Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
E_w_c_i_a wrote:No niewiarygodne by bylo gdybysmy jeszcze były z tego samego miasta
ja w tym roku tez 30 ale 17.09, w urodziny miałam ślub
Jak ogólnie sie czujesz? Jak Twoje wizyty? Usg?
Czuję się bardzo dobrze, 0 wymiotów i nudności, 01 03 2017 miałam ostatnią wizytę na której usłyszałam serduszko, kolejną mam 03 04 2017
Generalnie czuję się niezbyt ciążowo...ale mam nadzieję, że jest wszystko ok...
a Ty jak przechodzisz ciążę?
-
E_w_c_i_a wrote:Anuska jak Twoje wymioty? Kiedy masz wizytę?[/QUOTE
6 kwietnia wizyta ,wymioty kiedyś wzdęty brzuch mnie uprzedzal teraz ida z Nienackazauwazylam ze jak biore witaminy to mam je częściej wiec odstawiłam
kolezanka doradzila mi by brac je ale przed snem po prostu
wyprubuje . Zobaczymy
-
Ja nie wymiotuję ale mam mdłości. Raz są, raz ich nie ma. Więcej śpię, na szczęście durne sny minęły. Ostatnia wizyta 21.03 Fasiol mial 2,7 cm. Jestem umowiona na prenatalne 13.04 i mam nadzieję że będzie wszystko dobrzeSzczęśliwa mama Majeczki :*
Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015 -
E_w_c_i_a wrote:Ja nie wymiotuję ale mam mdłości. Raz są, raz ich nie ma. Więcej śpię, na szczęście durne sny minęły. Ostatnia wizyta 21.03 Fasiol mial 2,7 cm. Jestem umowiona na prenatalne 13.04 i mam nadzieję że będzie wszystko dobrze
Ja myślę, że po wizycie 03 04 2017, w małym odstępie również będę miała prenatalne, zostanie mało czasu na ich wykonanie, chyba trzeba zrobić je najpóźniej przed końcem 13 tyg i 6 dnia ciąży.
-
0202oliwcia wrote:No rozumie kochana mój gin woli dmuchac na zimno ponieważ jestem po 4 poronieniach ja chyba tez nie chciała bym ryzykować ...
-
E_w_c_i_a wrote:Ja nie wymiotuję ale mam mdłości. Raz są, raz ich nie ma. Więcej śpię, na szczęście durne sny minęły. Ostatnia wizyta 21.03 Fasiol mial 2,7 cm. Jestem umowiona na prenatalne 13.04 i mam nadzieję że będzie wszystko dobrze
[/QUOTE
Mi doktorka na poprzedniej wizycie powiedziała ze 6 zrobimy pomiary przezierności karczku ,kurcze tego pomiaru nie robi się na usg prenatalnym czasem? Wymioty to u mnie zmoranajwiększym problemem jest mycie zebow i zakupy
w sobote wzielo mnie w Tesco... ledo wyszłam na za drzwi i koniec
ludzie patrzyli jak na wariatke
-
Hej. Miałam dzisiaj prenatalne w szpitalu. Dwunaczyniowa pepowina się potwierdziła ale pani kazała na razie się tym nie przejmować bo wszystko inne jest w najlepszym porządku. Będę musiała dodatkowo wykonać te echo serduszek.
Pani dzisiaj pokusiła się o przypuszczenie, że to 3 chłopców!ale to nie jest jeszcze pewne
liczę chociaż na jedną córeczkę
Malenstwa
66,8mm, 68,5mm, 74mm.
Następna wizyta 17.04Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2017, 23:24
Anuśka19, Pampcia, Asiaa91, E_w_c_i_a, dżdżownica, Mayes, Natikka123, PazdziernikowaMama, KasiaHaBe, 0202oliwcia, kiti, India26, Paaat1988, Demetria, Flowwer lubią tę wiadomość
-
KaroLove wrote:O kurczę Kimmy haha a macie już imiona?KaroLove wrote:Ten większy to pewnie ten co osobno jest?
na 2d nie było tego wydać ale jak przyłączyla na 3d to wtedy zauważyła u wszystkich. No ale to i tak baaardzo wcześnie jak dla mnie na takie przypuszczenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2017, 23:27
KaroLove lubi tę wiadomość
-
Kimmy wrote:Tak i tu akurat od razu pani zauważyła facecika
na 2d nie było tego wydać ale jak przyłączyla na 3d to wtedy zauważyła u wszystkich. No ale to i tak baaardzo wcześnie jak dla mnie na takie przypuszczenia
mega zazdroszcze. A imiona super
-
Dziewczyny a ja mam ślub za miesiąc i boję się, że do tej pory utyję i się nie zmieszczę w suknię, którą wybrałam
Jeszcze jej nie mam w domu bo będą przeróbki ale w zasadzie w każdym tygodniu teraz będę sporo przybierać na wadze. U nas jeszcze nikt o ciąży nie wie;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2017, 06:45
-
nick nieaktualny