Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mayes wrote:Bella tak owsiane z owocami. W sumie banan to dziala chyba zapychajaco. Jem bo lubie i pomaga na uczucie glodu ktire piwoduje mdlosci. mozesz tez jablka jesc ale nie duzo bo gazy powoduja i bol brzucha. Raczej ja najpierw pije ciepla wode bo to w sumie i ona pomaga w tych zaparciach a do musli musi byc w sumie nie za malo mleka bo sie zapchasz. Kupilam tez chlebek Wasa z blonnikiem to podjadam wieczorem a na drugi dzien nie miałam klopotu w toalecie. Tylko trzeba pamietac by pic duzo wody.
Ks niestety z wodą mam problem ostatnio bo wzmaga mdłości -
Mayes wrote:Ja dostalam do polkniecia i za jakies 40 minut zabrali mnie na zabieg i wiem ze juz po tabletce jak glupi jasiu poszlam do toalety i plamilam juz
wiem ze bylam oglupiala ale tak pamiętam
Ja mam dostac dopochwowo
Lekarka mowila ze jak sie zacznie krwawienie to wtedy zabieraja na zabieg... oby szybko poszlo3IUI
1 ICSI 05.2016r. Aniołek [*] cp.2 IVF-ICSI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
5 IVF-IMSI 4.03.2017r. Aniołek 9tc [*] -
Mnie sie nawet nie pytali czy krwawie. Poprostu zwolnila sie im sala i mi spaprali sprawę bo zostaly pozostalosci po zabiegu które usuwaly sie przy bolacych skurczach. Gdy pojechalam do szpitala wystraszona dostalam zastrzyk z oksytocyny ale nie wywolalo to zadnych skurczy. Dopiero przy okresie sie wyczyscilo wszystko.
Co do zabiegu to spalam a po zabiegu obudzilam się i mialam w głowie muzyke ktora slyszalam przez pare tyg ale nie mogłam dojść co to było.Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
KasiaHaBe wrote:U mnie trzeci dzień ogromne mdłości wieczorem, w pozostałej części dnia za to spokojnie. A mam pytanie o Prolutex - czy któraś z Was robi sobie te zastrzyki? I czy też miejsce po nich Was tak boli? Ja przez kilka dni jeszcze czuję miejsce po nim, a codziennie przybywają kolejne.. i nie wiem czy to normalne czy coś źle robię..
Niestety wszystko dobrze robisz... boli, są siniaki, a nawet grudki pod skórą. Ale można się przyzwyczaić, ja już zrobiłam przeszło 40 zastrzyków. -
Diddlina wrote:Zamawiamy. A wy? Ten lekarz, który się tym zajmuje jest z Warszawy
Jestem z Bydgoszczy i z moim lekarzem jeszcze o tym nie rozmawiałam bo na razie czekam na serduszko.
Ja moglabym już w przyszłym tygodniu zrobić, będzie 10 +Diddlina lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Miałam taką zachcianke właśnie dzisiaj. Wrap z MC i koniec. Mój zrozumiał i zabrał mnie
Uważam, że raz w miesiącu nie zaszkodzi.
Ja też tak chce!! Wiesmac z cola a potem hot dog z sosem 1000 wysp z Orlenu
Ale mogę tylko pomarzyć i zjeść chleb bezglutenowy z parówka -
dziewczyny, tak jak Sasanka wspomniała na zaparcia jest super Colon C, do kupienia w aptece. i nawet nie z sokiem polecałabym ale wydaje mi sie (ja tak robiłam) zmieszany z jogurtem naturalnym jest jak najbardziej do zjedzenia, tylko trzeba od razu bo szybko pecznieje.
niezastąpiony jest też ruch, tym które mogą, nie muszą leżeć nie mają mdłości naprawdę polecam choćby spacer, brak ruchu to jedna z przyczyn zaparć niezaleznie czy w ciąży czy nie
-
Pampcia wrote:można spytać czemu nogi moczysz? w związku z przeziębieniem??Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
witajcie dziewczyny
ja wczoraj z racji pięknej pogody wybrałam się na 2 godzinny spacer i od powrotu do domu zaczęłam czuć straszne ciagniecie i ból z prawej strony, czyli tam gdzie miałam owulację. bol promieniuje na nogę i pośladek. staram się nie martwić, bo czytałam, że na tym etapie takie bóle towarzyszą często powiększaniu się macicy i rozciaganiu wiezadel. czy mialyscie tak może?
miłego dnia3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Sasanka1990 wrote:Ja mam dostac dopochwowo
Lekarka mowila ze jak sie zacznie krwawienie to wtedy zabieraja na zabieg... oby szybko poszlo -
Ja nie jadłam 1,5 dnia i kroplówki żadnej nie dostałam, ale mówię, trafiłam na beznadziejna zmianę w szpitalu więc traktowanie było właśnie takie...
Ja wczoraj na kolacje też domowe frytasy, mąż zrobiłmamy takie śmieszne urządzenie co ma chyba z 50 lat i kroi ziemniaki na frytki, także szybka akcja była z tą zachcianka
Mi mdłości się zmniejszyły o jakieś 80%, czuje czasem w ciągu dnia, wcześniej miałam bez przerwy i kończyło się w kibelku. W nocy miałam takie silne zaklucie jajnika prawego przy przekrecaniu, że aż się przebudzilam...
Suri musiałaś się nadwyrezyć, mnie ostatnio pobolewala lewa noga z pachwina, też się nachodzilam trochę ale przeszło samo