop postarał
Kimmy lubi tę wiadomość
14.02 - 4mm serduszko
07.03 - 2cm szczęścia
04.04 - 8,2cm i prawdopodobnie będzie Elena
02.05 - wizyta
-
A ja dostalam na Walentynki zamiast kwiatów krople na nudności:D
Takie romantyczne walentynki
Chyba bym umarla jakbym poczula zapach kwiatowKimmy lubi tę wiadomość
3IUI
1 ICSI 05.2016r. Aniołek [*] cp.2 IVF-ICSI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
5 IVF-IMSI 4.03.2017r. Aniołek 9tc [*] -
Wiecie dziewczyny, mam wrażenie, że bez sensu martwicie się na zapas.Nasze maleństwa potrzebują, spokojnych i szczęśliwych mamuśek, a nie zestresowanych kłębków nerwów. Dla wszystkich zmartwionych 3 głębokie wdechy i radujcie się, w końcu jest ku temu świetny powód.
smeg, Demetria, Pchelkaaa lubią tę wiadomość
-
Ja dostałam Rafaello, ale akurat nie mam smaka na słodkie, zjadłam tylko jedną kulkę
Dziewczyny, nie nakręcajcie się, widzę że dziś same mało przyjemne tematyJedna z drugą napiszą, że nie mają objawów i zaraz kolejne z nas zaczynają panikować, zupełnie niepotrzebnie. Stres to ostatnie czego naszym dzieciom teraz trzeba
U mnie objawów prawie nie było, a teraz nawet te niewielkie ustąpiły (wzdęcia, ból piersi), ale nie przejmuję się, bo czuję się dzięki temu dużo lepiej. Jestem w 8. tygodniu i też jeszcze nie widziałam serduszka, drugą wizytę mam dopiero 2 marca (albo 20 lutego, ale pójdę wcześniej tylko, jeśli wyrobię się ze zleconymi badaniami). Późniejsze usg to fajniejsze zdjęcia dziecka, podglądam wrześniowe mamusie i ich fasolki już przypominają człowieka
Co do seksu, to nie powstrzymujemy się - też zdażyły mi się silne skurcze macicy po orgazmie i się wystraszyłam, ale szybko przeszły, a wizyta kolejnego dnia (tak mi wypadała pierwsza) potwierdziła, że jest ok. Poza tym wtedy było trochę ostro, staramy się już delikatniej, bardziej płytko, bez obijania szyjki macicyBez seksu mam sny erotyczne i orgazm przez sen, po którym też czasem mnie budzą skurcze, więc już wolę z chłopem
India26, Kimmy, Pchelkaaa lubią tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
KaroLove wrote:Didlina będzie dobrze :*
Macie jakieś ulubione smaki /jedzenie? Ja ubóstwem ser żółty z ketchupem (bez chleba, sam ser) i kabanosy. Dziś to zjadłam i jakoś mnie na Nutelle naszlo. Ser z Nutellą całkiem nieźle smakuje
Ja pożeram ogórki konserwowe, na słodkie nie mam ochoty, a jestem uzależniona od czekolady. Tak samo miałam w ciąży z synem...może kolejny facet się trafi
-
Diddlina wrote:20.02.
W poniedziałek
Hey Hey wybaczcie ale tyle pracy mam ze żadko wchodzę na forum
Nie martw sie U mnie tez wychodzi ciąża młodsza niż z moich obliczeń ale przecież mogło dojść pozniej do zagnieżdżenia
Lekarz gdzie widział termin ostatniej miesiączki powiedział ze absolutnie sie nie martwić
Ciąża sie rozwija bo byłam 4 dni po spodziewanej miesiączce i ńic nie widział a za tydzien był pęcherzyk
Nie ma co panikować
W czwartek kolejna wizytasmeg lubi tę wiadomość