Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To ja mam jedno a mam już taki :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e7e74c5db54.jpg
A w środku mieszka taki ktoś :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fd5c9c5bbe66.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 20:46
Kimmy, dżdżownica, Natikka123, E_w_c_i_a, A może by..., monaJa, baassiia, KasiaHaBe, kiti, Dziobuś lubią tę wiadomość
-
Agnesqe wrote:Kimmy masz cudowny brzuszek! Myśle, że nie jedna z nas będzie z takim do porodu szła ;p Piękny ten apartament
Plinka ty chyba masz naprawdę sporego tego chłopca. Brzuszek masz chyba taki jak ja
-
madlene88 wrote:Szczerze? Ja bym tego nie wzieła,same nie fajne opinie...a jezeli chodzi o opis stosowania w ciazy to...cytuje,,,W okresie ciąży stosowanie preparatu może być dopuszczone w sytuacji, gdy lekarz uzna to za konieczne, i w jego ocenie oczekiwane korzyści dla matki przeważają nad potencjalnym ryzykiem dla płodu. Tylko lekarz może ocenić stosunek korzyści do ryzyka w Twoim przypadku.,,
Hmm a zapytaj go czy niema jakiegos innego zamiennika tego...niby lekarz wie co robi.A jakie ci dał dawki?małe chociaz? -
czekajacanacud1 wrote:tylko zeby fotelik w wersji 3w1 mial atest bo wiekszosc producentow dodaje bez atestu niestety w moim anexie tez tak jest dlatego mam zamiar kupic 2w1 i fotelik osobno
W anexie 3w1 jest fotelików bez atestu? A myslalam, że to porządna firmaPrzy każdym wózku z fotelikiem jest informacja?
-
Nieśmiała wrote:dziewczyny które teraz ostatnio miały wizyty, powiedzcie czy gin mowil wam, na jakiej wysokości macie teraz dno macicy? bo tak sobie leze i macam brzuch i czuję ją u siebie jakieś 2-3 cm pod pepkiem. i nie wiem czy ona faktycznie tam jest juz czy moze mi sue wydaje
endometrioza
06.2016 ciąża biochemiczna
09.2016 ciąża biochemiczna -
Niesamowite macie dziewczyny te brzuszki! Piękne! Sama kobiecość
Myślałam, że u mnie duży, ale jednak dochodzę do wniosku przy waszych, że mój raczej taki jak bym sporo kapusty zjadła
KaroLove wrote:Super brzuszki ♡ A tak wgl....zaraz dziewczyny 20 tc co poniwktore już za kilka dni zaczynają
Wooooow jak tam czas leci :oo
U mnie jeszcze tydzień do 20 tyg. Nie mogę chwilami uwierzyć. Mam wrażenie, że to było jak wczoraj kiedy zobaczyłam dwie kreski i czekałam na pierwsze bicie serca, a tu już połowaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 22:48
madlene88, mycha91, mana, KaroLove lubią tę wiadomość
-
0202 Oliwcia ty z Plinka macie mega brzuszki juz a tydzien starsze ciaze od mojej.Ja mam ledwie ledwie hmm.Dzis mierzylam bluzke na komunie i pani mi radzila taka przeswitujaca na brzuch a ja mowie ze o nie! nie pasuje mi w tym stanie...,a ona jakim ???a ja w 18stym tyg ciąży.A ona do mnie mowi chyba pani zartuje?,ale napewno bedzie chlopiec a ja niee!dziewczynka na to ona teraz mnie pani zaskoczyla taka piekna pani w ciazy !Pronienna!a ponoc dziewczynki mamom urode odbieraja,wiec sluzy pani ciąża!Moral z tego taki ze slabo z moim brzuchem jest raczej niezauwazalny jakbym sie najadla hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 22:58
0202oliwcia, plinka, dżdżownica, Pampcia, kiti lubią tę wiadomość
-
Nieśmiała wrote:8 dni pod rząd po 1 ta letce, pite tydzien przerwy, a potem 7 dni po 1 tabletce. wedlug mnie dosc ostro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 23:08
-
Trochę późno, ale melduję się po wizycie.
Odebrałam wyniki badań, które są jak na razie bardzo dobre (odpukać).
Ginka oceniła macicę i szyjkę, tam wszystko dobrze.
Za wiele pomiarów nie było, więc nie wiem jak duża jest nasza kruszynka.Posłuchałyśmy tylko serduszka, które biło podobno idealnie i podglądałyśmy fikołki maleństwa.Lekarka powiedziała, że konkretne ruchy powinnam poczuć w ciągu tygodnia lub dwóch.Co prawda ostatnio wydawało mi się, że coś poczułam,ale pewności nie mam.
Płeć też udało się zobaczyć i na 90% mamy dziewczynkęTak jak czułam ja i wszyscy dookoła
Kolejna wizyta 24 maja, czyli wyszło, że będę miała dwa razy usg połówkowe tego samego dniaMi to nie przeszkadza
Kimmy, patulla, Pampcia, kiti, Natikka123, Dziobuś lubią tę wiadomość