Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieśmiała wrote:Zaparcia zaparciami, ale michodzi o taki tępy ból w podbrzuszu, typowo jak na okres
ja w tej ciazy akurat w ogole nie mialam takich boli. w poprzedniej owszem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 11:56
Piotruś
Helenka
-
Ja przy okresowych bolach bym sprawdzila dziewczyny...
U mnie przed usg gdzie sie dowiedzialam ze po wszystkim to byly właśnie bole okresowe ale nie jakies mocne..
I wazne co teraz zauwazylam rozpamietujac ze ok 3 dni przed wizyta na ktorej sie okazalo ze Maluch sie nie rozwija to spadl mi brzuch, wczesniej juz bylo widac ciaze a nagle brzuch zrobil sie plaski...
3IUI
1 ICSI 05.2016r. Aniołek [*] cp.2 IVF-ICSI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
5 IVF-IMSI 4.03.2017r. Aniołek 9tc [*] -
Sasanka1990 wrote:Ja przy okresowych bolach bym sprawdzila dziewczyny...
U mnie przed usg gdzie sie dowiedzialam ze po wszystkim to byly właśnie bole okresowe ale nie jakies mocne..
I wazne co teraz zauwazylam rozpamietujac ze ok 3 dni przed wizyta na ktorej sie okazalo ze Maluch sie nie rozwija to spadl mi brzuch, wczesniej juz bylo widac ciaze a nagle brzuch zrobil sie plaski...
jak sie czujesz? fizycznie i psychicznie?Piotruś
Helenka
-
Mayes wrote:Nic z tych rzeczy. Boimy sie teraz kochac bo na przelomie 8 9 tyg stanelo serduszko ostatnio a zapac tez nie mam. Bylam chora caly tydzien kaszel kichanie i katar przy wszystkim napinalam miesnie ze qz bolalo mnie podbrzusze moze przez to
Przeżywam ten sam stres co Ty. U nas też na wizycie w 9tc dowiedziałam się ze serduszko nie bije. Dlatego zaczęłam się już denerwować przed poniedziałkowa wizytą, będzie 8tc+6dni. Ostatni raz byłam na usg 22.02. -
Sasanka1990 wrote:Ja przy okresowych bolach bym sprawdzila dziewczyny...
I wazne co teraz zauwazylam rozpamietujac ze ok 3 dni przed wizyta na ktorej sie okazalo ze Maluch sie nie rozwija to spadl mi brzuch, wczesniej juz bylo widac ciaze a nagle brzuch zrobil sie plaski... -
madlene88 wrote:Sasanko już niechce latać stale na usg...Byłam w ubiegły piątek na usg i było ok,mam wrażenie że przesadzam.Ale za każdym razem kiedy ból piersi ustaje a brzuch boli mam ochotę zaraz pójść do ginekologa,i jak tu się nie bać??
U mnie w niedziele bylo wszystko idealnie a w sobote po 6 dniach sie okazalo ze serduszko juz nie bije, dlatego ja bym latala chocby co tydzien na usg jesli są bole okresowe3IUI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
Lola83 wrote:jak sie czujesz? fizycznie i psychicznie?
Fizycznie lepiej, a psychicznie nietety z kazdym dniem coraz gorzej
Codzienność staje sie nie do zniesienia
I ta pustka... tęsknota...3IUI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
Sasanka a masz kogoś z kim możesz porozmawiać o wszystkim? Powiedzieć jak się czujesz?
U mnie niestety nie skończyło się dobrze bo odchorowalam depresja prawie przez pół roku. Ale też była to inna sytuacja.Antosia 10tc[*] 17.03.2017
Tomuś 39tc [*] 6.03.2016 -
Bella_Bella wrote:Przeżywam ten sam stres co Ty. U nas też na wizycie w 9tc dowiedziałam się ze serduszko nie bije. Dlatego zaczęłam się już denerwować przed poniedziałkowa wizytą, będzie 8tc+6dni. Ostatni raz byłam na usg 22.02.
Ja mam miec wizyte 16.03 czyli miesiac po a liczac to bylam w ciagu miesiaca prawie co tydzien na usg w szpitalu lub u gina.Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
Sasanka1990 wrote:U mnie w niedziele bylo wszystko idealnie a w sobote po 6 dniach sie okazalo ze serduszko juz nie bije, dlatego ja bym latala chocby co tydzien na usg jesli są bole okresowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 14:12
-
Sasanko na ovufriend jest grupa poronienie i podgrupa aniolkowe mamy. Tez tam bylam i inni tez czasem tam zajrza bardzo mi pomogla mi ta grupa. Najbardziej to dazylam do pochowania naszego aniołka. Musialam sie sa dowiadywac co i jak bo nikt mi nie powiedzial po poronieniu. Dopiero po pogrzebie bylam spokojna a byl parę miesięcy po poronieniu.Bardzo sie go balam a byl to pogrzeb zbiorowy aniolkow.Aniołeczek [*] 29.06.2016