Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Treselle wrote:Dziewczyny, czy jak leżycie na plecach to wasze brzuszki tez są niewidoczne? Gdzie bejbuś się chowa wtedy?
i jak wyczuć macicę? Jakoś mi to nie wychodzi
Jak leżę mój jest wypukły trochę pod pepkiem. Myślę, że tam właśnie Bobo mieszkaTreselle lubi tę wiadomość
-
Treselle wrote:Dziewczyny, czy jak leżycie na plecach to wasze brzuszki tez są niewidoczne? Gdzie bejbuś się chowa wtedy?
i jak wyczuć macicę? Jakoś mi to nie wychodzi
taka wybałuszona
a jak sie obrocilam na bok to mnie ta kulka kopnela xD
hihih
jak leze to mi sie brzuch splaszcza i fajnie bylow idaca jadlam jakies 3 h wczesniej wiec raczej gazy to nie byly
Treselle, baassiia, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
KaroLove wrote:i witam sie w dł. weekend. moj maz w pracy a ja jeszcze nie zaczelam sprzatac. siedze w pizamie....obudzilam sie dzis o 9 !!! wowowowow szok !!!!
-
o mamusiu! belly pokazuje mi że zaczynam dziś 18 tydzień! aaaa toż to już prawie połowa! jak sobie pomyślę, że mniej wiecej tyle samo zostało do końca...przecież ja jeszcze prawie nic nie wiem o karmieniu, przewijaniu itp!
czekajacanacud1 wrote:a znieczulenie w ciazy mozna? bo u mnie napewno jakis ubytek sie znajdzie zreszta jak zawsze
ja byłam ostatnio bo ogólnie mam słabe zęby, znalazł mi oczywiście 3 plamki jakieś to zaleczylismy zeby byc na czysto. nie miałam odwagi zapytać jakiej dokładnie substancji używa do znieczulenia ale wyraził się że zawsze, cokolwiek użyje, jest niby jakieś ryzyko. no ale my już w II trymestrze to to ryzyko i tak mniejsze. dla pewności wiercił bez znieczulenia i o dziwo dałam radę (chyba od 20 lat ze znieczuleniem zawsze leczę) ale moze też dlatego że u mnie żywej tkanki mało co bo każdy ząb leczony po 3 razy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2017, 22:40
-
patulla wrote:
04.05 Bella_Bella, Caro
05.05 Nieśmiała, patulla, dżdżownica, Karolina1309, Kimmy, A może by..., KasieHeBe
08.05 Treselle
09.05 zuzanna
10.05 E_w_c_i_a, almaanies, Agnesque, monaJa
11.05 mana. Mayes (połówkowe)
12.05 Gabisonka
15.05 Kimmy (połówkowe)
16.05 smeg (połówkowe)
17.05 aaniluap, Myszaq, A może by... (połówkowe), KaroLove, Dziobuś
18.05 Anulka87, Pampcia (połówkowe), Veira
19.05 nadziejastru (połówkowe)
22.05 nika1986 (połówkowe)
23.05 BurzaHormonów, czekajacnacud1, Karola - mama Julci i ... (połówkowe), India26 (połówkowe)
24.05 A może by..., Barbie24 (połówkowe) x2
25.05 Natikka123 (połówkowe)
29.05 kiti (połówkowe), KaroLove (połówkowe), mimi87
05.06 Anulka87 (połówkowe)
06.06 Agnesqe (połówkowe)
08.06 aaniluap (połówkowe), KasiaHeBe (połówkowe)
Majówka bez wizyt, wszystkie mamusie odpoczywająWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2017, 12:23
Caro, mana, KaroLove lubią tę wiadomość
-
Przyszłam się pochwalić ze jak odstawiłam duphaston to waga mi stoi
już tak nie tyje A mam luteine ♡ jaka ja szczęśliwa jestem. Fakt faktem waze 78 kg już (woda) to od jakichś 2 tyg stoi
ufff
może ta woda trochę zejdzie jeszcze co? Chce max do 85 kg przytyc
A wcześniej po 2 tyg mialam i + 2 kgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2017, 11:51
-
Wow dziewczyny ale macie piękne brzuszki juz takie ładne okraglutkie i nie ma wątpliwości że ciazowe
U mnie puki co 0.6kg na plus ale pewnie po połowie to będzie rosła jak szalona.
KaroLove a jak dużo pijesz wody dziennie? -
PauTullA jakiś błąd się wkradł bo połowkowe mam 29
-
czekajacanacud1 wrote:a znieczulenie w ciazy mozna? bo u mnie napewno jakis ubytek sie znajdzie zreszta jak zawsze
-
Ja właśnie wróciłam z zakupów i zaraz się zabieramy za sprzątanie. Mi na pierwszej wizycie ginekolog zalecił wizytę u dentysty, ale nadal nie byłam. Chyba z 4 lata temu ostatnio siedziałam na fotelu u dentysty. Ostatnio coś jednak zaczęłam jeden ząb odczuwać, więc pasowałoby iść.
Jak byłam mała miałam ropę przy którymś zębie z tyłu i mi dentystka wyrywała na żywca. Miesiąc później z drugiej strony to samo i tym razem dostałam zastrzyk, ale bolało bardziej niż to wyrywanie bez znieczulenia. Za miesiąc znów to samo, poszłam do dentysty usiadłam na fotelu, ale jak zobaczyłam strzykawkę powiedziałam, że nie ma szans i tylko pod uśpieniem może mi wyrwać zęba. Później z 10 lat się nie dałam zaciągnąć do dentysty, jedynie do przeglądu, ale na nic więcej się nie zgadzałam. Na szczęście nie było to konieczne. -
Piękne macie te brzuszki
u mnie jeszcze nie chce się pokazać
mam pytanie do dziewczyn, które posiadają kartę i pakiet biały w medicover. Czy to prawda, że możemy mieć za darmo wykonane usg połówkowe w placówkach współpracujących? Bo dostałam takie info, ale nigdzie nie mogę tego znaleźć
-
nick nieaktualny
-
Kurczę a ja dziś mam jakiegoś doła. Jakoś się o maluszka bartwie czy oby wszystko okej. Nie wiem czy gdzieś na usg nie pojadę. Wczoraj NIBY wieczorem czułam ruchy ale czy to oby na pewno to? Tydz temu bylam na usg i Fikał ze aż miło......a może ja przesadzam? ! :o