Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzisiaj sobie załatwiłam zastępstwo w pracy i mam wolne! Jak cudownie! Zapomniałam się pochwalić, że ostatnio śniło mi się, że miałam pięknego rocznego synka! Cudownie było go przytulać! Opowiedziałam mężowi, a on mówi, że jemu też się śnił mały Antoś, ale taki już 4 letni
KaroLove lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natikka123 wrote:Kurcze muszę też się zorientować bo mam jakiś najlepszy pakiet w Generali a nie wiem w sumie co w nim mam. Dobrze ze piszecie
Sprawdziłam też mam za szpital za specjalistów itp tylko muszę znaleźć deklaracje dokładnie by sprawdzić. Kurde a w październiku byłam w szpitalu i dostałam masę leków i jestem w plecy czemu was prędzej nie poznałam:-)
spróbuj dopytać, mój ubezpieczyciel zwraca nawet za faktury złożone po kilku miesiącach wiec poszperaj, może jak ogarniesz daty kiedy to było i znajdziesz dokumenty to nic straconego?
-
madlene88 wrote:Kurcze widze ze spora z was czesc bierze juz witaminy prenatalne.Ja jeszczw zadnych nie lykam bo ostatnia morfologoa 2tyg temu wyszla super i nic nie zlecil.Teraz bede za tydzien robic kolejna wiec sie dowiem czego mi brakuje:)
madlene88 lubi tę wiadomość
-
KaroLove wrote:i tylko to dha ma i nic wiecej tak?? a w jakiej cenie to DHA? tez ok 40 zl jak Pregna plus?
Dha ma tez femibion 2 lyka sie tabletke z witaminami i kapsulke z dhaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2017, 16:39
Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny