Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, witam się z Wami pięknie
To cud, że tu jestem
Spróbuję wieczorkiem poczytać o czym pisałyście wcześniej, teraz niestety muszę uciekać do pracyDużo zdrówka dla wszystkich :*
India26, Demetria, Kimmy, madlene88 lubią tę wiadomość
W 11cs udało się !!!
aligoastenoteratozoospermia:(
Teraz już tylko teratozoospermia, ale chłopacy dali radę
-
dżdżownica wrote:Mi też nie. U mnie w klinice dopiero chyba po 8 tyg robią usg dopplera dzięki któremu można usłyszeć echo. Czytałam że ono ma silniejsze fale i może źle wpływać na dzieciątko.
-
Gratuluję serduszek! Ja zrobiłam dziś betę (oczywiście dziś już się nie powstrzymałam). Wiem, że niby mało wiarygodna, bo ostatnią robiłam w pt i ciężko ogarnąć przyrost po tylu dniach. Ale...jest 1052! Jest nadzieja! I TSH -1,2 (biorę euthyrox), uff, bałam się, że skoczy, bo dawno nie badałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 15:31
Demetria lubi tę wiadomość
Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!!))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
Hej
może i ja jutro usłyszę serduszko. Zastanawiam się czy nie pojade jutro do lekarza (o ile mnie przyjmie hehe bo się nie umawialam) mam na później do pracy to może, może.....
jest 5 i 3 dni. Będzie coś widać?
-
Hatfe wrote:Gratuluję serduszek! Ja zrobiłam dziś betę (oczywiście dziś już się nie powstrzymałam). Wiem, że niby mało wiarygodna, bo ostatnią robiłam w pt i ciężko ogarnąć przyrost po tylu dniach. Ale...jest 1052! Jest nadzieja! I TSH -1,2 (biorę euthyrox), uff, bałam się, że skoczy, bo dawno nie badałam
Hatfe lubi tę wiadomość
14.02 - 4mm serduszko
07.03 - 2cm szczęścia
04.04 - 8,2cm i prawdopodobnie będzie Elena
02.05 - wizyta
-
dżdżownica wrote:Jest! Jest! Jest! Serduszko bije i jest wszystko w porządku. Doktorek mówił że jest bardzo zadowolony bo wszystko wygląda książkowo. I idealnie na usg wyszło 5t5d także jest idealnie
następna wizyta za 10 dni
dżdżownica lubi tę wiadomość
14.02 - 4mm serduszko
07.03 - 2cm szczęścia
04.04 - 8,2cm i prawdopodobnie będzie Elena
02.05 - wizyta
-
dżdżownica wrote:Jest! Jest! Jest! Serduszko bije i jest wszystko w porządku. Doktorek mówił że jest bardzo zadowolony bo wszystko wygląda książkowo. I idealnie na usg wyszło 5t5d także jest idealnie
następna wizyta za 10 dni
-
KaroLove wrote:Hej
może i ja jutro usłyszę serduszko. Zastanawiam się czy nie pojade jutro do lekarza (o ile mnie przyjmie hehe bo się nie umawialam) mam na później do pracy to może, może.....
-
Nitka88 wrote:Hej dziewczyny Jak Was czytam to jestem w szoku że już macie jakieś objawy bo ja zupełnie nic Mam nadzieje ze u mnie wszystko w porządku a po prostu mnie one nie dopadna
Może to genetyczne bo moja siostra tez poza rosnącym brzuszkiem i kopaniem pozniej malucha nie czuła w ogóle ze jest w ciąży 24.02 wizyta u lekarza mam nadzieje ze juz będzie widać pęcherzyk i bijące serduszko ta wizyta to dla mnie jak wyrocznia a jeszcze ponad tydzień..
ani senności ani mdłości . Nawet piersi są takir jakie były. Ale pecherzyk był idealny wiec mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrzr.
-
KaroLove wrote:Hej