Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jutro mam wizytę i wierzę, że mój Aniołek będzie szczególnie jutro czuwał nad młodszym rodzeństwem i pozwoli zobaczyć mi w końcu serduszko
Bella_Bella, Natikka123, Kimmy, Demetria lubią tę wiadomość
Antosia 10tc[*] 17.03.2017
Tomuś 39tc [*] 6.03.2016 -
Kawuniaa wrote:My jestesmy z Wawy, więc i Genomed i Polska Medycyna Prenatalna są na miejscu.
Ja moglabym już w przyszłym tygodniu zrobić, będzie 10 +Antosia 10tc[*] 17.03.2017
Diddlina wrote:Jutro mam wizytę i wierzę, że mój Aniołek będzie szczególnie jutro czuwał nad młodszym rodzeństwem i pozwoli zobaczyć mi w końcu serduszko
Diddlina lubi tę wiadomość
-
Sasanka strasznie mi przykro
to takie niesprawiedliwe. Będę jutro z Tobą myślami :*
-
Patrycj@ wrote:Dziewczyny, widzę że duża część z Was decyduje się na zrobienie dokładniejszych badań typu nifty, harmony itp.
Powiedzcie proszę co Was do nich skłania? Czy macie jakieś wskazania? Czy po prostu chcecie je wykonać?Antosia 10tc[*] 17.03.2017
Diddlina wrote:Jutro mam wizytę i wierzę, że mój Aniołek będzie szczególnie jutro czuwał nad młodszym rodzeństwem i pozwoli zobaczyć mi w końcu serduszko
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę, na tym etapie to serduszko będzie na 100%Diddlina lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Gossiagabrysiowa i czekajacanacud witajcie :*
Suri no ja myślę bo mój suwaczek już jest skorygowany z usg bo ciąża młodsza o tydzień i według om to jestem już w 8t+3
Sasanko jestem z tobą myślami :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2017, 18:43
suri2016 lubi tę wiadomość
Antosia 10tc[*] 17.03.2017
Dziewczyny ładne macie już brzusio
u mnie też już widać ale to po poprzedniej ciazy zostały nadprogramowe kg.
Anuśka19 lubi tę wiadomość
-
To ja całe życie byłam kosciotrupem. Przy wzroście 172 ważyłam niecałe 50 kg. A jak w wieku 29 lat miałam bardzo ciężki projekt w pracy to w pół roku schudłam do 43 kg. Dopiero od kiedy zaczęłam się leczyć hormonami to waga wskazuje 60kg.
madlene88 lubi tę wiadomość
-
Mayes wrote:Hej Kiti. Jak tam u was? Mnie dopadlo przeziebienie i leze caly dzien a objawy czasem sie pojawiaja a czasem znikają i sie martwię. Teraz znow wrocily. A dopiero 16 wizyta
-
Mayes a robisz badania prenatalne, jak tak to jakie? Bo ja mam się określić na nast. wizycie
-
Mi nic nie mowil o prenatalnych. Mialam wizyte w 7 tyg i nic nie wspominal. Pewnie powie na następnej wizycie . To bedzie 11 tydz. Mi jedynie smierdzi kawa kiedy mąż robi i jego smierdzacy ser w lodówce chyba go wyrzuce. Po otwarciu lodowki musze mieszkanie wierzyć. Blleeeh pare dni temu mialam raz mdłości ale krótko bo pol dnia a teraz raz cycki bolą a raz nie i ciagle sprawdzam. Mam dość a do wizyty dalekoAniołeczek [*] 29.06.2016
-
hej dziewczyny, chwilę się nie odzywałam, ale jakoś nie czułam potrzeby. Wychodzi na to, że grubas ze mnie.. przed ciążą 63 kg przy 160cm, choć nie uważam bym była gruba, raczej normalna, sporo też zawsze zwalam na biust
Przy pierwszym ważeniu na wizycie 65, ale teraz znowu spadłam do 63 przez brak apetytu. No i nie widać u mnie jeszcze brzuszka tak jak u was...
ale może to i lepiej później stanę się foczką
-
Plukam woda z sola ale musze nos zatykac. Troche pomoglo. Mam tez Isla moos do ssania tez troche pomaga. A na katar to nagrzewam zatoki suszarką.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2017, 19:14
kiti lubi tę wiadomość
Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
Dziewczyny super wyglądacie i brzuszki też super.Nadrobilam was od południa wreszcie.Stracilam czas na szukanie spodni ciążowych w galeri ale znalazłam w niezawodnym h&mię.Prawda jest taka że brzucha niemam jeszcze ale większość spodni jakoś uciska.Co do wagi no zobaczymy jakie osiągniemy.Obysmy tylko biedne nie puchly.A czeka nas okres letni w 3 trymestrze więc kto wie.Ja mam tendencje do tycia.W tamtym roku o tej porze ważyłam 52 kg a teraz przy wzroście 160 cm ważę w 10 tyg 60,5 jak już pisałam więc muszę przestać się obżerać.Mam zdrowa dietę już od mojej zaprzyjaźnionej dietetyczki w postaci 2200 kcal więc to dużo ale niema być mało, ma być Zdrowo(jest wszystko tam ze zdrowych witaminek w postaci owoców i warzyw na całą ciąże) jest tylko pytanie kiedy start??? Hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2017, 19:44
-
mana wrote:Anuska mam identyko buty
fajna dziewczyna jestes i brzusio juz ladny:-)
Dziewczyny jak wyglada rozmiarowka spodni z h&m? 40 to typowe 40 czy bardziej 38? Nigdy u nich spodni nie kupowalam wiec jestem zdezorientowana
http://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0469562002.html te chcialam zamowic
Jej co za dzien caly dzien leze w lozku i drzemie co chwilado tego od rana mecza mnie mdlosci i ciagly masakryczny głód a ja jem i jem i jem az boje sie wejsc na wage.