Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
mi gin zalecił ostatnio gyno femidazol, ale poczytałam trochę różnych forów no i szczerze mówiąc boje się tego używać, bo kilka kobiet pisalo o obumarciu ciąży po zastosowaniu... co tu robic teraz? brac czy nie? lezy to to na półce juz 2 tygodnie a ja wciąż nie wiem...
-
Nieśmiała wrote:mi gin zalecił ostatnio gyno femidazol, ale poczytałam trochę różnych forów no i szczerze mówiąc boje się tego używać, bo kilka kobiet pisalo o obumarciu ciąży po zastosowaniu... co tu robic teraz? brac czy nie? lezy to to na półce juz 2 tygodnie a ja wciąż nie wiem...
Oj też bym bała się wziąć po takich opisach. Może pójdz do lekarza rodzinnego żeby dał Tobie jakiś zamiennik? -
http://m.emag.pl/kinderkraft-lozeczko-dostawne-uno-grey-kklunogry00000/pd/D8LQDDBBM/?cmpid=60049&utm_campaign=wszystkie&utm_content=14971643&utm_medium=Feed&utm_source=Ceneo.pl
Takie łóżeczko mi się dziś spodobałoi chyba na początek takie kupimy bo będzie nam wygodniej zanim się przeprowadzimy i zawsze można je zabrać ze sobą
baassiia, smeg lubią tę wiadomość
-
Jeszcze ja nie chwaliłam się brzuszkiem. Apartament trójeczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2017, 16:52
dżdżownica, baassiia, Bella_Bella, czekajacanacud1, Zielona_konczynka, Anulka87, madlene88, smeg, KaroLove, Natikka123, Agnesqe, plinka, 0202oliwcia, Caro, mana, E_w_c_i_a, A może by..., monaJa, nadziejastru, Treselle, Karolina1309, Barbie24, aaniluap, KasiaHaBe, Pampcia, kiti, Dziobuś lubią tę wiadomość
-
dżdżownica wrote:Patulla kochana dopisz mi proszę że syneczek
Pisalyscie wcześniej o rozstepach. Ja smaruje się różnymi specyfikami i brzuch na razie czysty ale niestety na piersiach się już pojawiły okropne czerwone...jeszcze z młodości mam też na piersiach ale wyblakle i nie było już tego widać a teraz pomimo smarowania i tak się pojawiły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 20:08
-
dżdżownica wrote:Ja wybrałam w Bobo wózki na serbskiej ale zamówię przez neta bo będzie taniej
Podusia jest bardzo ładnie wykonana, materiał delikatny i wysokiej jakości. A czy się sprawdzi to zobaczymy
No właśnie byłam tam dzisiaj w Bobo wózkiKtóry model wzięłaś? Ja poszukuje 3w1.
-
baassiia wrote:Patulla pewnie za jakis czas trzeba bedzie zrobic jakies odswiezenie listy. Mysle, ze osovy ktore nie podaly daty porodu juz raczej nie beda aktywne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 20:22
-
Bella_Bella wrote:No właśnie byłam tam dzisiaj w Bobo wózki
Który model wzięłaś? Ja poszukuje 3w1.
mana lubi tę wiadomość
-
Nieśmiała wrote:dziewczyny które teraz ostatnio miały wizyty, powiedzcie czy gin mowil wam, na jakiej wysokości macie teraz dno macicy? bo tak sobie leze i macam brzuch i czuję ją u siebie jakieś 2-3 cm pod pepkiem. i nie wiem czy ona faktycznie tam jest juz czy moze mi sue wydaje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 20:23
-
Nieśmiała wrote:mi gin zalecił ostatnio gyno femidazol, ale poczytałam trochę różnych forów no i szczerze mówiąc boje się tego używać, bo kilka kobiet pisalo o obumarciu ciąży po zastosowaniu... co tu robic teraz? brac czy nie? lezy to to na półce juz 2 tygodnie a ja wciąż nie wiem...
Hmm a zapytaj go czy niema jakiegos innego zamiennika tego...niby lekarz wie co robi.A jakie ci dał dawki?małe chociaz? -
dżdżownica wrote:http://m.emag.pl/kinderkraft-lozeczko-dostawne-uno-grey-kklunogry00000/pd/D8LQDDBBM/?cmpid=60049&utm_campaign=wszystkie&utm_content=14971643&utm_medium=Feed&utm_source=Ceneo.pl
Takie łóżeczko mi się dziś spodobałoi chyba na początek takie kupimy bo będzie nam wygodniej zanim się przeprowadzimy i zawsze można je zabrać ze sobą
Ja też planuję kupić na początek tylko dostawkę, ale przeraziłam się ceną tych oryginalnych Chicco Next2Me. Ciekawe czy jakoś różnią się jakością
Gdańsk, 31 l., kp -
smeg wrote:Wow, całkiem tanie
Ja też planuję kupić na początek tylko dostawkę, ale przeraziłam się ceną tych oryginalnych Chicco Next2Me. Ciekawe czy jakoś różnią się jakością
Nie wydaje mi się żeby była duża różnica. Jak trzeba będzie to materacyk kupię nowy bo tu nic nie ma opisane jaki jest. Ale połowa ceny tamtego więc warto.smeg lubi tę wiadomość
-
Agnesqe wrote:Tak ja stosowałam przez prawie 3 tygodnie. Byłam bardzo zadowolona, bo przy antybiotykoterapii nie złapała mnie tam żadna infekcja