Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnesqe wrote:Ale zaczełyście przyjemny temat
Szczerze ja już mam wszystko wybrane, od wózka, łóżeczka, po tapetę w pokoju dzieciątka ;p A co do tego co juz kupiłam to dwie pary śpioszków na których jest napis: "Najlepsze miejsce na świecie to ramiona babci". Takie śpioszki chcemy wręczyć naszym mamą w czasie świąt i w ten sposób powiadomić o ciąży, bo u nas nikt nie wie
Super pomysł. U mnie też nikt jeszcze nie wie -
nick nieaktualnyKaroLove wrote:A nie lepiej 3w1?
Podobno foteliki mają gorszej jakościFotelik wybrałam maxi-cosi peblle. Oglądaliśmy testy na motorshow takich fotelików i ten z maxi-cosi wyszedł najlepiej i przy wypadku prostopadłym i takim który uderza w bok samochodu... Zresztą stał się fotelikiem 2016 roku;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 19:42
KaroLove lubi tę wiadomość
-
Ja mebelki też białe, bo moje łóżeczko na strychu czeka i właśnie jest białe, to je odświeżymy
szarości też będę włączać bo ogólnie lubię szary kolor, mam i w kuchni w przedpokoju i sypialni
no i jakiś fotel chce też ogarnąć, ale jeszcze nie wiem jaki, ogólnie drogie są fotele, takie co mi się podobają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynadziejastru wrote:Ja mebelki też białe, bo moje łóżeczko na strychu czeka i właśnie jest białe, to je odświeżymy
szarości też będę włączać bo ogólnie lubię szary kolor, mam i w kuchni w przedpokoju i sypialni
no i jakiś fotel chce też ogarnąć, ale jeszcze nie wiem jaki, ogólnie drogie są fotele, takie co mi się podobają
Są takie śliczne fotele w Ikea, marze o takim dużym szarym z oparciem i podłokietnikami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mana no dobrze, ja nic nie pisałam, że nie może wykonywać badań itd. tylko, że może warto spytać, jak się nie wie, ja bym spytała, gdybym swojego lekarza nie znalazła i miałabym wątpliwości, ktoś nie chce pytać, nie pyta, nie widzę problemu
po to jest forum, żeby pomagać i radzić, a nie żeby komuś coś nakazywać.
Bella_Bella, mana lubią tę wiadomość
-
My już prawie wszystko dla dziecka mamy po starszaku tylko dostawkę boczną do wózka chcę dokupić buggypod
no i detektor bo sprzedałam poprzedni. Monitor oddechu też mamy u nas akurat tommee tippee i bardzo sobie chwalimy. U mnie na wadze jakieś 2 kg do przodu przed 59,5 a teraz już 61 a pewnie będzie sporo bo to podobno tak jest przy ciążach z małą różnicą wieku
-
Carmen24 wrote:My już prawie wszystko dla dziecka mamy po starszaku tylko dostawkę boczną do wózka chcę dokupić buggypod
no i detektor bo sprzedałam poprzedni. Monitor oddechu też mamy u nas akurat tommee tippee i bardzo sobie chwalimy. U mnie na wadze jakieś 2 kg do przodu przed 59,5 a teraz już 61 a pewnie będzie sporo bo to podobno tak jest przy ciążach z małą różnicą wieku
O nie wiedziałam,że szybciej, ja właśnie chciałam mieć max. 2 lata różnicy u dzieciaczków, ale zobaczymy jak to się ułoży -
W pierwszej ciazy tez marzylam o fotelu w ktorym bede karmic
zamiast tego w pokoiku "tymczasowo" stanela kanapa z salonu bo kupilismy nowa i tym sposobem w nocy karmie synka na lezaco i jest mi zdecydowanie wygodniej
teraz wiekszosc rzeczy tez mamy po starszaku, no chyba ze bedzie dziewczynka to bede musiala jakies sukieneczki dokupic ×D
-
Carmen24 wrote:My już prawie wszystko dla dziecka mamy po starszaku tylko dostawkę boczną do wózka chcę dokupić buggypod
znam mnóstwo mam z malutką różnicą między dziećmi. I wcale tak nie jest jak piszesz
-
nick nieaktualny