Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
smeg wrote:Super, Sasanko!
Obyś nie miała już więcej takich alarmów.
A wiecie, czy w ciąży można brać jakieś suplementy na włosy? Mi już kilka miesięcy przed ciążą mocno wypadały, zaczęłam brać tabletki Silica, ale zaszłam i musiałam odstawić. Wypadają teraz może trochę mniej, ale wolno rosną (może z 1 cm na miesiąc, widzę po odrostach). Mam teraz takie rzadkie, że aż żal je wiązać, bo kucyk taki cienkiPrzynajmniej szybko schną
W ciąży żadne suplementy nie są zalecane. A tym bardziej ziołowe. -
Trochę Was nadrobiłam
Sasanko, super wiadomość, ale ile się nerwów najesz to masakra. Oby już teraz było z górki
Dziewczyny, współczuję mdłości, ja mam z tym spokój (nie wymiotuje, ale nie dobrze mi czasem jest) chociaż teściowa-położna mnie straszy, że czasem wymioty przychodzą później ;p
Ja wizytę mam jutro, będzie 8t1d, ciekawe co tam. Już się tak nie denerwuje bo ból brzucha mi praktycznie minął, kuje mnie tylko jak przy wstawaniu się za szybko zerwę, albo jak jakoś dziwnie zgięta wstanę czy coś takiego, też tak macie? -
Dzis koncze 10tydzien, ufff ale ten czas zapierdziela. Z newsow belly, najbardziej ryzykowny czas dla dzidziusia mam za soba, a dodatkowo samopoczucie ma sie poprawiac.
Bardzo, bardzo na to licze bo mimo brak mdlosci okropnie sie czuje. Jakies migreny, niestrawnosc, rozdraznienie, nic nie moge zjezc bo bardzo ciezko na zoladku. Chwile sie nie wazylam i myslalam, ze cos podskoczyla waga bo brzuch mam caly czas wzdety, ale poki co stoi w miejscu.
Corcia zabkuje i od 3 dni mi goraczkuje bez objawow chorobowychnoce wiadomo dno :p ejjj mamy przyszle, spijcie bo naprawde potem to jest hardcore
A i pomalu sie moge na prenatalne umawiac, mysle, ze pojde w 12 tyg skonczonym. Moze sie uda plec podgladnac, w 1 ciazy dlugo byla zagadkaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2017, 08:24
-
Morenadenna wrote:hej
troszke sie martwie bo od 3 dni mialam mdlosci a dzis wstajw i nic...zero...
Ja też jakoś dziś się obudziłam i nie czuję się u ciążyale ja jestem taka panikara że już siedze w laboratorium zrobić betę
jeśli rośnie to znaczy że kruszynka się rozwija
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2017, 08:45
-
Dzień dobry
Wczoraj mieliśmy rocznicę dlatego trochę zaszalelismy.
Sasanka bardzo się cieszę, że u ciebie wszystko dobrze. Nie licząc tych mdłości i wymiotówWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2017, 09:07
Antosia 10tc[*] 17.03.2017
Tomuś 39tc [*] 6.03.2016 -
dżdżownica wrote:Ja też jakoś dziś się obudziłam i nie czuję się u ciąży
ale ja jestem taka panikara że już siedze w laboratorium zrobić betę
jeśli rośnie to znaczy że kruszynka się rozwija
mdli mnie jednak ale umiarkowanie