Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kawuniaa wrote:Robicie przez swojego lekarza czy zamawiacie przez stronę?
Jestem z Bydgoszczy i z moim lekarzem jeszcze o tym nie rozmawiałam bo na razie czekam na serduszko.Antosia 10tc[*] 17.03.2017
Tomuś 39tc [*] 6.03.2016 -
Dziewczyny zamiast brzucha zaczęły mi rosnąć piersi, wczoraj gdy zdjęłam stanik po całym dniu zauważyłam wystające grube żyły, które po chwili się schowały, rano gdy się ubierałam też były, z tym że z drugiej strony. Nigdy nie miałam dużych piersi, a teraz bardzo szybko rosną i są nabrzmiałe. Byłam dziś w aptece kupić jakiś specjalistyczny krem żeby przeciwdziałać powstawaniu rozstępów, ale wybór sprawił że nie wiedziałam na co się zdecydować... Znacie się na tych produktach? Może już coś stosujecie?W 11cs udało się !!!
aligoastenoteratozoospermia:(
Teraz już tylko teratozoospermia, ale chłopacy dali radę
-
Nieśmiała wrote:Zaparcia powiadasz... hmm... no ostatnio mam z tym problem... spróbuję coś podzialać w tym kierunku i zobacze czy to wina zaparć.
ale trwalo to troche zanim zadzialalo. Cierpliwości
Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
Mamao wrote:Dziewczyny zamiast brzucha zaczęły mi rosnąć piersi, wczoraj gdy zdjęłam stanik po całym dniu zauważyłam wystające grube żyły, które po chwili się schowały, rano gdy się ubierałam też były, z tym że z drugiej strony. Nigdy nie miałam dużych piersi, a teraz bardzo szybko rosną i są nabrzmiałe. Byłam dziś w aptece kupić jakiś specjalistyczny krem żeby przeciwdziałać powstawaniu rozstępów, ale wybór sprawił że nie wiedziałam na co się zdecydować... Znacie się na tych produktach? Może już coś stosujecie?
Mamao lubi tę wiadomość
Antosia 10tc[*] 17.03.2017
Tomuś 39tc [*] 6.03.2016 -
Bardzo Wam dziekuje za wszystkie wpisy, te z wyrazami wspolczucia i te ktore opisaly jak wyglada ten trudny zabieg :*
Bardzo milnie uspokoilyscie, czuje Wasze wsparcie i dziekuje za to calym sercem :*
Bede Was na bieżąco obserwować i mocno trzymac kciuki zeby juz nigdy na tym watku nie pojawila sie taka tragedia jak moja bo zadna z Was na to nie zasluguje, mam nadzieję że wszystkie październikowe mamusie beda sie cieszyly spokojnymi ciazami i szybkimi porodami :*Agnesqe lubi tę wiadomość
3IUI
1 ICSI 05.2016r. Aniołek [*] cp.2 IVF-ICSI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
5 IVF-IMSI 4.03.2017r. Aniołek 9tc [*] -
Demetria wrote:Ja jestem uczulona na te lakiery semilac. Wokół paznokcia miałam taką mocno czerwona obwodke i strasznie swedzialo. Koszmar. No chyba, że to jeden się taki trafił. Nie wiem ale więcej nie uzyje
Jak miałaś taką reakcję to najlepiej zrezygnować całkiem z tej firmy. Polecam hybrydy z OPI albo shellac, na tych firmach uczulenia z tego co wiem jeszcze nie odnotowano -
lakiery,farbowanie włosów srodki przeciw rozstępom to wszystko nic! Żadko jadam na miescie zdarza się raz do roku... Miałyscie taką silną zachcianke ,że płakałyście że nie możecie zjeść??? Chce hamburgera nawet 5 bym zjadla!!! do najbliższego MC mam 40km,,, będę wyć tupać nogami walić pięściami jak małe dziecko...
takkkk wiem zaraz doste z...by że to takie niezdroweeeeee!
Mamao, Natikka123, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
Mayes wrote:A mi szpitalu powiedzieli bym polknela cytotec no to polknelam a powinno sie go waginalnie użyć?
Lekarz aplikuje do pochwy chyba nawet w mocno przy samej szyjce, szczerze nie wiem dokładnie ale na pewno głęboko przy ujściu szyjki bo pamiętam że samo podanie leku było bolesne i nieprzyjemne. Potem trzeba leżeć kilka godzin żeby nie wypłynął a zaczął działać. Nawet do toalety nie wolno wstawać, tylko leżeć na plecach. -
Mamao wrote:Dziewczyny zamiast brzucha zaczęły mi rosnąć piersi, wczoraj gdy zdjęłam stanik po całym dniu zauważyłam wystające grube żyły, które po chwili się schowały, rano gdy się ubierałam też były, z tym że z drugiej strony. Nigdy nie miałam dużych piersi, a teraz bardzo szybko rosną i są nabrzmiałe. Byłam dziś w aptece kupić jakiś specjalistyczny krem żeby przeciwdziałać powstawaniu rozstępów, ale wybór sprawił że nie wiedziałam na co się zdecydować... Znacie się na tych produktach? Może już coś stosujecie?
Na rozstępy dopiero od drugiego trymestru. Teraz zwykły balsam bądź oliwke dla dzieci. -
Mayes wrote:Tak jestem pewna ze to zaparcia. Moze czasem zakuje macica ale to jeluta sie przemueszczaja przez rosnaca macice i stad te zaparcia. Juz od paru tyg zaczynam dzien od przegotowanej cieplej wody, banana . Danone activia, lub na drugi dzien musli z cieplym mlekiem jem i pomaga
Musli owsiane czy wszystko jedno? Też mam problemy z trawieniem teraz i próbuje zmienić dietę. Banan na czczo też pomaga? -
Anuśka19 wrote:lakiery,farbowanie włosów srodki przeciw rozstępom to wszystko nic! Żadko jadam na miescie zdarza się raz do roku... Miałyscie taką silną zachcianke ,że płakałyście że nie możecie zjeść??? Chce hamburgera nawet 5 bym zjadla!!! do najbliższego MC mam 40km,,, będę wyć tupać nogami walić pięściami jak małe dziecko...
Miałam taką zachcianke właśnie dzisiaj. Wrap z MC i koniec. Mój zrozumiał i zabrał mnieUważam, że raz w miesiącu nie zaszkodzi.
Anuśka19 lubi tę wiadomość
-
Anuśka19 wrote:lakiery,farbowanie włosów srodki przeciw rozstępom to wszystko nic! Żadko jadam na miescie zdarza się raz do roku... Miałyscie taką silną zachcianke ,że płakałyście że nie możecie zjeść??? Chce hamburgera nawet 5 bym zjadla!!! do najbliższego MC mam 40km,,, będę wyć tupać nogami walić pięściami jak małe dziecko...
Pozdrawiam po zjedzeniu domowych frytek i popiciu ich coląWysłałam męża do restauracji po colę, bo chciałam napić się ze szklanej butelki
Taka mi lepiej smakuje
Anuśka19, KasiaHaBe, Bella_Bella, nadziejastru, Natikka123 lubią tę wiadomość
W 11cs udało się !!!
aligoastenoteratozoospermia:(
Teraz już tylko teratozoospermia, ale chłopacy dali radę
-
Bella_Bella wrote:Musli owsiane czy wszystko jedno? Też mam problemy z trawieniem teraz i próbuje zmienić dietę. Banan na czczo też pomaga?
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
U mnie trzeci dzień ogromne mdłości wieczorem, w pozostałej części dnia za to spokojnie. A mam pytanie o Prolutex - czy któraś z Was robi sobie te zastrzyki? I czy też miejsce po nich Was tak boli? Ja przez kilka dni jeszcze czuję miejsce po nim, a codziennie przybywają kolejne.. i nie wiem czy to normalne czy coś źle robię..
-
Bella_Bella wrote:Lekarz aplikuje do pochwy chyba nawet w mocno przy samej szyjce, szczerze nie wiem dokładnie ale na pewno głęboko przy ujściu szyjki bo pamiętam że samo podanie leku było bolesne i nieprzyjemne. Potem trzeba leżeć kilka godzin żeby nie wypłynął a zaczął działać. Nawet do toalety nie wolno wstawać, tylko leżeć na plecach.
wiem ze bylam oglupiala ale tak pamiętam
-
Mayes wrote:Tak jestem pewna ze to zaparcia. Moze czasem zakuje macica ale to jeluta sie przemueszczaja przez rosnaca macice i stad te zaparcia. Juz od paru tyg zaczynam dzien od przegotowanej cieplej wody, banana . Danone activia, lub na drugi dzien musli z cieplym mlekiem jem i pomaga
Tez mialam ten problem, Colon C 2xdziennie zalatwil sprawe skutecznie wiec bardzo polecam. To takie "papruchy", dosypuje sie do pol szklanki soku i przed posilkami rano i wieczorem trzeba wypic.
Ja na poczatku ciazy tez walczylam z okrutnymi zaparciami i Colon C pomogl pozbyc sie problemu.3IUI
1 ICSI 05.2016r. Aniołek [*] cp.2 IVF-ICSI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
5 IVF-IMSI 4.03.2017r. Aniołek 9tc [*]