Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lorry wrote:Ja też martwiłam się trochę brakiem objawów... piersi przestały boleć...choć od nocy mam wrażliwe sutki, w nocy czułam takie dziwne ciepło w brzuszku, czułam że coś tam się dzieje, że aż musiałam zdjąć pidżamę.
Mniej śpię.... budzę się o poranku (zbyt wcześnie jak na mnie nie chce mi się spać)....
No i to siusianie....za każdym razem z troską patrzę na piapierek, czy nic tam przypadkiem nie ma... chyba tak już będzie
jej, to ja bym spała i spała. Po południu musowo 2 godzinna drzemka xD03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
06.02 (39dc)- beta hcg 907.3
09.02 (42dc)- beta hcg 2526
-
Lorry wrote:No to Ci zazdroszczę... o 3 w nocy obudziłam się na potężne siusiu... potem leżałam nieruchomo w łóżku, żeby nie zbudzić przyszłego tatusia
Ja siusiam normalnie jak przed ciążą. Jedynie w 3/4 tyg ciąży była z tym masakra03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
-
Anuśka19 wrote:Eh naczytałam się za dużo o tej becie... i ide spać. Nigdy więcej Bety!!!!
wercia2601, Anuśka19, Pchelkaaa lubią tę wiadomość
-
Anuśka19 wrote:Eh naczytałam się za dużo o tej becie... i ide spać. Nigdy więcej Bety!!!!
Nie wymyślaj, tylko ciesz, się że masz duży przyrost. Inne nie miały tyle szczęscia!Anuśka19, Pchelkaaa lubią tę wiadomość
03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
-
Anuśka19 wrote:haa! i tu Cie zdziwie ze i owszem... naczytałam się o zasniadzie groniastym o zespole dawna i już mam dość
Przestań! Widzę , że nie tylko ja jestem histeryczkąJa też o tym czytałam , ale już wczeniej ;P Internet to zło
Anuśka19 lubi tę wiadomość
-
Kimmy czy masz cos co Ci pomaga przy tych nudnosciach/wymiotach?
Ja dzis caly dzien nic nie moglam zjesc, wypilam ledwo pol szklanki wody malymi lyczkami... nie wymiotuje ale mdlosci mam takie ze nie moge jesc i odplywam prawie przy tych napadach
Moja Pani dr polecila mi preparat Imbifem, ma podobno zlagodzic mdłości, mąż wlasnie po niego pojechal do apteki..
Ale kurcze nie radze sobie z tymi objawami ciazy, te nudnosci mnie wykończą3IUI
1 ICSI 05.2016r. Aniołek [*] cp.2 IVF-ICSI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
5 IVF-IMSI 4.03.2017r. Aniołek 9tc [*] -
Anuśka19 wrote:chyba spokojniejsza bylam w pierwszych 2 ciążach
Tam nie było bety nie było nadmiaru strachu i pytań
Nasze babki nie miały nawet usg a o wizycie u lekarza mogły sobie pomarzyć. Są plusy i minusy. Na pewno się nie stresowały, tyle co myAnuśka19 lubi tę wiadomość
-
wercia2601 wrote:Przestań! Widzę , że nie tylko ja jestem histeryczką
Ja też o tym czytałam , ale już wczeniej ;P Internet to zło
a u mnie taki skooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
-
Anuśka19 wrote:haa! i tu Cie zdziwie ze i owszem... naczytałam się o zasniadzie groniastym o zespole dawna i już mam dość
Anuśka19... kochana...każda z nas o tym czytała i tylko liczy czy dobry przyrost czy nie. Ja byłam na becie dwa razy, ale już nie będę szła. Co będzie to będzie. Rzeczywiście dla potwierdzenia faktu ciąży to fajnie zrobić pomiar, ale potem tylko stres czy za mało czy za dużo... i się w kółko doliczyć nie można ... zostaw...Anuśka19 lubi tę wiadomość
-
Gdybym poczytała o tych wszystkich traps,
TTts, to bym na głowę dostała. A tak gin wyjaśnił mi ogólnie, że jest ryzyko ale na tym etapie mam się absolutnie niczym nie przejmować i nie czytać niczego o powiklaniach ciąży mnogiejAnuśka19 lubi tę wiadomość
-
Anuśka19 wrote:No ale Twoja beta to taka ładniusia co te trzy dni
a u mnie taki skooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Każda z nas jest inna i ma inny organizm. Ja też panikowałam, że tu dziewczyny mają takie wysokie bety, a u mnie nawet 1000 nie było. I po co te nerwy? Nie ma sensu. Będzie dobrze, zobaczysz.Anuśka19 lubi tę wiadomość
-
Sasanka1990 trochę pomaga mi woda z cytryna albo lizanie plasterki cytryny. Wzdyga mnie przy tym ale na jakiś czas działa. No i herbatka z plasterki mi imbiru ale ten smak mi już obrzydl bo jest dosyć specyficzny więc już nie jestem w stanie jej pić.
-
Lorry wrote:Anuśka19... kochana...każda z nas o tym czytała i tylko liczy czy dobry przyrost czy nie. Ja byłam na becie dwa razy, ale już nie będę szła. Co będzie to będzie. Rzeczywiście dla potwierdzenia faktu ciąży to fajnie zrobić pomiar, ale potem tylko stres czy za mało czy za dużo... i się w kółko doliczyć nie można ... zostaw...
w poniedziałek się wszystkiego dowiem
zrobila 2 bety i więcej nie robie
wercia2601 lubi tę wiadomość