X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe mamy 2017
Odpowiedz

Październikowe mamy 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2017, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam ze szpitala. Pojechaliśmy bo po przesłaniu mms'em ostatniego wyniku nasza gin kazała natychmiast się zjawić. Ze mną nie jest dobrze, ale córcia cała i zdrowa 128 g wagi a serduszko biło 165 na minutę :) Jest piękna, cyckała rączkę :) Dobrze, że z córeczką ok, oczywiście zostało potwierdzone po raz kolejny, że to piękna kobietka ;) Teraz mama musi sie jakoś trzymać ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2017, 21:16

0202oliwcia, Zielona_konczynka lubią tę wiadomość

• 0202oliwcia Autorytet

Wysłany: 3 maja 2017, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesqe bardzo mnie cieszy że z córcią wszystko dobrze <3

Kobietki same cuda kupiłyście dla swoich maluchów nie wiem co jest ze mną ale ja odnoszę wrażenie że dla chłopca jest tyle cudownych ubranek no same słodkości i w ogóle a dla dziewczynek jakoś niema za bardzo nic fajnego a no przecież u nas podobno ma być córcia ...... :-(

Agnesqe lubi tę wiadomość

w4sqyx8dc2rm5g6k.png

Synek Piotruś 2019 <3 Córeczka Oliwia 2013 <3. Małgosia 2017 <3
    Aniołki <3 <3 <3 <3
    Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe
  • Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 3 maja 2017, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki a czy któraś z Was kupiła/kupuję kokon? Macie jakiś sprawdzony sklep?

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • Zielona_konczynka Autorytet

Wysłany: 3 maja 2017, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny śliczne rzeczy pozamawiałyście :)

Ja ostatnio kupiłam rożek
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/587a659a8743.jpg

dżdżownica, mimoza, kiti lubią tę wiadomość

3i49io4p7lvf8hsy.png
  • dżdżownica Autorytet

Wysłany: 3 maja 2017, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0202oliwcia wrote:

Kobietki same cuda kupiłyście dla swoich maluchów nie wiem co jest ze mną ale ja odnoszę wrażenie że dla chłopca jest tyle cudownych ubranek no same słodkości i w ogóle a dla dziewczynek jakoś niema za bardzo nic fajnego a no przecież u nas podobno ma być córcia ...... :-(

Ja właśnie mam odwrotne wrażenie :) chcieliśmy dziewczynkę i jak oglądałam wcześniej to mi się wydawało że wszędzie wszystko jest dla dziewczynek. Jak się okazało że chłopiec będzie to muszę się naszukac żeby coś znaleźć ładnego bo wszędzie niebieskie misie ;)

1JyDp2.png

Wysłany: 3 maja 2017, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dżdżownica wrote:
    Ja właśnie mam odwrotne wrażenie :) chcieliśmy dziewczynkę i jak oglądałam wcześniej to mi się wydawało że wszędzie wszystko jest dla dziewczynek. Jak się okazało że chłopiec będzie to muszę się naszukac żeby coś znaleźć ładnego bo wszędzie niebieskie misie ;)

Dużo jest ładnych i takich słodkich ubranek dla chłopców :)
    Jak przeglądam strony to co chwile jakieś widzę :)

3i49io4p7lvf8hsy.png
  • mimoza Autorytet

Wysłany: 3 maja 2017, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale słodkości nakupiłyście :) A ten rożek Zielonek koniczynki jest mega! Ja będę mieć od cioci, bo inaczej też bym go kupiła.

Agnesque dużo zdrówka życzę!

Agnesqe, Zielona_konczynka lubią tę wiadomość

wnidrl68oe42jn4s.png

1usawn1575ou2tgw.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 3 maja 2017, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a0c1578ab3e0.jpg
    A ja takie z lumpka wczoraj kupiłam. Body kopertowe z h&m stan bdb za 2 zł

baassiia, Caro, nadziejastru, madlene88, Dziobuś, Zielona_konczynka, mana, kiti, Kimmy lubią tę wiadomość

dqprj44jb8yg6zfw.png9f7jx1hpfxfexs93.png
    l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • Dziobuś Przyjaciółka

Wysłany: 3 maja 2017, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Bella wrote:
    Kobietki a czy któraś z Was kupiła/kupuję kokon? Macie jakiś sprawdzony sklep?

Ja zamówiłam dopiero co kokon i właśnie na niego oczekuję :) czytalam, że podobnież bardzo się sprawdza, a że znalazlam cudowne na jednej stronie to nie mogłam się oprzeć, tym bardziej że zalapalam się na promocję -50% i darmowa dostawa. Strona to my-sweet-angel.pl. dam znać jak przyjdzie jak wygląda w rzeczywistości itp :)

Bella_Bella lubi tę wiadomość

w57v43r8utp47tsp.png

010i43r8r6o088q6.png

Wysłany: 3 maja 2017, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co jest dobre na odstresowanie się?

3i49io4p7lvf8hsy.png
  • Dziobuś Przyjaciółka

Wysłany: 3 maja 2017, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patulla, nospe wzięłam bo po pobycie w szpitalu jak mnie tam nią "faszerowali", zawsze mam ją w swojej apteczce ;) i już jest zdecydowanie lepiej. Myślę, że to faktycznie mocno rozciągające się więzadła i u mnie daja się bardziej we znaki :) jeszcze tylko ten kaszel ale obawiam się że sama sobie z nim jednak nie poradzę, tak więc rzeczywiście pójdę do lekarza :) miłego wieczoru Dziewczyny!

w57v43r8utp47tsp.png

010i43r8r6o088q6.png
  • Dziobuś Przyjaciółka

Wysłany: 3 maja 2017, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniczynka, na mnie niezmiennie działa wszystko co z czekoladą i możliwość rozmowy o tym co mnie stresuje z kimś z kim mogę o wszystkim pogadać. A co się dzieje Kochana?

w57v43r8utp47tsp.png

010i43r8r6o088q6.png
  • dżdżownica Autorytet

Wysłany: 3 maja 2017, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielona_konczynka wrote:

Mi pomaga ciepła kąpiel z olejkiem i czekolada z orzechami :D

Zielona_konczynka, Bella_Bella lubią tę wiadomość

1JyDp2.png
  • BurzaHormonów Autorytet

Wysłany: 3 maja 2017, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielona_konczynka wrote:
    Normalnie poleciłabym alkohol ;) a teraz sen lub jakiś odmóżdżający film typu komedia czy coś. A najlepiej odcięcie się od stresującej sytuacji jeśli to możliwe, zależy czym się stresujesz

Zielona_konczynka lubi tę wiadomość

zpbnzbmh7h9mfz19.png
  • A może by... Autorytet

Wysłany: 3 maja 2017, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dżdżownica wrote:

Mam dokładnie tak samo. Myśleliśmy o dziewczynce, okazało się, że chłopak będzie i co idę do sklepu to widzę cudeńka dla dziewczynek. Mam w domu sukienusię, którą kiedyś kupiliśmy na prezent ale była za mała. Miała pójść do wymiany a uznałam, że będzie dla córeczki... Jest synek, a ciuszki dla chłopca to tylko niebieskie.. ;/ Innych kolorów brak, a dla mnie niebieski to dosyć zimny kolor i chciałabym coś jeszcze w innych kolorach :(

50c1a0bd9a.png
    34bw43r83m4ak79s.png

Wysłany: 3 maja 2017, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety obecnie nie mam czekolady, mój synek nie lubi a ja staram się nie jeść :P

Jak chodzi o sen to nie mogę zasnąć bo jak mi się przypomina to co usłyszałam to łzy same napływają do oczu.
    Byliśmy na grillu u mojej rodziny i chłopak mojej siostry cały czas wyzywał mojego syna i zwróciłam mu uwagę zaraz cała rodzina do mnie z problemami. Później z tekstem do małego że mu zaraz przypierdoli bo sobie bajki włączył i ciągle coś .
    Powiedziałam, że sobie nie życze i dziękuje za towarzystwo ale wychodzimy na co moja rodzinka do mnie że skoro tak to mam sobie inną rodzine znaleźć.

3i49io4p7lvf8hsy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2017, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielona_konczynka wryło mnie w kanapę po tym co przeczytałam? Żartujesz sobie, że ktoś tak potraktował Ciebie i Twojego syna? KTOŚ? RODZINA? Jestem w szoku... Dała bym w mordę temu kolesiowi :/

• patulla Autorytet

Wysłany: 3 maja 2017, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielona_koniczynka, przykre to strasznie i to teraz jak jesteś w ciąży, to tymbardziej mogliby sobie darować takie teksty.
    Niech by ktoś tylko spróbował kląć na moje dziecko to bym chyba sama przypierdolila...
    Ciepła kąpiel, melisa i spróbuj zapomnieć, bo nie warto kimś/czymś takim się zadręczać :/... A siostra z takim typem to będzie miała "ciekawe" życie :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2017, 21:52

dqprj44jb8yg6zfw.png9f7jx1hpfxfexs93.png
    l22ne6ydz3bwmwg9.png

Wysłany: 3 maja 2017, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie każdy może mieć normalną rodzinę. Boli strasznie że takie coś jest dla moich rodziców ważniejsze niż własny wnuk.
    I to że jak obrażał moje dziecko uważali że jest ok a jak ja się odezwałam to zaraz afera no bo jak mogę się odezwać powinnam siedzieć cicho i jeszcze mu przytakiwać.
    Powiedziałam sobie dzisiaj, że już nigdy tam nie pójdę.
    Mój M wcale nie chce tam chodzić bo wie jak to się kończy a ja teraz to już dosadnie zrozumiałam.

A uderzyć go nie uderzę bo on by mi bez problemu oddał ten człowiek nie ma żadnych zahamowań.

3i49io4p7lvf8hsy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2017, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana bardzo dobra decyzja! Nie ma co tam chodzić wiem, że to bolesne bo to rodzina, ale teraz najważniejszą rodziną dla Ciebie jest mąż syn i dzieciątko w brzuchu. Nie stresuj się kochana, nie warto! Jesteś twardą babką i bardzo dobrze postąpiłaś, że z tamtąd wyszłaś. Melisa, położyć się, nogi do góry i kilka wdechów! A teraz popatrz na swojego pięknego, cudownego synka... I co jest uśmiech na twarzy? Zobacz jaki to duży, mądry chłopiec! Tak jak Ty stajesz za nim murem on kiedyś stanie za Tobą :*

‹‹ 659 660 661 662 663 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ