Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka19 wrote:Ooo jedyne gdzie teraz pójde to do łóżka spać
w poniedziałek się wszystkiego dowiem
zrobila 2 bety i więcej nie robie
I bardzo dobrze. Idź spaćJa właśnie wstałam z poobiedniej drzemki
03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
06.02 (39dc)- beta hcg 907.3
09.02 (42dc)- beta hcg 2526
-
A ja się właśnie obudziłam ha ha ha. Wczoraj tez sie zdrzemlam na chwilke....ale tez skoro swit wstaje....jeszcze przed budzikiem co u mnie dziwne wlasnie i sie budze na siusiu w nocy. Jak mocniej przycisne to mnie piersi bolą iii...brak @ i tyle u mnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 18:16
-
Bety tez nie robiłam i nie mam zamiaru bo bym juz chyba wtedy do glowy dostala na bank. W koncu wyszly mi 2 grube krechy i sie ciesze z tego co mam....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 18:19
-
Widzę, że kolejne osoby pracujące w szkole
wercia2601, Lorry lubią tę wiadomość
Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!!))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
A ja sie witam mega chora...mam dreszcze, zimno mi...wszystko mnie boli...bylam u lekarza zbadal mnie i kazal sie leczyc domowymi sposobami ale niestety bez apapu sie u mnie nie obylo...serce mi wali jak oszalale...i mam zapchany nos...ze jak leze to sie dusze...
-
Anuśka19 a no faktycznie, mamy w ten sam dzień wizytę. Wybacz, jakoś pominąłam ten post. A twój sen mnie powalił. Z taką beta to wszystko możliwe
mi się śniło wcześniej bliźniaki także można powiedziec, że prawie się sprawdziło
Co do fb to ja później dołączę jak już wszyscy będą wiedzieć o ciąży gr jest zamknięta ale właśnie mi też wyświetlają się proponowane zamknięte grupy w których są znajomi także no...
Chyba, że założę drugie konto.
Theagnes dużo zdrówka
-
Anuśka19 wrote:Eh naczytałam się za dużo o tej becie... i ide spać. Nigdy więcej Bety!!!!
Aż musiałam policzyć ta Twoja betę bo panikujesz
Zakładając że po 48h masz przyrost ok 170% to wynik by był ok155. I znowu po 48h przyrost ok 170% to by było ok440. Więc wszystko jest w najlepszym porządku:) na początku szybko rośnie i to bardzo dobry wynik