Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnuśka19 wrote:Witam się dziewczyny
poprawa samopoczucia pozwala mi w końcu na badanie krwi
i moje pytanko która z Was robiła prywatnie badanie na toksoplazmozę? podobno nawet wtedy trzeba mieć skierowanie( wydaje mi się że to blef) czy któraś może to potwierdzić?
Ja wszystkie badania robiłam prywatnie, toksoplazmozę również
Anuśka19 lubi tę wiadomość
-
Ja robilam wszystkie badania prywatnie na żadne nie potrzebne mi było skierowanie poszlam zaplacilam zrobili a na drugi dzień miałam wyniki
Anuśka19 lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Agnesqe wrote:Ja dzisiaj idę oddać krew na pappa! Robiłyście w końcu ten test? Buziaki i miłego dnia
KaroLove lubi tę wiadomość
. Małgosia 2017
Aniołki
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny0202oliwcia wrote:Ja Papp-a robilam a miałam nie ale mój gin nalegał ze samo USG niema sensu i jak juz robic prenatalne to jedno o drugie aby mozna było zestawic ona wyniki do siebie i wtedy mamy dopiero miarodajne wyniki
A dostałaś Ty ten wynik czy on trafił od razu do lekarza i omawiany jest dopiero przy USG prenatalnym?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 07:33
-
Agnesqe wrote:A dostałaś Ty ten wynik czy on trafił od razu do lekarza i omawiany jest dopiero przy USG prenatalnym?
. Małgosia 2017
Aniołki
KaroLove moim zdaniem pobiora ci jeszcze raz szkoda ze ginekolog ci wczesniej nie zrobił USG żeby sprawdzic czy dzidziusia bedzie mozna juz dokładnie po mierzyć
. Małgosia 2017
Aniołki
Ja robiłam toxo prywatnie, też bez skierowania, płacisz i masz.
USG miałam 3, ale jestem już po prenatalnych, pappę robiłam, bo skoro już tyle wydałam na USG genetyczne to stwierdziłam, że te 100 zł w moim przypadku mnie nie zbawi, a jakaś tam pewność jest, tym bardziej, że mąż chciał, żebym zrobiła.
O zgrozo, byłam wczoraj na zakupach, szukałam stanika, kupiłam tylko taki luźny sportowy, aż jeden na mnie względnie pasował... w sklepach z bielizną (wszystkich 6 w jakich byłam, w tym w sklepie z odzieżą ciążową) nie znalazłam stanika w moim rozmiarze, był jeden, taki na styk pasujący w rozmiarze 70 I, nie wzięłam, bo pewnie za 2 tyg. byłby już za ciasny, zamówiłam ten model w rozmiarze o 1 większym, ale nie wiadomo czy produkują, jestem przerażona...nawet tych do karmienia nie było mojego rozmiaruAnuśka19 lubi tę wiadomość
-
Anuśka19 wrote:Witam się dziewczyny
i moje pytanko która z Was robiła prywatnie badanie na toksoplazmozę? podobno nawet wtedy trzeba mieć skierowanie( wydaje mi się że to blef) czy któraś może to potwierdzić?
Ja robiłam i na nic nie trzeba mieć skierowania jeśli płaciszAnuśka19 lubi tę wiadomość
-
0202oliwcia wrote:Ja Papp-a robilam a miałam nie ale mój gin nalegał ze samo USG niema sensu i jak juz robic prenatalne to jedno o drugie aby mozna było zestawic ona wyniki do siebie i wtedy mamy dopiero miarodajne wyniki
A mój właśnie mówił że nie ma sensu robić pappa, mogę sobie zrobić jeśli chce. Co lekarz to inna opiniaja w końcu nie zrobiłam ale mam dobry wynik usg i się bałam tak jak Morenadenna że z racji wieku będzie zły wynik.
-
Cześć Dziewczyny. Witam się z Wami z glutem do pasa i kaszlem gruźlika.
Agnesqe też dziś idę pobrać krew na PAPP-ę. USG miałam robione w piątek 31.03.
Pan Doktor był przekonany, że będzie dziewczynka.
Czy te z Was, które już były na USG genetycznym mogą mi napisać jaką Wasze dzieciaczki mają długość kości udowej? To jest zaznaczone jako FL na wyniku. Dziękuję. -
Bo Pan Doktor zapytał mnie czy ja bardzo wysoka jestem. Bo Dzidzia na 68mm całej siebie ma 8mm kości udowej. I to było 12tyd 3dni.
A nie wiem czy ważny... W sumie to nie znalazłam nic do czego jest brany pod uwagę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 09:10
-
To mój miał 62 mm i to był 11t5d.
A Ty i a twój mąż jesteście wysocy?
Bo my średni, ja 172, a mój M 178.
Ten wymiar 68 mm to jest do pupy plus nozki, wiec może będzie modelka z długimi nogami?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 09:33
-
Anuśka19 wrote:Witam się dziewczyny
Ja robiłam, nie trzeba mieć skierowaniaAnuśka19 lubi tę wiadomość
-
Agnesqe wrote:Hej dziewczyny
Ja na urlopie... Nawet nie potrafię jakoś dużej spać
Tak rano było przykro jak mąż musiał wyjść do roboty:( Ja dzisiaj idę oddać krew na pappa! Robiłyście w końcu ten test? Buziaki i miłego dnia
Ja nie robiłam. Jak usg wyjdzie dobrze w czwartek to nie będę robić w ogóle