Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nasz dzidziuś też lepiej niech się nie śpieszy na rocznicę, którą mamy 17 09
- pierwszą
a wstępny termin na 21/22 października
co do brzuszka... ja mam wrażenie, że nad spojeniem łonowym mam taki odstający wałeczekoczywiście tylko ja go widzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2017, 20:13
-
Treselle wrote:Nasz dzidziuś też lepiej niech się nie śpieszy na rocznicę, którą mamy 17 09
- pierwszą
a wstępny termin na 21/22 października
co do brzuszka... ja mam wrażenie, że nad spojeniem łonowym mam taki odstający wałeczekoczywiście tylko ja go widzę
Też mamy 1 rocznicę 17.09 i też mam termin na 21.10i też widzę odstajacy waleczek xD
Treselle lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mama Majeczki :*
Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015 -
E_w_c_i_a wrote:Serio??
Też mamy 1 rocznicę 17.09 i też mam termin na 21.10i też widzę odstajacy waleczek xD
Spojrzałam w Twój wykres...aż wierzyć mi się nie chce :0 również miałam owulację 28 stycznia! z tym, że ja cykl rozpoczęłam 8 stycznia, owu mialam 21 dnia cyklu
skąd jesteś?
Belly mi pokazuje 10 tydz i 2 dzień, coś musiałam w suwaczku źle ustawić hmmWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2017, 21:04
E_w_c_i_a lubi tę wiadomość
-
0202oliwcia wrote:U mnie tez wszytko ok a gin mówi że Duphaston do 20tc dodam że biorę Go 3 razy dziennie a Acard do 16tc więc ja jeszcze trochę go pobiorę
A może by u mnie na usg gin powiedział ze dziewczynka ale ja nie do końca na tak wczesnym etapie jestem pewna co do tego wolę poczekać -
Karolove, mój wprawdzie dopiero 10 kg ale codziennie muszę go znosić i wnosić na 2 piętro. Już mi ciężko. Aż się boję co będzie dalej...
My mamy 3 rocznicę 27 września. W sumie jestem przygotowana na to, że maleństwo może przyjść wcześniej ale bardzo bym nie chciała żeby wcelowalo w rocznicę.
Tak samo z synkiem. Termin miałam na 7 kwietnia. Ja jestem z 9 a mąż z 15. Jak ja się bałam że się urodzi w któreś z naszych urodzin -
madlene88 wrote:No ja tez bralam 3x1 od dzis wezme 2x1i skoncze tak.No musisz ufac lekarzowi,a ja bede wiesz obserwowac organizm czy niema jakis boli itd no zobaczymy.Wedlug lekarza orhanizm powinien sobie radzic
madlene88 lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Treselle wrote:Spojrzałam w Twój wykres...aż wierzyć mi się nie chce :0 również miałam owulację 28 stycznia! z tym, że ja cykl rozpoczęłam 8 stycznia, owu mialam 21 dnia cyklu
skąd jesteś?
Belly mi pokazuje 10 tydz i 2 dzień, coś musiałam w suwaczku źle ustawić hmmile masz lat?
Treselle lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mama Majeczki :*
Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015