Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Treselle wrote:A tak w ogóle to dzien dobry i dobry wieczór
witamy sie z początkiem 18 tyg!
rośniemy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a058bfacd4ee.jpgTreselle lubi tę wiadomość
-
Treselle i Caro
Dziekuje dziewczyny za info,Gemini to świetna apteka.Zamowilam wlasnie.A te zostawię na okres karmienia.Wlasnie w kilku aptekach cos podróżalo u mnie.A na gemini widze ten vitaminer za grosze-syf jakis.Czuje ze duzo zamawiac bede u nich
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2017, 00:10
-
madlene88 wrote:Treselle i Caro
Dziekuje dziewczyny za info,Gemini to świetna apteka.Zamowilam wlasnie.A te zostawię na okres karmienia.Wlasnie w kilku aptekach cos podróżalo u mnie.A na gemini widze ten vitaminer za grosze-syf jakis.Czuje ze duzo zamawiac bede u nichmadlene88 lubi tę wiadomość
-
Witam się w 19tym tygodniu!
ale miałam do nadrobienia...a ledwo od piątku mnie nie było
Treselle - piękny brzuś!
tak Was czytam...ja od kilku dni też mam okropne smuteczki, dołki, tak się boję, martwię, spać nie mogę, ruchów prawie nie czuję, a co dopiero widok taki jak u KaroLove (piękny)!
no, po prostu znów się mega martwię, smuteczkujęjednocześnie jak mantrę powtarzam - JEST DOBRZE!
a do połówkowego cała wieczność! mam wrażenie, że będę chyba ostatnia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2017, 08:15
-
Cześć
Ja powoli zaczynam się martwić moim wyglądem hehejestem u teściów i moja szwagierka też jest w ciąży (termin 3 tyg wcześniej ode mnie), ale ona to ma wielką piłkę przed sobą! Też 1 dziecko! A ja brzucha prawie wogóle - no chyba, że sobie pojem hehe 3kg na plusie, u niej aż 6kg... i ruchów też nie czuję... Wiem, że się nie porównuje, ale to się narzuca samo, bo nas porównują... Ach, gdzie ten mój brzuch?!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0b0b05d34fd7.jpg
To ja 5.05. rano - na dzień dzisiejszy wyglądam tam samo :aPWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2017, 08:28
czekajacanacud1, Dziobuś, MałaMi88 lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Polcia jakie fajne brzusio zaraz swoje wrzuce sprzed chyba kilku dni
ps. bedzir chlopak? bo idze w taka pilke taki trojkat
Burzahormonow Ty zaraz tez 5miesa ja ciesze sie jak glupek ze wchodze w biodrowki sprzed ciazy
pola89, BurzaHormonów lubią tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczyny gratuluję pięknych brzusiow. Już nas coraz wiecej oczywiście w dobrym tego słowa znaczeniu
Pola u mnie taka sama sytuacja. Szwagierka też w ciąży 4 tyg wcześniej i ciągle porównania. Mam nadzieję ze tak nie będzie jak się dzieci urodza. A jeszcze się dowiedziałam ze bliscy znajomi planują tak samo dac na imię dziecku. Tylko że oni też termin wcześniej i wyjdzie ze to my tak samo dajemyno to się pozalilam z rana. Ale mąż nie rozumie o co mi chodzi on nie widzi w tym problemu żadnego.
-
Myszaq wrote:Witajcie Dziewczyny gratuluję pięknych brzusiow. Już nas coraz wiecej oczywiście w dobrym tego słowa znaczeniu
Pola u mnie taka sama sytuacja. Szwagierka też w ciąży 4 tyg wcześniej i ciągle porównania. Mam nadzieję ze tak nie będzie jak się dzieci urodza. A jeszcze się dowiedziałam ze bliscy znajomi planują tak samo dac na imię dziecku. Tylko że oni też termin wcześniej i wyjdzie ze to my tak samo dajemyno to się pozalilam z rana. Ale mąż nie rozumie o co mi chodzi on nie widzi w tym problemu żadnego.
Ooo to wkurzajace xD ja postanowilam ze do porodu nie powiem nikomu jakie imie i plecmonaJa lubi tę wiadomość
grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
Mi belly tez pokazuje, że jestem w 5 miesiącu
Co do brzuszkow...kiedyś słyszałam opinie, że jego wielkość zależy od tego czy dzieciątko zagniezdzilo się na przedniej czy tylnej ścianie...nie wiem ile w tym prawdy...ja z dnia na dzień widzę jak mi rośnie...przez ostatnie dwa tygodnie strasznie ruszył, a na wadze tylko +2kg... we wszytkie ciuchy sprzed ciąży się mieszcze, tylko nie dopinam guzika od spodni:) chyba póki co mam to szczęście, że idzie mi w brzuszek:) no i zaczął zmieniać kształt na bardziej ciążowy, a nie jakby za dużo się objadla...
-
czekajacanacud1 wrote:Polcia jakie fajne brzusio zaraz swoje wrzuce sprzed chyba kilku dni
ps. bedzir chlopak? bo idze w taka pilke taki trojkat
Burzahormonow Ty zaraz tez 5miesa ja ciesze sie jak glupek ze wchodze w biodrowki sprzed ciazy
w spodnie reż się mieszczę, ale zaczynają mnie cisnąć przy zapięciu
a czy chłopak...? To dawno w 12 czy 11 tygodniu był chłopak, ale to było za wcześnie na ocenę płci, więc może ujawni się w środę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2017, 10:04
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Myszaq wrote:Witajcie Dziewczyny gratuluję pięknych brzusiow. Już nas coraz wiecej oczywiście w dobrym tego słowa znaczeniu
30 lat
Treselle wrote:Mi belly tez pokazuje, że jestem w 5 miesiącu
Co do brzuszkow...kiedyś słyszałam opinie, że jego wielkość zależy od tego czy dzieciątko zagniezdzilo się na przedniej czy tylnej ścianie...nie wiem ile w tym prawdy...ja z dnia na dzień widzę jak mi rośnie...przez ostatnie dwa tygodnie strasznie ruszył, a na wadze tylko +2kg... we wszytkie ciuchy sprzed ciąży się mieszcze, tylko nie dopinam guzika od spodni:) chyba póki co mam to szczęście, że idzie mi w brzuszek:) no i zaczął zmieniać kształt na bardziej ciążowy, a nie jakby za dużo się objadla...bo ja mam na przedniej
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy