Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kimmy to albo będziesz miała 2 chłopców albo ten 3 to chłopczyk. Dzieci jednojajowe zawsze mają te sama płeć
Aaa ale super. Ważne żeby zdrowe były ♡!!!
Witam sie w 13 tygodniu. Juhu w końcu -
Nie wiem czemu suwaczek nie przeskoczył jeszcze
pisze ze 11 i 6 a mam 12 + 0 od dziś ale to pewnie się zmieni później. Udanego dnia dziewczynki. Mykam zaraz do pracy ♡
-
KaroLove wrote:Kimmy to albo będziesz miała 2 chłopców albo ten 3 to chłopczyk. Dzieci jednojajowe zawsze mają te sama płeć
Aaa ale super. Ważne żeby zdrowe były ♡!!!
Witam sie w 13 tygodniu. Juhu w końcu
Albo wszyscy to chłopcyKaroLove lubi tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
Dzisiaj pierwszy raz zalozylam spodnie ze skarpeta (ciazowe
). Jeszcze kilka dni temu narzekalam, ze nic nie widac, a teraz mam juz wyrazny brzuch, ktorego nie da sie ukryc przed innymi.
Czy Wy juz nosicie ciuchy ciazowe? Wydaje mi sie to dosyc wczesnie...0202oliwcia lubi tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
Treselle wrote:Cześć dziewczyny!
Nie udzielałam się ostatnio zbyt wiele, generalnie za dużo się nie udzielam, ale czytam każdy post
Otóż byłam dziś na USGbyło to moje 3 USG, pierwsze potwierdzające ciążę, drugie 01.03, na którym było słychać bijące serduszko, no i dziś trzecie
Już przez brzuszek! Maleństwo fikało, było bardzo ruchliwe
Pani doktor nie chciała dzidziusia męczyć za bardzo
zrobiła dwa pomiary CRL, raz wyszło 4,8 cm, drugim razem 4,2 cm, czy to nie za mało na ten wiek ciąży?
Pani doktor mówi, że nie ma zastrzeżeń, że jest wszystko ok, ale naczytałam się, że na ten wiek to dzidziuś powinien być większy ;(
Za tydzień 10 04 2017 jestem umówiona na USG genetyczne, a zaraz po genetycznym mam zrobić test PAPPA.
Co do piersi, miałam A i dalej mam A, chociaż może ciut pełniejszeTreselle lubi tę wiadomość
-
Lola83 wrote:Dzisiaj pierwszy raz zalozylam spodnie ze skarpeta (ciazowe
). Jeszcze kilka dni temu narzekalam, ze nic nie widac, a teraz mam juz wyrazny brzuch, ktorego nie da sie ukryc przed innymi.
Czy Wy juz nosicie ciuchy ciazowe? Wydaje mi sie to dosyc wczesnie...mało tego nadal wchodzę w swoje ciuszki w rozmiarze 34
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Ja dzisiaj juz na pewno idę oddać krew na paapa ;p Wczoraj zrezygnowałam bo było długo czekania, chodź nie wiem czy to nie było zeiązane ze strachem?ale dzisiaj to juz muszę, skoro czeka sie tydzień a cholera wie jak sobie liczą święta... Strasznie sie boje tego badania, tzn badania jak badania , ale wyniku... Życzę wszystkim mamusiom miłego dnia:)
-
Agnesqe wrote:Hej dziewczyny
Ja dzisiaj juz na pewno idę oddać krew na paapa ;p Wczoraj zrezygnowałam bo było długo czekania, chodź nie wiem czy to nie było zeiązane ze strachem?ale dzisiaj to juz muszę, skoro czeka sie tydzień a cholera wie jak sobie liczą święta... Strasznie sie boje tego badania, tzn badania jak badania , ale wyniku... Życzę wszystkim mamusiom miłego dnia:)
-
Treselle wrote:Ja nie noszę jeszcze ciuchów ciążowych
mało tego nadal wchodzę w swoje ciuszki w rozmiarze 34
http://static.pokazywarka.pl/s/e/z/8832fb6591993639c9a81fa6960f37b2_orig.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 07:41
patulla, E_w_c_i_a, Demetria lubią tę wiadomość
-
madlene88 wrote:Myslisz ze przysiady sa dozwolone w ciazy?
Takie "wysokie" przysiady jak robi chodakowska brzucha w ogóle nie uciskaja. No i wiadomo że 100 przysiadow to może być dużo. Ale jak zaczniesz od 10-20 co drugi dzień to myślę że będzie ok. Ja od drugiego trym będę robić żeby cellulit mi na tyłku nie wyszedł bo się tego boję -
dżdżownica wrote:Na koniec wykrzyczala że teraz wszystkie są w ciąży i im się wszystko należy. Ale co tam
.
dżdżownica lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mama Majeczki :*
Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015