Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnesqe wrote:Hej dziewczyny ja po wczorajszej wizycie trochę przybita, ale mimo wszystko pełna pozytywnego myślenia. Idę dzisiaj do pracodawcy powiedzieć o ciąży, trzymajcie kciuki, trochę sie stresuje, bo to wredna baba... Ale wiecie co? Po tym jak zobaczyłam wczoraj zwoje maleństwo, jak macha rączkami, nóżkami jak fika koziołki... To ta cała moja dyrektorka może mi naskoczyć! Dzidziutek jest najważniejszy!
Byłam wczoraj u lekarza mogłam wziąć zaświadczenie o ciąży, dla pracodawcy, zupełnie o tym zapomniałam. To chyba jest wymagane? Następna wizyta za 4 tygodnie. -
Morenadenna wrote:ja dzis dalej plamie ale bardzo mało...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2017, 08:16
-
Witam po kolejnej nieciekawej nocy...
Echh.. dziś znowu mam dzień będzie do dupy.. brak sił, brak chęci, lekki ból głowy, ogólna niemoc....
Chciałabym już II trymestr i jego magiczne moce (pełno chęci i radości)..
Miłego dnia, powodzenia na wizytachPazdziernikowaMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nieśmiała wrote:Witam po kolejnej nieciekawej nocy...
Echh.. dziś znowu mam dzień będzie do dupy.. brak sił, brak chęci, lekki ból głowy, ogólna niemoc....
Chciałabym już II trymestr i jego magiczne moce (pełno chęci i radości)..
Miłego dnia, powodzenia na wizytachmój mąż już jest tym przerqażony... Ale na szczęście dziś wizyta u endokrynolog, przepisze mi euthyrox i powinno być lepiej... taką mam nadzieję....
-
U mnie niedovzynność tarczycy jest w miarę ogarnięta, nie jestem senna, wręcz przeciwnie, zmuszam się wieczorem zeby zasnąć.. ale zmęczona jestem,tylko nie wiem czym bo nic nie robie..
No dobra laski, u mnie właśnie powróciły po dwóch tygodniach nieobecności mdłości... ciekawe czy to jednodniowa akcja będzie czy już tak na stałe znów....Caro lubi tę wiadomość
-
Nieśmiała nie miałam wcale polubić posta
Ja też walcze z niedoczynnością, ale jakoś narazie mi się nie naprzykrza. Ostatnie badanie TSH z poniedziałku wyszło 1,2 więc nie szaleje zbytnio.
Agnesqe nie taki diabeł straszny hehMoże głęboko gdzieś w środku ukrywała ludzką twarz
Planujesz pracować do końca roku szkolnego?
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Niesmiala mi tez niestety wrocily. Mialam juz troszke spokoju a wczoraj wymiotowalam jak kot. Chyba wszystkim co zjadłam w ciągu dnia
dzis już mi się 2 x niedobrze robiło ale jakoś to powstrzymalam. Eh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2017, 11:00
-
Dobra wywiedzialam sie od kolezank ad tej alergii. Moze sie komus przyda
To tak te moje krople do oczu polcrom sa bezpieczne I lagodne a skoro mi pomagaja to polecila mi aerozol do nosa z ta sama substancja "polcrom aerozol 2%" lub cromohexal to sa leki o dzialaniu miejscowym, przeciwzapalne na bazie kromonow (cokolwiek to znaczy).
Wazne, ze dzialanie miejscowe wiec male wchlanianie do krwi.
Aaaa oczywiscie na ulotce jest aby sie skonsultowac z lekarzem, takze bede dzwonic jeszcze, ale na pewno lepsze sa miejcowemiejcowe kropelki niz tabsy jakiekolwiekWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2017, 11:22
-
nick nieaktualnyCaro wrote:Nieśmiała nie miałam wcale polubić posta
Ja też walcze z niedoczynnością, ale jakoś narazie mi się nie naprzykrza. Ostatnie badanie TSH z poniedziałku wyszło 1,2 więc nie szaleje zbytnio.
Agnesqe nie taki diabeł straszny hehMoże głęboko gdzieś w środku ukrywała ludzką twarz
Planujesz pracować do końca roku szkolnego?
Chciałabym do końca roku, ale nie nastawiam sie, zdrowie najważniejsze:) Zobaczymy, zależy mi bo robię awans zawodowy;)