Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To ja mam jedno a mam już taki :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e7e74c5db54.jpg
A w środku mieszka taki ktoś :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fd5c9c5bbe66.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 20:46
Kimmy, dżdżownica, Natikka123, E_w_c_i_a, A może by..., monaJa, baassiia, KasiaHaBe, kiti, Dziobuś lubią tę wiadomość
-
Gdybym ja miała rodzić w 40 tygodniu to brzuch miałabym już chyba w kolanachAgnesqe wrote:Kimmy masz cudowny brzuszek! Myśle, że nie jedna z nas będzie z takim do porodu szła ;p Piękny ten apartament

Plinka ty chyba masz naprawdę sporego tego chłopca. Brzuszek masz chyba taki jak ja
-
8 dni pod rząd po 1 ta letce, pite tydzien przerwy, a potem 7 dni po 1 tabletce. wedlug mnie dosc ostromadlene88 wrote:Szczerze? Ja bym tego nie wzieła,same nie fajne opinie...a jezeli chodzi o opis stosowania w ciazy to...cytuje,,,W okresie ciąży stosowanie preparatu może być dopuszczone w sytuacji, gdy lekarz uzna to za konieczne, i w jego ocenie oczekiwane korzyści dla matki przeważają nad potencjalnym ryzykiem dla płodu. Tylko lekarz może ocenić stosunek korzyści do ryzyka w Twoim przypadku.,,
Hmm a zapytaj go czy niema jakiegos innego zamiennika tego...niby lekarz wie co robi.A jakie ci dał dawki?małe chociaz? -
czekajacanacud1 wrote:tylko zeby fotelik w wersji 3w1 mial atest bo wiekszosc producentow dodaje bez atestu niestety w moim anexie tez tak jest dlatego mam zamiar kupic 2w1 i fotelik osobno

W anexie 3w1 jest fotelików bez atestu? A myslalam, że to porządna firma
Przy każdym wózku z fotelikiem jest informacja?
-
Jak byłam ostatnio w szpitalu to lekarz powiedział że macica jest na wysokości 3 palce pod pępkiemNieśmiała wrote:dziewczyny które teraz ostatnio miały wizyty, powiedzcie czy gin mowil wam, na jakiej wysokości macie teraz dno macicy? bo tak sobie leze i macam brzuch i czuję ją u siebie jakieś 2-3 cm pod pepkiem. i nie wiem czy ona faktycznie tam jest juz czy moze mi sue wydaje

endometrioza
06.2016 ciąża biochemiczna
09.2016 ciąża biochemiczna -
Niesamowite macie dziewczyny te brzuszki! Piękne! Sama kobiecość

Myślałam, że u mnie duży, ale jednak dochodzę do wniosku przy waszych, że mój raczej taki jak bym sporo kapusty zjadła
KaroLove wrote:Super brzuszki ♡ A tak wgl....zaraz dziewczyny 20 tc co poniwktore już za kilka dni zaczynają
Wooooow jak tam czas leci :oo
U mnie jeszcze tydzień do 20 tyg. Nie mogę chwilami uwierzyć. Mam wrażenie, że to było jak wczoraj kiedy zobaczyłam dwie kreski i czekałam na pierwsze bicie serca, a tu już połowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 22:48
madlene88, mycha91, mana, KaroLove lubią tę wiadomość
-
0202 Oliwcia ty z Plinka macie mega brzuszki juz a tydzien starsze ciaze od mojej.Ja mam ledwie ledwie hmm.Dzis mierzylam bluzke na komunie i pani mi radzila taka przeswitujaca na brzuch a ja mowie ze o nie! nie pasuje mi w tym stanie...,a ona jakim ???a ja w 18stym tyg ciąży.A ona do mnie mowi chyba pani zartuje?,ale napewno bedzie chlopiec a ja niee!dziewczynka na to ona teraz mnie pani zaskoczyla taka piekna pani w ciazy !Pronienna!a ponoc dziewczynki mamom urode odbieraja,wiec sluzy pani ciąża!Moral z tego taki ze slabo z moim brzuchem jest raczej niezauwazalny jakbym sie najadla hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 22:58
0202oliwcia, plinka, dżdżownica, Pampcia, kiti lubią tę wiadomość
-
Kurde no moze by zaufac lekarzowi ale czy niema czegos innego?moze on chce konkretnie wyleczyc,a infekcje masz zaawanswana?kurde boje sie o twojego dzidziusia:(Nieśmiała wrote:8 dni pod rząd po 1 ta letce, pite tydzien przerwy, a potem 7 dni po 1 tabletce. wedlug mnie dosc ostro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 23:08
-
Trochę późno, ale melduję się po wizycie.
Odebrałam wyniki badań, które są jak na razie bardzo dobre (odpukać
).
Ginka oceniła macicę i szyjkę, tam wszystko dobrze.
Za wiele pomiarów nie było, więc nie wiem jak duża jest nasza kruszynka.Posłuchałyśmy tylko serduszka, które biło podobno idealnie i podglądałyśmy fikołki maleństwa.Lekarka powiedziała, że konkretne ruchy powinnam poczuć w ciągu tygodnia lub dwóch.Co prawda ostatnio wydawało mi się, że coś poczułam,ale pewności nie mam.
Płeć też udało się zobaczyć i na 90% mamy dziewczynkę
Tak jak czułam ja i wszyscy dookoła 
Kolejna wizyta 24 maja, czyli wyszło, że będę miała dwa razy usg połówkowe tego samego dnia
Mi to nie przeszkadza
Kimmy, patulla, Pampcia, kiti, Natikka123, Dziobuś lubią tę wiadomość