Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Więc melduję się po wizycie
Mój szkrabek ma 20 cm i 300 g wagiJest śliczny i smacznie spał. Pytał mnie lekarz o ruchy od razu dodając, że pewnie nie czuję, na co powiedziałam, że wg mnie już czuję bo zawsze koło 23 wierci mi się coś w brzuchu i nie zakładam, że to obiadek
uśmiał się dobrze i mówi, że faktycznie o tej godzinie to maluch będzie bo one lubią takie nocne życie
. Życzył mi dobrego lotu, i że liczy na tak samo dobrą formę za dwa tygodnie na wizycie
Buzia całą drogę mi się cieszy, że mój bąbelek jest już taki duży i cały zdrowy!
mana, Caro, madlene88, Natikka123, patulla, Zielona_konczynka, aaniluap, kiti, Pampcia, Bella_Bella, dżdżownica, Dziobuś, czekajacanacud1, Anuśka19, Treselle, monaJa, E_w_c_i_a, Kimmy lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny po 10 latach uaktywnila mi sie teraz, w 19 tyg., opryszczka wargowa...bardzo sie boje...mam masc harpex ale nie wiem czy smarowac....moja gin mi nie odpisuje....zaraz umowie sie do lekarza poz, ale watpie czy mi cos pomoze.. Czy ktoras z was miala opryszczke w ciazy
-
theagnes87 wrote:Dziewczyny po 10 latach uaktywnila mi sie teraz, w 19 tyg., opryszczka wargowa...bardzo sie boje...mam masc harpex ale nie wiem czy smarowac....moja gin mi nie odpisuje....zaraz umowie sie do lekarza poz, ale watpie czy mi cos pomoze.. Czy ktoras z was miala opryszczke w ciazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2017, 10:10
-
A może by... wrote:Więc melduję się po wizycie
Mój szkrabek ma 20 cm i 300 g wagiJest śliczny i smacznie spał. Pytał mnie lekarz o ruchy od razu dodając, że pewnie nie czuję, na co powiedziałam, że wg mnie już czuję bo zawsze koło 23 wierci mi się coś w brzuchu i nie zakładam, że to obiadek
uśmiał się dobrze i mówi, że faktycznie o tej godzinie to maluch będzie bo one lubią takie nocne życie
. Życzył mi dobrego lotu, i że liczy na tak samo dobrą formę za dwa tygodnie na wizycie
Buzia całą drogę mi się cieszy, że mój bąbelek jest już taki duży i cały zdrowy!
-
madlene88 wrote:Kochana a co ci powiedzial odnosnie plci,?????
ChłopakJuż trzech lekarzy tak twierdzi więc nie mam złudzeń. Odnotowano nie tylko właśnie frędzla ale również jajeczka więc myślę, że się nie zmieni. Słyszałam natomiast jeszcze, że podobno dziewczynki są później "wykrywane", ale ile w tym prawdy to trudno powiedzieć
Mimo, że na początku bardzo chciałam dziewczynkę teraz nie wyobrażam sobie, żeby Krzyś został jednak Julią lub Hanią
Pochwalę się jeszcze jaki komplecik kupiłam na zalando
https://www.zalando.pl/carter-s-set-bluza-rozpinana-grey-melange-cj224d061-c11.html
Ależ mi dobry humor dopisuje dzięki tej wizycie! Uwielbiam wizyty rano!kiti, madlene88, dżdżownica, Dziobuś, Zielona_konczynka lubią tę wiadomość
-
theagnes87 wrote:Dziewczyny po 10 latach uaktywnila mi sie teraz, w 19 tyg., opryszczka wargowa...bardzo sie boje...mam masc harpex ale nie wiem czy smarowac....moja gin mi nie odpisuje....zaraz umowie sie do lekarza poz, ale watpie czy mi cos pomoze.. Czy ktoras z was miala opryszczke w ciazy
Ja miałam opryszczka na początku ciąży. Jeśli nie jest to Twoja pierwsza opryszczka to nie jest niebezpieczna, jednak skonsultuj z lekarzem lub farmaceutą co możesz użyć.
Jeśli nigdy wcześniej nie miałaś to jak najszybciej zgłoś się do lekarza. -
To i ja po wizycie:)
Wyniki mam książkowe
Usg gin włączył tylko żeby zdobyć szyjki i czy serduszko puka i szynka jak na razie długa i trzyma.
Profilaktycznie zostajemy przy luteinie 100, kwasów dha więcej i acard.
I tu mam do Was pytanie, bo zapomniałam gin zapytać, po co dokładnie ten Acard?aaniluap, Natikka123, dżdżownica, Dziobuś, kiti, Zielona_konczynka, monaJa, Kimmy lubią tę wiadomość
-
Dżdżownica bardzo Ci dziękuję za nazwę tego olejku i jego polecenie. Ma widocznie lepsza miszanke i już czuję małą poprawę. Siedzę i wdycham. Woda już nie gorąca ale zostawiłam miseczkę obok siebie żeby działało cały czas. Wieczorem mi się nasila, mam nadzieję że wtedy też pomoże. Dziękuję
dżdżownica lubi tę wiadomość
-
patulla wrote:To i ja po wizycie:)
Wyniki mam książkowe
Usg gin włączył tylko żeby zdobyć szyjki i czy serduszko puka i szynka jak na razie długa i trzyma.
Profilaktycznie zostajemy przy luteinie 100, kwasów dha więcej i acard.
I tu mam do Was pytanie, bo zapomniałam gin zapytać, po co dokładnie ten Acard?
Acard rozrzedza krew i działa przeciwzakrzepowo. Ja go biorę ze względu na wcześniejsze poronienie. Lekarz nie wytłumaczył Ci dlaczego zaleca Acard w Twoim przypadku? -
Ja też melduje się po wizycie:) bobus ma już 220 gramów i nadal jest tydzień starszy. Mamy takie pięknie zdjęcie ze juz nie ma wątpliwości że będzie chłopak
Dziś mi pobral cytologie ale mówił że wygląda wszystko w porządku. Szyjke mam lekko otwarta na końcu ale dr mówił że już tak mam po operacji i po poronieniu.
Połówkowe umówione na 26.05
Jeśli chodzi o krwawienie dziąseł to ja już dawno musiałam odstawić szczoteczkę elektryczną i kupić zwykła bardzo miękka. Teraz kupiłam paste jasminowa marvel i zdecydowanie mniej mi krwawia.Pampcia, Dziobuś, Natikka123, aaniluap, Anuśka19, A może by..., kiti, Zielona_konczynka, monaJa, Kimmy lubią tę wiadomość
-
Agnesqe wrote:Dziewczyny mam pytanie, czy wam też tak bardzo krwawią dziąsła przy myciu zębów?
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :*[/QUOTE
Mi też bardzo krwawia, nawet pomimo tego, że już zmieniłam szczoteczkę na miękką.
Podczas mojego przeziębienia też mam więcej wydzieliny, moze nie jest zolta ale jest jej sporo i brzuch mnie bardziej pobolewa. Poszłam w końcu wczoraj do lekarza z tym moim kaszlem ale osłuchowo jest wszystko okej wiec mam.sie leczyć syropem prawoslazowym i tabletkami z propolisem. A dusi mnie w nocy nadalm nadzieję, ze dzidzi to nie zaszkodzi naprawdę, bo już schizuje momentami
Wyprawkowe listy super, mi niedoświadczonej na pewno bardzo się przydadza, dzięki!
Moje lozysko też na przedniej ścianie i też nic.nie czuje, choć czasem jak.lezalam, wydawało mi sie, że coś tam mi puka, ale równie dobrze może być to moja wyobraźnia więc czekam dalej
Co do wyprawki to ja mam parę ciuszkow z lidla, rozmiar 50/56 i jedno body 62, coś tam.od koleżanki przypadkiem dostalam, kupilam chusteczki nawilżane bo były w Rossmanie w promocji, zamówiłam ten kokon co wcześniej pisalam, a we wtorek kupiłam w Lidlu pościel. I to tyle na razie ale też mnie przeraża ile tego trzeba kupić bo też jak parę z Was nie mam po kim czegokolwiek "odziedziczyć"i tyyyyyle tego wszystkiego do wyboru, że już nie wiem co przeglądać
Ściskam Was Kochane i miłego dnia! :*
-
Nieśmiała wrote:a może by... o matko! 20cm!? ekstra! ale duży
Jak tylko zaszłam w ciążę a ginekolog zobaczyła mojego męża to stwierdziła, że jak będzie chłopak to na pewno dużywięc nie jestem mocno zaskoczona, ale rośnie szybko. Dwa tygodnie temu miał 16 cm. Pewnie dlatego tak szybko poczułam ruchy.
-
A może by... wrote:Jak tylko zaszłam w ciążę a ginekolog zobaczyła mojego męża to stwierdziła, że jak będzie chłopak to na pewno duży
więc nie jestem mocno zaskoczona, ale rośnie szybko. Dwa tygodnie temu miał 16 cm. Pewnie dlatego tak szybko poczułam ruchy.