WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe mamy 2017
Odpowiedz

Październikowe mamy 2017

Oceń ten wątek:
  • Nieśmiała Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2017, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi gin zalecił ostatnio gyno femidazol, ale poczytałam trochę różnych forów no i szczerze mówiąc boje się tego używać, bo kilka kobiet pisalo o obumarciu ciąży po zastosowaniu... co tu robic teraz? brac czy nie? lezy to to na półce juz 2 tygodnie a ja wciąż nie wiem...

age.png
  • dżdżownica Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2017, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patulla kochana dopisz mi proszę że syneczek :)

1JyDp2.png
  • dżdżownica Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2017, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieśmiała wrote:
    mi gin zalecił ostatnio gyno femidazol, ale poczytałam trochę różnych forów no i szczerze mówiąc boje się tego używać, bo kilka kobiet pisalo o obumarciu ciąży po zastosowaniu... co tu robic teraz? brac czy nie? lezy to to na półce juz 2 tygodnie a ja wciąż nie wiem...

Oj też bym bała się wziąć po takich opisach. Może pójdz do lekarza rodzinnego żeby dał Tobie jakiś zamiennik?

1JyDp2.png
  • patulla Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dżdżownica wrote:
    Listę Kimmy prowadzi :)
    Ja tylko wizyty :)

dqprj44jb8yg6zfw.png9f7jx1hpfxfexs93.png
    l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • dżdżownica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patulla wrote:
    Listę Kimmy prowadzi :)
    Ja tylko wizyty :)

Oki :) dzięki:)

Wam takim razie Kimmy Ciebie proszę o dopisanie :)

1JyDp2.png
  • dżdżownica Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2017, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://m.emag.pl/kinderkraft-lozeczko-dostawne-uno-grey-kklunogry00000/pd/D8LQDDBBM/?cmpid=60049&utm_campaign=wszystkie&utm_content=14971643&utm_medium=Feed&utm_source=Ceneo.pl

Takie łóżeczko mi się dziś spodobało :) i chyba na początek takie kupimy bo będzie nam wygodniej zanim się przeprowadzimy i zawsze można je zabrać ze sobą :)

baassiia, smeg lubią tę wiadomość

1JyDp2.png
  • Kimmy Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2017, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze ja nie chwaliłam się brzuszkiem. Apartament trójeczki :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2017, 16:52

dżdżownica, baassiia, Bella_Bella, czekajacanacud1, Zielona_konczynka, Anulka87, madlene88, smeg, KaroLove, Natikka123, Agnesqe, plinka, 0202oliwcia, Caro, mana, E_w_c_i_a, A może by..., monaJa, nadziejastru, Treselle, Karolina1309, Barbie24, aaniluap, KasiaHaBe, Pampcia, kiti, Dziobuś lubią tę wiadomość

f5b59272af.png
  • Kimmy Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2017, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dżdżownica wrote:
    Zaraz uzupełnię. :)

Pisalyscie wcześniej o rozstepach. Ja smaruje się różnymi specyfikami i brzuch na razie czysty ale niestety na piersiach się już pojawiły okropne czerwone... :/ jeszcze z młodości mam też na piersiach ale wyblakle i nie było już tego widać a teraz pomimo smarowania i tak się pojawiły

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 20:08

f5b59272af.png
  • dżdżownica Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2017, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kimmy ale masz brzuszek! Super :)

Kimmy lubi tę wiadomość

1JyDp2.png
  • Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2017, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dżdżownica wrote:
    Ja wybrałam w Bobo wózki na serbskiej ale zamówię przez neta bo będzie taniej :)
    Podusia jest bardzo ładnie wykonana, materiał delikatny i wysokiej jakości. A czy się sprawdzi to zobaczymy :)

No właśnie byłam tam dzisiaj w Bobo wózki :) Który model wzięłaś? Ja poszukuje 3w1.

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • Kimmy Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2017, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baassiia wrote:
    Patulla pewnie za jakis czas trzeba bedzie zrobic jakies odswiezenie listy. Mysle, ze osovy ktore nie podaly daty porodu juz raczej nie beda aktywne :/
    Jak się zbiorę i będę miała więcej czasu to na pewno zrobię porządek. A przynajmniej oddziele chociaż te aktywne mamusie od tych nieaktywnych i zaznaczę ich jakoś na czerwono z prośbą o jakiś kontakt. Hmm nie chce trochę usuwać bo tak naprawdę jest pewnie wiele osób które poczytaj a nic nie pisze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 20:22

f5b59272af.png
  • Anulka87 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2017, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kimmy <3 śliczności!

💒Love💒. 10 08 2013
    👼. 07 2016
    ❤️Synek ❤️ 17 10 2017
    Czekamy na Rodzeństwo...🥰
    preg.png
  • czekajacanacud1 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2017, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Bella wrote:
    No właśnie byłam tam dzisiaj w Bobo wózki :) Który model wzięłaś? Ja poszukuje 3w1.
    tylko zeby fotelik w wersji 3w1 mial atest bo wiekszosc producentow dodaje bez atestu niestety w moim anexie tez tak jest dlatego mam zamiar kupic 2w1 i fotelik osobno :)

mana lubi tę wiadomość

6sutskjolve431gm.png
  • KaroLove Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2017, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieśmiała wrote:
    dziewczyny które teraz ostatnio miały wizyty, powiedzcie czy gin mowil wam, na jakiej wysokości macie teraz dno macicy? bo tak sobie leze i macam brzuch i czuję ją u siebie jakieś 2-3 cm pod pepkiem. i nie wiem czy ona faktycznie tam jest juz czy moze mi sue wydaje :-)
    mi lekarz ostatnio mówił ze normalne że koło pępka czuć z tym ze mam większą macice :o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 20:23

mhsvqps6xtrui0qr.png
    nzjdvkcblpclr0lc.png
    12t 3w- 6,38cm drugi SYN <3
    17t 4w- 220g, SYN <3
    29.05 badanie połówkowe potwierdzono -SYNUŚ! <3
  • KaroLove Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2017, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kimmy wrote:
    Jeszcze ja nie chwaliłam się brzuszkiem. Apartament trójeczki :D d1fccd7d89495a20med.jpg
    Wooooow <3<3<3<3

mhsvqps6xtrui0qr.png
    nzjdvkcblpclr0lc.png
    12t 3w- 6,38cm drugi SYN <3
    17t 4w- 220g, SYN <3
    29.05 badanie połówkowe potwierdzono -SYNUŚ! <3
  • madlene88 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2017, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieśmiała wrote:
    Szczerze? Ja bym tego nie wzieła,same nie fajne opinie...a jezeli chodzi o opis stosowania w ciazy to...cytuje,,,W okresie ciąży stosowanie preparatu może być dopuszczone w sytuacji, gdy lekarz uzna to za konieczne, i w jego ocenie oczekiwane korzyści dla matki przeważają nad potencjalnym ryzykiem dla płodu. Tylko lekarz może ocenić stosunek korzyści do ryzyka w Twoim przypadku.,,
    Hmm a zapytaj go czy niema jakiegos innego zamiennika tego...niby lekarz wie co robi.A jakie ci dał dawki?małe chociaz?

ckai9n73kv974yz0.png
  • smeg Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2017, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dżdżownica wrote:
    http://m.emag.pl/kinderkraft-lozeczko-dostawne-uno-grey-kklunogry00000/pd/D8LQDDBBM/?cmpid=60049&utm_campaign=wszystkie&utm_content=14971643&utm_medium=Feed&utm_source=Ceneo.pl

Takie łóżeczko mi się dziś spodobało :) i chyba na początek takie kupimy bo będzie nam wygodniej zanim się przeprowadzimy i zawsze można je zabrać ze sobą :)
    Wow, całkiem tanie :) Ja też planuję kupić na początek tylko dostawkę, ale przeraziłam się ceną tych oryginalnych Chicco Next2Me. Ciekawe czy jakoś różnią się jakością ;)

thgfflw1r5jwwi42.png
    uch5trd871vy6cfm.png
    gg64o7est9yc5xll.png
    Gdańsk, 31 l., kp :)
  • dżdżownica Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2017, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Bella wrote:

My się zdecydowaliśmy na bebetto tito 3w1.

Bella_Bella lubi tę wiadomość

1JyDp2.png
  • dżdżownica Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2017, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smeg wrote:
    Wow, całkiem tanie :) Ja też planuję kupić na początek tylko dostawkę, ale przeraziłam się ceną tych oryginalnych Chicco Next2Me. Ciekawe czy jakoś różnią się jakością ;)

Nie wydaje mi się żeby była duża różnica. Jak trzeba będzie to materacyk kupię nowy bo tu nic nie ma opisane jaki jest. Ale połowa ceny tamtego więc warto.

smeg lubi tę wiadomość

1JyDp2.png
  • Gabisonka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2017, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesqe wrote:
    Tak ja stosowałam przez prawie 3 tygodnie. Byłam bardzo zadowolona, bo przy antybiotykoterapii nie złapała mnie tam żadna infekcja ;)
    A brałaś 1 czy 2 razy dziennie? I czy po zaaplikowaniu trzeba chwilę leżeć? Bo mi lekarz dzisiaj przepisał a nie powiedział mi jak je brać :)

kjmn3e5ex9pbdr9d.png
‹‹ 637 638 639 640 641 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ