Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Camie przykro mi
Kimmy umknelo mi gdzies ze bedziesz miala trojaczki, gratuluje
U mnie zaczyna sie 9tydz a nadal brak objawow z czego sie bardzo cieszeno oprocz wyniotow po brokulach ktore uwielbiam ;p
Gratuluje pozytywnych wizytKimmy, smeg lubią tę wiadomość
-
KaroLove wrote:Ja nawet nie mam wymiotow po niczym.....eh nic 0 nawet zmęczona już nic jestem ani piersi nie bolą.
Piersi mam powiększone i bolą jak dotykam. Poza tym żadnych mdłości, wymiotować, ale dwie poprZednie ciążę też tak przeszłam. W sumie z dwojga złego wolę tak niż tak jak moja siostra... Podziwiam ją, że zdecydowała się na trójkę dzieci i myśli o czwartym
Prawie do połowy ciąży: mdłości, wymioty, wszystko śmierdzi, nawet woda i chyba najgorsze ciągły ślinotok. To ja chyba wolę nic niż takie rewelacje
-
KaroLove wrote:Ja nawet nie mam wymiotow po niczym.....eh nic 0 nawet zmęczona już nic jestem ani piersi nie bolą.
Ja też prawie nie mam objawów. Trochę tylko bolą piersi, ale to też zmiennie- wczoraj bolały mocno, dziś prawie wcale. Poza tym zupełnie nic. Pocieszać się, że tak może być, a na mdłości to jeszcze za wcześnieDroga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!!))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
KaroLove wrote:No zobaczymy -oby było dobrze
Mam nadzieję, że ja też
Mdłości często dopiero w 7 tc się pojawiająWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 16:33
KaroLove lubi tę wiadomość
-
KaroLove wrote:Ale to może świadczyć o....
na mdłości też nie ma reguły ... w ciaży z Córka wymiotowałam od samego początku do samego końca
wymiotowałam nawet na porodówce... jadlam tylko ziemniaki z jajkiem i musiały być smażone inaczej niet
i owoce... Z synem mdłości pokazały się kolo 2 miesiąca i trwały zaledwie 2tyg... zadnych innych objawów z nim nie miałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 16:38
KaroLove lubi tę wiadomość
-
candela wrote:U mnie też kompletny brak brak objawów a dziś widziałam ślicznie bijące serduszko także to nie musi świadczyć o niczym złym.
dobra uspokoilyscie mnie....DZIĘKUJĘ
Z jednej strony sie boje A z drugiej czuję ze będzie drugi syn. Z pierwszym tez wiedziałam a na prenatalnych lekarz się pytał skąd wiem czy mi gin powiedzial. Powiedziałam że przeczucie poprostu bo pytał czy wiem co będzie a ja ze SYN heheWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 16:47
Anuśka19 lubi tę wiadomość
-
Serduszko jest i u mnie!
Zarodek ma 4mmWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 16:53
patulla, dżdżownica, Anuśka19, Kimmy, Asiaa91, Natikka123, aaniluap, Lola83, kiti lubią tę wiadomość
14.02 - 4mm serduszko
07.03 - 2cm szczęścia
04.04 - 8,2cm i prawdopodobnie będzie Elena
02.05 - wizyta