Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Wam dziś. Ja wczoraj padłam po 21 i wstalismy przed 7, już po śniadaniu, na 10 na szkolenie psa jedziemy
a co do usg ustaliliśmy, że zrobimy w 2D to pierwsze prenatalne, a kolejne w 3D,4D
We wtorek idę na usg sprawdzić czy serduszko bije dalej
-
Nooo to pewnie te naczynka pękają. Spokojnie tym bardziej ze byłaś u lekarza i jest okej.
Ja mialam takie brązowe niteczki raz w sluzie. Ale też jednorazowa akcja. Moja położna powiedziała że może dzidziuś się dogniezdzal w macicy. To było jakieś 2 tyg temu. Biorę dupka i odpukac -nie powtorzylo się mi już to. -
suri2016 wrote:ja też przyjmuję luteinę dopochwowo i to w dużej dawce 2×2, ale nie przeszkadza to we współżyciu
ja miałam taki sluz po luteinie, bo ona wysusza sluzowkę i dochodzi do podrażnień, albo właśnie łatwo można się skaleczyć aplikatorem. nic się nie przejmuj
Mi wycieka ciagle albo ta tabletka albo jakas substancja jak woda wiec wole zaprzestac igraszek. Moze po odstawieniu proga wrocimy. Teraz jak narazie sie boje. Nie uzywam aplikatora. Wlasnie jak ide siku to te plamienia wystapily ale bardzo male.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 08:10
Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
dżdżownica wrote:O ja też dziś przespałam cała noc
wieczorem wypiłam duży kubek ciepłego mleka z miodem i może to pomogło
U nas w sobotę rano tradycyjnie sprzątanie a później jedziemy na budowę oglądać postępy z naszym domkiem:) a jakie plany u Ciebie?
Ja tak samo, pranie sprzątanie, odpoczynek, obejrzę może jakiś film
Dziewczyny, zaczęłam 10 tydzień ciąży czy jestem w 11. Już sama nie wiem jak to się liczy.
-
Ja liczę od miesiączki. Nie przejmujcie się tak tym wiekiem ciąży, same się nakręcacie
Dziś niestety idę do pracy...
A co do imion to chcę Zuzię lub Stasia, mój mąż ma inny pogląd na imię męskie, ale myślę, że da się przekonać.
miłego dnia wszystkim i dużo spokoju! :* -
almaanies wrote:Ja tak samo, pranie sprzątanie, odpoczynek, obejrzę może jakiś film
Dziewczyny, zaczęłam 10 tydzień ciąży czy jestem w 11. Już sama nie wiem jak to się liczy. -
almaanies wrote:Ja tak samo, pranie sprzątanie, odpoczynek, obejrzę może jakiś film
Dziewczyny, zaczęłam 10 tydzień ciąży czy jestem w 11. Już sama nie wiem jak to się liczy.lekarze liczą skończone tyg i dni żeby dokładnie znać wielkosc zarodka.
Mi nawet w karcie doktorek napisal: tydzień 10, zarodek 9t2d. -
KaroLove wrote:Z tym ze trzeba uwazac bo ja niby tez jestem w 9 tyg i 4 dni Ale wg implantacji to na dzien dzisiejszy jestem w 8 i 3 dni
tzn ze 7 mam skończony.....
To nareszcie mam jakiś plus tego że ciążą z in vitrodokładnie wiem kiedy wszystko się odbywało i nie ma właśnie tego problemu ze ciążą jest młodsza i mam stresa. U mnie nawet 2 dni starsza niż wg OM bo już w 13 dc miałam owulacje i po 5 dniach podana 5-dniowa blastkę
-
Witam Was, mozecie mnie wykreslic z listy. Wczoraj byłam na usg. Seruszko przestało bic. Lekarz nie wie co sie stało. Wszystko było tak jak powinnno byc. Za kilka dni mam pojawic sie w szpitalu na wywołanie poronienia. Niestety historia lubi sie powtarzac...
Zycze wam wszystkim spokojnych ciaż, zeby zadna z was nie musiała tego przechodzic i urodziła piekną i zdrową dzidzię.
Aniołek - 8.04.2016 - 10 tydz
Szymon - 14.03. 2017 - 9 tydz
Obecnie: Acard, Clexane, Kwas foliowy 5 mg, Duphaston, Witaminy z grupy B, SymvitalMama
-
No dokładnie. A osoby bez in vitro to mają inaczej bo owulacja -owulacją ale implantacja.....ja akurat wiem kiedy mialam ale trudno to uchwycić tak normalnie (chyba ze prowadzisz kalendarzyki i mierzysz temperature)
-
patulla wrote:Jak 8+3 to skończone 8 masz i jesteś w 9
Jestem w 7 i 3 dni czyli ze w 8 tyg. A wg belly 8 i 4patulla lubi tę wiadomość