Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Współczuję nieśmiała
Ps. Nasze pierwsze dziecko tez było wpadka....mąż mi się oświadczył a kilka dni pozniej się okazało ze w ciazy jestem. Ślub mieliśmy grać po moich studiach.....czyli za rok (rozmawialiśmy o tym wczesniej) wzięliśmy kilka miesięcy po zareczynachteraz oczekujemy po 4 latach 2 bombelka
Karola27! lubi tę wiadomość
-
nadziejastru wrote:Też mam zaokrąglony i co myślicie, że już rośnie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 21:33
-
Madlene, będziemy trzymać kciuki za pozytywną wizytę i na pewno taka będzie
U mnie akurat, to na pewno nie kwestia zaparć, bo mam odwrotnieWłaśnie niby się mówi i czyta w podręcznikach o ciąży, że brzuch rośnie dużo późniejszym okresie ciąży. Ale mi już kolejny raz od początku wywala brzuszek, taki jakby napęczniały, szczególnie czując takie jakby bąbelki w brzuchu (nie gazy hehe) no i bóle czasem mam nadal jakby okresowe i z krzyża.
-
madlene88 wrote:Może to moje obzarstwo chociaż wątpię,może to wzdęcia ale brzuszek mi się okrągli a wam?
Ja jestem tydzien za Tobą i 3kg na minusie ale brzuszek tez zaczyna sie odznaczac
Maz mi nawet ciazowe legginsy juz kupil bo tak naprawde to wszystko mnie uwiera...
Ja drobnica jestem wiec sie spodziewalam w sumie ze szybko cos tam sie pokaze ale ze az tak i to w 8 tygodniu
Ale nie powiem bo baaaardzo mnie to cieszy
Jak bede miala sile to wstawie fociaka mojego malutkiego brzuszka3IUI
1 ICSI 05.2016r. Aniołek [*] cp.2 IVF-ICSI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
5 IVF-IMSI 4.03.2017r. Aniołek 9tc [*] -
Asiaa91 wrote:Mi też, ale to chyba właśnie przez zaparcia. Mam z tym niestety spory problem.
Polecam Colon C, mi moja Pani dr teraz na ostatniej wizycie kazala zaczac stosowac, na prawde pomaga:)
Rano i wieczorem do polowy szklanki soku dosypujesz 5gram takich papruchow i wypijasz i zapijasz kolejna porcją płynu..
W sumie bez wiekszego smaku a pomaga bardzoAsiaa91 lubi tę wiadomość
3IUI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/91758a99adcc.jpg
Tak to u mnie sie prezentuje
Pokazujcie swoje Okruszki, jest sie czym chwalić!Paaat1988, patulla, Asiaa91, Lorry, Anuśka19, Diddlina, E_w_c_i_a, Kimmy, aaniluap, Mamao lubią tę wiadomość
3IUI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
madlene88 wrote:No ja też mam okresowe dzisiaj.Niech brzuszki rosną zdrowo a moc będzie z nami.Dobranoc dziewczyny bo padam:)
A bałam się że tylko ja jeszcze mam na tym etapie, uff. Mój M mi mówił że wszystko rośnie że mam się nie stresować ale jak słyszę że ktoś jeszcze tak ma to uspokaja mnie dodatkowo.madlene88 lubi tę wiadomość
-
Sasanka1990 wrote:Polecam Colon C, mi moja Pani dr teraz na ostatniej wizycie kazala zaczac stosowac, na prawde pomaga:)
Rano i wieczorem do polowy szklanki soku dosypujesz 5gram takich papruchow i wypijasz i zapijasz kolejna porcją płynu..
W sumie bez wiekszego smaku a pomaga bardzo
-
Paaat1988 wrote:Woooow ! Faktycznie mocno zaokrąglony
U mnie nic nie widać
Ja tez w zyciu nie pomyslalabym ze tak szybko sie pokaze brzuszek a tu taki psikuskażda z nas jest inna:) ja chudne na potęgę, ważę juz 46kg wiec brzusio chyba siłą rzeczy musial pozostac bo macica nie chudnie
3IUI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
wow rzeczywiscie!!!
ja mam strasznie duza macice....normalnie w spodnie sie w brzuchu nie mieszcze...tzn mieszcze ale musze ugniatac brzuch...w nogach i tylku okej. ale takiego slicznego brzuszka nie mam -
ps nie wiem czy Wam pisalam...zapomnialam o tym. nei wiem czemu ale lekarz mi na wizycie powiedzial ze mam sie do szpitala zglosic 10 dni przed terminem porodu....ja z emocji ze maluszek jest wpuscilam to jednym uchem a wypuscilam drugim....nie pytalam czemu i o co mu chodzi....7 pazdziernika niby mam isc JUZ do szpitala :o
-
KaroLove wrote:ps Sasanka fajny masz tatuaz
co oznaczaja te kropeczki?
Kropki nie oznaczaja nic w zasadzie, są "dopelnieniem" tatuażu na nadgarstku
Uprzedzajac kolejne pytanie: mam na nadgarstku napis "imagination"
Taki kaprys malutki mialam na tatuaż i sobie cyknęłam rok temu3IUI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
5 IVF-IMSI 4.03.2017r. Aniołek 9tc [*]