Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle zaczełyście przyjemny temat
Szczerze ja już mam wszystko wybrane, od wózka, łóżeczka, po tapetę w pokoju dzieciątka ;p A co do tego co juz kupiłam to dwie pary śpioszków na których jest napis: "Najlepsze miejsce na świecie to ramiona babci". Takie śpioszki chcemy wręczyć naszym mamą w czasie świąt i w ten sposób powiadomić o ciąży, bo u nas nikt nie wie
kiti lubi tę wiadomość
-
Agnesqe super pomysł
na pewno się bardzo się ucieszą
ja właśnie nie mogę się zdecydować co do koloru ścian w pokoju u dzidziusia, myślę, myślę i nic
ale na pewno zamówię drewniane literki z imieniem nad łóżeczko
-
A propo pomidorówki to dzisiaj miałam robić właśnie, znaczy bulion mam, po gotowaniu mięska dla pieseła, ale już mi się nie chciało robić, to jutro zrobię
napisałam sms do męża, żeby kupił koncentrat i natkę pietruszki, bo śmietanę już miałam, to kupił koncentrat i śmietanę
haha
-
nadziejastru wrote:ja też oglądam cały czas, jak mi gin zasugeruje płeć za tydzień, to pewnie będę się powstrzymywać przed pierwszymi zakupami, bo cały czas sobie wmawiam, ze gdzieś koło 6-7 miesiąca zacznę gromadzić, głównie ze względu, że u nas remont jest w toku od roku i nie będę miała gdzie gromadzić
chudzielcu, ja niska jestem, to wiesz pojęcie względne, ale dużo biegam i waga taka 
ej, ale ja też biegam teraz!...do łazienki z wymiotami
liczy siE?

-
a propo zakupów to można na olxie wypatrzec uzywane bajery, kolezanka w ten sposób skompletowała sobie spora część wyprawki, naprawde dobrej jakosci rzeczy. juz nie pamiętam na jakiej stronie znalazłam artykuł a propo rzeczy które się nie przydają a rodzice kupują jako "must have" osobiście z kim nie gadam to na pierwszej pozycji jest przewijak

-
KaroLove wrote:Macie jakieś hity kulinarne w tej ciazy? Ja w pierwszej kochałam sok pomarańczowy.......W tej zupa POMIDOROWA
Mogłabym jeść jeść jeść. .....ah 
j za to się pochwalę dziś wykombinowałam burzujskie spagetti z krewetkami i cukinią, i zdziwko bo naprawdę pyszniutkie
a teraz walczę zeby nie zwrócic. w koncu to nie kanapki, szkoda by było gdyby się zmarnowało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2017, 21:59
nadziejastru, Natikka123 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnynadziejastru wrote:Agnesqe super pomysł
na pewno się bardzo się ucieszą
ja właśnie nie mogę się zdecydować co do koloru ścian w pokoju u dzidziusia, myślę, myślę i nic
ale na pewno zamówię drewniane literki z imieniem nad łóżeczko 
Ja ściany postawiłam na szaro-różowe (taki delikatny pudrowy róż), albo szaro-niebieski (też taki delikatniutki) ;p A do tego białe mebelki;) Co do literek to znalazłam fajną firmę która robi imiona z takiego grubego sznura;) Super to wygląda
na instagramie : zasznurowani
-
Agnesqe wrote:Ale zaczełyście przyjemny temat
Szczerze ja już mam wszystko wybrane, od wózka, łóżeczka, po tapetę w pokoju dzieciątka ;p A co do tego co juz kupiłam to dwie pary śpioszków na których jest napis: "Najlepsze miejsce na świecie to ramiona babci". Takie śpioszki chcemy wręczyć naszym mamą w czasie świąt i w ten sposób powiadomić o ciąży, bo u nas nikt nie wie 
Jaki wózek wybrałaś?
-
A my mamy dla syna pokój błękitny w Białe chmurki. Drugie dziecko narazie nie będzie potrzebowalo swojego pokoju .....więc będzie z nami w sypialni. I zależy jak sie okaże ze synuś to mogą mieć ze starszym razem pokój (jak będzie starszy chcial) A jak córka to będzie miała swój osobny pokoik.
w kazdym badz razie, pokoje sa wiec moga byc osobno jak bd chcieli lub razem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 19:15
-
A dla dziewczynki marzy mi się pokój pudroworozowy 2 ściany i dwie waniliowe ahh tak się na Internecie naogladalam takich pokoi dla księżniczek
Agnesqe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny