Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Sasanka1990 wrote:Kimmy ja polecam ten Imbifem...
Chyba ze moj maluch przestal sie rozwijac i beta spadla.. ale dzis nudnosci mniejsze...
Po poludniu nawet moglan zjesc zupke i drugie i mnie nie odrzucilo.. od rana faktycznie bylo kiepsko ale po drugiej dawce preparatu juz dalam rade zjesc..
Agnesqe wrote:Dobry wieczór ja i moje 3 mm ziarenko jesteśmy tu nowi:) Dużo, bardzo dużo czasu spędziłam na ovufrend... Beta rośnie nam pięknie. Dzisiaj byliśmy u ginekolog, ziarenko jest w macicy ! Teraz jakoś przetrwać pierwszy trymestr i byle do października
Buziaki dla wszystkich mam!jak długo sie staraliscie?
Bella_Bella wrote:O co chodzi? Bo jestem nie w temacie?bo dostała mi się lista do prowadzenia i ciąża mnoga....
Agnesqe lubi tę wiadomość
-
almaanies wrote:Dziewczyny, jestem po pierwszej wizycie. Trochę rozczarowana. Lekarz mnie zgadał, potwierdził ciążę, dał skierowanie na badania i kazał przyjść za miesiąc. Nie zrobił mi USG. Mam czekać miesiąc na to czy moja ciąża przebiega prawidłowo? Skąd mam wiedzieć czy boje serce? Bo chyba na tym etapie już powinno? Chyba pójdę jednak prywatnie.
Jak nie zrobił usg to jak potwierdził ciążę? Jak ja uwielbiam nasza służbę zdrowia...
-
Kimmy wrote:aż miesiąc czekania?
Jak nie zrobił usg to jak potwierdził ciążę? Jak ja uwielbiam nasza służbę zdrowia...
No ale to i tak nie zmienia faktu, že zawsze czekamy na usg... idz prywatnie. -
Kimmy wrote:aż miesiąc czekania?
Zapytał czy zrobiłam test oraz zbadał. To wszystko. Tyle czekania i w sumie nic nowego nie wiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 18:40
-
karola_aa wrote:Może potwierdzić po badaniu ginekologicznym macicy, moja lekarka zanim zrobiła mi usg to po wymacaniu macicy już mi powiedziała, że jest ciąża w macicy, bo jest powiększona.
No ale to i tak nie zmienia faktu, že zawsze czekamy na usg... idz prywatnie.
Ale wcześniej też mu powiedziałam o robionej wcześniej becie.
-
Jak tam wieczorkiem dziewczyny? Ja cały czas latam do ubikacji sprawdzić czy wszystko ok kurde :hahaha:
Ps. Kocham kawę inke z mlekiem i cuuuukrem. Dzis sie po poludniu obudzilam i mialam cos takieho ze mam na cos cokolwiek smaka i bym odrazu wszystko jadla....zaraz sie w spodnie nie zmieszcze dzizas. -
nick nieaktualny
-
Kimmy to jest bez recepty, jest ohydne i piecze przez chwile po polknieciu, ale tak jak mowie.. chyba pomaga... bo ja dzisiaj juz moglam jesc w miare...
3IUI
1 ICSI 05.2016r. Aniołek [*] cp.2 IVF-ICSI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
5 IVF-IMSI 4.03.2017r. Aniołek 9tc [*] -
KaroLove wrote:Jak tam wieczorkiem dziewczyny? Ja cały czas latam do ubikacji sprawdzić czy wszystko ok kurde :hahaha:
Ps. Kocham kawę inke z mlekiem i cuuuukrem. Dzis sie po poludniu obudzilam i mialam cos takieho ze mam na cos cokolwiek smaka i bym odrazu wszystko jadla....zaraz sie w spodnie nie zmieszcze dzizas.mdłości nie ma... ale katar nie odpuszcza... a cycki bolą nieziemsko i jak to M stwierdził normalnie puchna w oczach... w żadnej ciąży tak nie miałam
-
Sasanka1990 wrote:Kimmy to jest bez recepty, jest ohydne i piecze przez chwile po polknieciu, ale tak jak mowie.. chyba pomaga... bo ja dzisiaj juz moglam jesc w miare...
Ja jestem dzisiaj tylko na herbatnikach, krakersach, dużo piłam wody z cytryna, i lekka zupa pomidorowa z makaronem i trochę warzywek na parze
Imbiru już nie jestem w stanie znieść... Jest mi już na samą myśl o tym smaku nie dobrze. Brrr..
-
No to ja na NFZ chyba nie trafiłam tak źle, bo jak przychodzę i mówię, że przychodzę potwierdzić ciążę, to pyta czy robiłam test i na usg zaprasza. Ale faktem jest, że chyba tylko na podstawowe badania da mi skierowanie, ale raz czy dwa mogę zrobić coś dodatkowo odpłatnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 18:59
-
To mój ginek na wszystko dawał skierowanie na prenatalne za darmo na dwa badania jedno 10 tydz jedno 20 i też odrazu robi usg z tym ze ma słaby sprzęt.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 22:08
-
Kimmy wrote:Ja jeszcze czekam na męża z tymi grejpfrutami ale ten lek też koniecznie muszę wypróbować.
Ja jestem dzisiaj tylko na herbatnikach, krakersach, dużo piłam wody z cytryna, i lekka zupa pomidorowa z makaronem i trochę warzywek na parze
Imbiru już nie jestem w stanie znieść... Jest mi już na samą myśl o tym smaku nie dobrze. Brrr..Kimmy lubi tę wiadomość