Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWróciłam ze szpitala. Pojechaliśmy bo po przesłaniu mms'em ostatniego wyniku nasza gin kazała natychmiast się zjawić. Ze mną nie jest dobrze, ale córcia cała i zdrowa 128 g wagi a serduszko biło 165 na minutę
Jest piękna, cyckała rączkę
Dobrze, że z córeczką ok, oczywiście zostało potwierdzone po raz kolejny, że to piękna kobietka
Teraz mama musi sie jakoś trzymać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2017, 21:16
0202oliwcia, Zielona_konczynka lubią tę wiadomość
-
Agnesqe bardzo mnie cieszy że z córcią wszystko dobrze
Kobietki same cuda kupiłyście dla swoich maluchów nie wiem co jest ze mną ale ja odnoszę wrażenie że dla chłopca jest tyle cudownych ubranek no same słodkości i w ogóle a dla dziewczynek jakoś niema za bardzo nic fajnego a no przecież u nas podobno ma być córcia ......Agnesqe lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
0202oliwcia wrote:
Kobietki same cuda kupiłyście dla swoich maluchów nie wiem co jest ze mną ale ja odnoszę wrażenie że dla chłopca jest tyle cudownych ubranek no same słodkości i w ogóle a dla dziewczynek jakoś niema za bardzo nic fajnego a no przecież u nas podobno ma być córcia ......
Ja właśnie mam odwrotne wrażeniechcieliśmy dziewczynkę i jak oglądałam wcześniej to mi się wydawało że wszędzie wszystko jest dla dziewczynek. Jak się okazało że chłopiec będzie to muszę się naszukac żeby coś znaleźć ładnego bo wszędzie niebieskie misie
-
dżdżownica wrote:Ja właśnie mam odwrotne wrażenie
chcieliśmy dziewczynkę i jak oglądałam wcześniej to mi się wydawało że wszędzie wszystko jest dla dziewczynek. Jak się okazało że chłopiec będzie to muszę się naszukac żeby coś znaleźć ładnego bo wszędzie niebieskie misie
Dużo jest ładnych i takich słodkich ubranek dla chłopców
Jak przeglądam strony to co chwile jakieś widzę -
Bella_Bella wrote:Kobietki a czy któraś z Was kupiła/kupuję kokon? Macie jakiś sprawdzony sklep?
Ja zamówiłam dopiero co kokon i właśnie na niego oczekujęczytalam, że podobnież bardzo się sprawdza, a że znalazlam cudowne na jednej stronie to nie mogłam się oprzeć, tym bardziej że zalapalam się na promocję -50% i darmowa dostawa. Strona to my-sweet-angel.pl. dam znać jak przyjdzie jak wygląda w rzeczywistości itp
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Patulla, nospe wzięłam bo po pobycie w szpitalu jak mnie tam nią "faszerowali", zawsze mam ją w swojej apteczce
i już jest zdecydowanie lepiej. Myślę, że to faktycznie mocno rozciągające się więzadła i u mnie daja się bardziej we znaki
jeszcze tylko ten kaszel ale obawiam się że sama sobie z nim jednak nie poradzę, tak więc rzeczywiście pójdę do lekarza
miłego wieczoru Dziewczyny!
-
Zielona_konczynka wrote:Dziewczyny co jest dobre na odstresowanie się?
a teraz sen lub jakiś odmóżdżający film typu komedia czy coś. A najlepiej odcięcie się od stresującej sytuacji jeśli to możliwe, zależy czym się stresujesz
Zielona_konczynka lubi tę wiadomość
-
dżdżownica wrote:Ja właśnie mam odwrotne wrażenie
chcieliśmy dziewczynkę i jak oglądałam wcześniej to mi się wydawało że wszędzie wszystko jest dla dziewczynek. Jak się okazało że chłopiec będzie to muszę się naszukac żeby coś znaleźć ładnego bo wszędzie niebieskie misie
Mam dokładnie tak samo. Myśleliśmy o dziewczynce, okazało się, że chłopak będzie i co idę do sklepu to widzę cudeńka dla dziewczynek. Mam w domu sukienusię, którą kiedyś kupiliśmy na prezent ale była za mała. Miała pójść do wymiany a uznałam, że będzie dla córeczki... Jest synek, a ciuszki dla chłopca to tylko niebieskie.. ;/ Innych kolorów brak, a dla mnie niebieski to dosyć zimny kolor i chciałabym coś jeszcze w innych kolorach -
Niestety obecnie nie mam czekolady, mój synek nie lubi a ja staram się nie jeść
Jak chodzi o sen to nie mogę zasnąć bo jak mi się przypomina to co usłyszałam to łzy same napływają do oczu.
Byliśmy na grillu u mojej rodziny i chłopak mojej siostry cały czas wyzywał mojego syna i zwróciłam mu uwagę zaraz cała rodzina do mnie z problemami. Później z tekstem do małego że mu zaraz przypierdoli bo sobie bajki włączył i ciągle coś .
Powiedziałam, że sobie nie życze i dziękuje za towarzystwo ale wychodzimy na co moja rodzinka do mnie że skoro tak to mam sobie inną rodzine znaleźć. -
nick nieaktualny
-
Zielona_koniczynka, przykre to strasznie i to teraz jak jesteś w ciąży, to tymbardziej mogliby sobie darować takie teksty.
Niech by ktoś tylko spróbował kląć na moje dziecko to bym chyba sama przypierdolila...
Ciepła kąpiel, melisa i spróbuj zapomnieć, bo nie warto kimś/czymś takim się zadręczać... A siostra z takim typem to będzie miała "ciekawe" życie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2017, 21:52
-
Niestety nie każdy może mieć normalną rodzinę. Boli strasznie że takie coś jest dla moich rodziców ważniejsze niż własny wnuk.
I to że jak obrażał moje dziecko uważali że jest ok a jak ja się odezwałam to zaraz afera no bo jak mogę się odezwać powinnam siedzieć cicho i jeszcze mu przytakiwać.
Powiedziałam sobie dzisiaj, że już nigdy tam nie pójdę.
Mój M wcale nie chce tam chodzić bo wie jak to się kończy a ja teraz to już dosadnie zrozumiałam.
A uderzyć go nie uderzę bo on by mi bez problemu oddał ten człowiek nie ma żadnych zahamowań. -
nick nieaktualnyKochana bardzo dobra decyzja! Nie ma co tam chodzić wiem, że to bolesne bo to rodzina, ale teraz najważniejszą rodziną dla Ciebie jest mąż syn i dzieciątko w brzuchu. Nie stresuj się kochana, nie warto! Jesteś twardą babką i bardzo dobrze postąpiłaś, że z tamtąd wyszłaś. Melisa, położyć się, nogi do góry i kilka wdechów! A teraz popatrz na swojego pięknego, cudownego synka... I co jest uśmiech na twarzy? Zobacz jaki to duży, mądry chłopiec! Tak jak Ty stajesz za nim murem on kiedyś stanie za Tobą :*