Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka podczytuje was ale mało co pisze co do imion u nas bedzie Kubuś imię czeka na właściciela już 13 lat odkąd się z męzem poznalismy mamy Julkę ma 5 lat jest jedyna w grupie w przedszkolu a jesli bedzie 2 dziewczynka to bedzie Natalka nie znam żadnej natalki
E_w_c_i_a, Kimmy lubią tę wiadomość
-
BurzaHormonów wrote:U mnie jak chłopak to będzie Staś, a jak dziewczynka to chciałam Zuzię, ale widzę, że to najpopularniejsze imię z zeszłego roku, więc chyba muszę szukać dalej
BurzaHormonów mam dokładnie tak samo.Staś został, a Zuzia ze względu na popularność raczej odpada.
Ostatnio zastanawiamy się nad imieniem Pola dla dziewczynki, mężowi się strasznie podoba. A Staś by był po naszych dziadkach z obu stronBurzaHormonów lubi tę wiadomość
-
BurzaHormonow, uwielbiam takie męskie imiona; Stanisław Tadeusz... Marzę o małym Tadziku lub Stasiu. Niestety, z moim mężem nie przejdą. Jemu podobają się proste lub nowoczesne np. Mia dla dziewczynki. Podobno tym razem będzie córka wiec doszliśmy do kompromisu i będzie Ania.
BurzaHormonów, baassiia, KaroLove lubią tę wiadomość
-
Witajcie kobietki u nas ma być na 100% dziewczynka i wstępnie będzie Małgosia
chyba że jeszcze coś nakombinujemy z mężem
Kobietki a co do tego całego Prenatal duo to wydaje mi się że normalnie przyjmuje się jedną taką jedna taka tabletkę (ja mam Femibion natal 2 na tej samej zasadzie dwie tabletki biorę po jednej takiej jednej takiej), tego co wiem to w ulotce jest napisane że w razie większych wskazań można zwiększyć dawkę ale musi to być skonsultowane z ginekologiemWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 09:12
aaniluap lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
0202oliwcia wrote:Witajcie kobietki u nas ma być na 100% dziewczynka i wstępnie będzie Małgosia
chyba że jeszcze coś nakombinujemy z mężem
Kobietki a co do tego całego Prenatal duo to wydaje mi się że normalnie przyjmuje się jedną taką jedna taka tabletkę (ja mam Femibion natal 2 na tej samej zasadzie dwie tabletki biorę po jednej takiej jednej takiej), tego co wiem to w ulotce jest napisane że w razie większych wskazań można zwiększyć dawkę ale musi to być skonsultowane z ginekologiem
Na prenatal duo jest info 1+2 a jak większą dawkę to wtedy konsultować -
Mi sie zawsze podobala jeszcze Oliwka, tez bardzo popularne, ale w bliskiej rodzinie juz jest, wiec dupa :p poza tym nasza Wiktoria miala byc Laura
no I poboba mi sie (chyba jak wszystkim sadzac po rankingach :p ) Julia
poza tym Klaudia, Sylwia, Nina.
Dla chlopcow oprocz wybranego Adriana to Dawid, Rafal chyba tyle bo na liscie.
Podobaja mi sie tez Antos, Franek, Stas ale jakos nie dla mojego malucha, tak ogolnie u innych dzieci :pKimmy lubi tę wiadomość
-
u mnie dziewczynka będzie Maja i to, że jest popularne, to trudno, zawsze mi się podobało, już odkąd pamiętam
a chłopiec będzie Julian, już mamy ustalone
Kimmy lubi tę wiadomość
-
candela wrote:Mi się podoba Tobiasz dla chłopca ale mąż jest na nie
A dla dziewczynki może Milenka ? Ida albo bardziej kobieco Idalia