Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie w niedziele
ja sie dzis obudzilam o 5:30 ale jeszcze poszlam troszke podrzemac i w koncu o 7 wstalam
mam jeden dzien "wolny" tzn nie jestem na L4 hah
co do jamnika Natikka tez kiedys mialam, zyl z nami 14 lat. nigdy nie miala mlodych, strasznie przezylam jej odejscie....dostalam ja jak mialam 8 lat. zdechla na rok przed poznaniem mojego meża, do dzis mi sie snipoważnie...
tez wila gdniazda i nosila maskotki ze soba. zdechla na raka sutkow......moglismy ja operowac ale byla za stara, tata sie bal ze sie nie wybudzi z narkozy
wtedy miala 12 lat...zyla jeszcze 2 ale wtedy to juz masakra byla, guzy jej bardzo rosły ahh biedny psiak
-
mam mnostwo zdjec z nia -przynajmniej taka pamiatka
ale koniec smutania, we wtorek zaczynam 13 tydzien!!! ostatni tydzien 1 trymestrujuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu a w piatek jade znow na te badania prenatalne haha...na 18:50 ...chyba dostane do glowy do tej godziny
bede musiala czekac az maz wroci z pracy o 16...zje obiad i 17:30 wyjezdzamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 08:41
-
KaroLove też miałam dwa jamniki, uparciuchy jedne. Nigdy żaden pies nie zniszczył w domu tylu rzeczy.. zabawki, meble, buty, drzwi - jak drugi jamnik, a nie można było na niego w domu nawet głosu podnieść bo przecież się obrazi
wariaty małe
teraz od roku mamy Jack Russell Terriera - czyli uparty jak terrier
dom ze zwierzętami to prawdziwy dom wg mnie
zobaczymy jak zareaguje na powiększenie rodziny.
Skoro taki piękny dzień dziś to wychodzę z łóżka bo trzeba zacząć działać i korzystać z pogody. Miłego dnia dla Was! -
Mam dwa pytania do dziewczyn, którym biust urósł teraz w ciąży. Sorki, że rak wale prosto z mostu, ale ja juz taka jestem
1. Czy wam też schodzi skora tak delikatnie wokól sutkow?
2. Czy śpicie w stanikach? Bo ja nie i tak się zastanawiam, czy potem mi to wszystko nie będzue wisieć jak w Afryce... -
Nieśmiała wrote:Mam dwa pytania do dziewczyn, którym biust urósł teraz w ciąży. Sorki, że rak wale prosto z mostu, ale ja juz taka jestem
2. Czy śpicie w stanikach? Bo ja nie i tak się zastanawiam, czy potem mi to wszystko nie będzue wisieć jak w Afryce...
Mi urósł chyba o 2 rozmiary, przed ciążą miałam 70D. A nawet nie chodzę w staniki, teraz tylko sportowy zakładam na dłuższy spacer. A skóra mi nie schodzi bo codziennie smaruje kremem do biustu. -
Cześć dziewczyny! Dawno nie pisalam ale czytam Was na bieżąco
bardzo się cieszę z udanych wizyt
pochwalę się Wam że pojawił mi się w końcu ciążowy brzuszek. Ja do najszczuplejszych nie należę , mam trochę nadprogramowych kilogramów, ale brzuch zrobił mi się napiety i wiem ze to już na pewno nie sam tłuszczyk
Co do skóry na sutkach, to mam tak samobardzo delikatnie ta skóra schodzi ale raz na parę dni to zauważam
-
KasiaHaBe wrote:KaroLove też miałam dwa jamniki, uparciuchy jedne. Nigdy żaden pies nie zniszczył w domu tylu rzeczy.. zabawki, meble, buty, drzwi - jak drugi jamnik, a nie można było na niego w domu nawet głosu podnieść bo przecież się obrazi
wariaty małe
teraz od roku mamy Jack Russell Terriera - czyli uparty jak terrier
dom ze zwierzętami to prawdziwy dom wg mnie
zobaczymy jak zareaguje na powiększenie rodziny.
Skoro taki piękny dzień dziś to wychodzę z łóżka bo trzeba zacząć działać i korzystać z pogody. Miłego dnia dla Was!marzy mi się piesek i synkowi tez, chcieliśmy na wiosnę ale musimy poczekać. W przyszłym roku jakiegoś pieska zorganizujemy sobie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 10:07
India26 lubi tę wiadomość
-
Nieśmiała wrote:Mam dwa pytania do dziewczyn, którym biust urósł teraz w ciąży. Sorki, że rak wale prosto z mostu, ale ja juz taka jestem
2. Czy śpicie w stanikach? Bo ja nie i tak się zastanawiam, czy potem mi to wszystko nie będzue wisieć jak w Afryce... -
U mnie tez wielkie balony... ja wole miec maly bisut mimo wszystko. Teraz jak sie cieplo robi to po dluzszym spacerze tak jakby mi sie poci ten biust na srodku, a juz pozmienialam staniki na wieksze
Na sutki mozna taki krem z lanolina, ziaja ma fajny z serii Mamma Mia. Te kremy normalnie podczas kp sie stosuje I nawet przed karmieniem nie trzeba zmywac, takze 100% bezpieczne
-
baassiia wrote:Dziewczyny taki sezon sie zaczal okropny I dziecko mojej kolezanki kleszcza zlapalo, a mieszka w miescie... takze uwazajcie prosze na siebie bo podobno jest wysyp! Raczej po lesie bym nie chodzila, a jak juz to kapelusz I dlugie rekawy.
-
Co do sutkow to ja uzywam do brzucha i piersi palmersa a szczerze mowiac sutkow nie omijam mysle ze to nie szkodzi.Wczesniej mialam tez suche:)teraz juz lepiej.Ja to najbardziej boje sie rozstepow ze wyjda i obwislych piersi.Z kilogramami wiem.ze dam rade.Boje sie ze tego nie zaakceptuje sie z rozstepami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 11:32
-
baassiia wrote:Dziewczyny taki sezon sie zaczal okropny I dziecko mojej kolezanki kleszcza zlapalo, a mieszka w miescie... takze uwazajcie prosze na siebie bo podobno jest wysyp! Raczej po lesie bym nie chodzila, a jak juz to kapelusz I dlugie rekawy.
ale ten kapelusz po co? raczej pełne buty i długie nogawki, kleszcze bytują na krzakach do max 1 m wysokośc. -
Mi też cycki ze 2 rozmiary urosły, dziś wybieram się na zakupy, boje się tylko, że będę musiała kupić staniki za setki monet, bo mam teraz rozmiar ok.70 h i tylko jeden sklep firmowy ma takie rozmiary, a tak to w innych sieciówkach Triumph itp. to albo 1 stanik na sklepie albo nic
. Normalnie to mi nie szkoda, bo staniki długo trzymają, ale te to pewnie za 3-4 miesiące znów będą za małe...
Suchych sutków nie mam, też smaruje normalnie kremem na rozstępy.
Też widać mi już brzuszek -
KaroLove wrote:India nie prawda. Są wyżej.
Nie są, akurat o kleszczach wiem wszystko, maglują to u nas na studiach na połowie przedmiotów od chorób, przez cykl życiowy i warunki rozwoju po zwalczanie i leczenie chorób. Historie, że one skaczą czy chodzą po drzewach to tylko mity i pomówienia. -
Ja czytałam że sutkow nie można smarować podczas karmienia albo trzeba wytrzeć. A tak to smarowałam dr Irena Eris do biustu C+ a teraz mam palmers taki chyba jak madlene na rozstępy. A cycki się świetnie ujedrniaja i są takie "zbite" i nie rozlazle od nordic walking.
madlene88 lubi tę wiadomość
-
A u mnie rozmiar piersi taki sam tylko pełniejsze B
ale to dobrze, bo nie chce mieć wielkich, skóra mi nie schodzi, nie smaruje jeszcze się żadnymi kremami, dopiero jak wejdę w 2 trymestr
Ja już wróciłam ze szkolenia z psem, co tydzień jestem około 5 h w lesie,ale uważam, w sumie bardziej na psa, bo on mi w tamtym roku ledwo wyszedł z babesziozy, szkolenie właśnie mamy w lesie
Dziś gorąco, to się umęczyliśmy
Nie śpię od 4 bo mąż mi strachu narobił, w sensie, że ja sobie tam scenariuszy natworzyłam, bo nie było z nim kontaktu od 20, a mieliśmy na skype koło 22 rozmawiać, telefon nieosiągalny, na szczęście wszystko w porządku, co za ulga, ale swoje się wyryczałam
Teraz siedzę już w domu i odpoczywam, muszę śniadanie zjeść w końcu, a potem obiad ogarnąć, wymyśliłam sobie makaron ze szpinakiem i serkiem mascarpone
A i mnie to boli kość ogonowa, kręgosłup czasem poczuję, jak długo nie zmieniam pozycji i potem wstaję szybko, ale też szybko przechodziDemetria lubi tę wiadomość