Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
BurzaHormonów wrote:Ja tez bym najchętniej zorganizowała kameralne chrzciny, ale u mnie tak sie przyjęło, jakbym kogoś nie zaprosiła to bałabym się, ze się poczuje urażony. Po ciuchu liczę, ze sporo osób zrezygnuje, mieszkamy na Śląsku a rodzinę i przyjaciół mam z centralnej Pl, no i raczej nie będziemy robić wielkiej imprezy, tylko obiadek w jakiejś knajpie.
BurzaHormonów lubi tę wiadomość
-
Ja chrzciny będę robić jak najszybciej się da na pewno przed Bożym Narodzeniem i kameralnie najbliżsi dziadki rodzeństwo chrzestni a i tak się uzbiera ponad 20 osób +dzieci na pewno będzie to sobota popołudniu nie lubię chrzcin w niedzielę na sumie masakra totalna.Chrzciny robię w domu i też obiadek tort jakiś przystawki sałatki ciasta owoce jakie dodatkowe ciepłe danie a i tak koszty wyjdą niesamowite dobrze że ubranko mam do chrztu i becik zostanie tylko sobie coś kupić a jeszcze kapka świeca niby drobiazgi a koszty rosną
-
nick nieaktualny
-
My jeszcze nie wiemy, ja bym chciała najpierw przeprowadzić się na swoje, a to będzie po nowym roku dopiero, więc może się okazać, że dopiero styczeń /luty. Ale może być tak, ze ochrzcimy szybko, w rodzinie męża jest taka tradycja. Np mój mąż był chrzczony już tydzień po urodzeniu, ale to było lato, więc inna sprawa.
-
madlene88 wrote:Hej dziewczyny mam takie pytanie z seri głupich... Powiedzcie mi jakimi bezpiecznymi ćwiczeniami mogę wyszczuplic rece??
Ręce czyli ramiona to tu to sztangi ciężarki takie do 2 kg najlepiej zaczynać z 1 kg i w miarę zwiększać zrobią się smukłe jędrne i z lekkim bicepsem można dołożyć masaż i ciepły zimny prysznic to ujędrnisztangi też bardzo dobrze działają na klatkę piersiową
MałaMi88, madlene88 lubią tę wiadomość
-
candela wrote:Miałam od wczoraj bóle podbrzusza i pleców.
Pojechaliśmy do szpitala i ktg wykazało lekką akcję skurczową
Nadal mam infekcje i zagrożenie przedwczesnym porodem. Zatrzymali mnie.
Trzymaj się będzie dobrzecałe szczęście że w porę pojechałaś .
-
My nie robimy imprezy na chrzest i chrzcimy nie na mszy.
Wróciłam do domu, po calym dniu u rodziców i stwierdzam, że nie ma to jak u siebieŁózko, chillout
Wzięłam sobie kilka swoich zdjęć od noworodka do 2-3 lat, jak się młody urodzi będą mogła przyrównać do kogo bardziej podobny
Odpoczywaj candela
-
Nadal mam infekcje i zagrożenie przedwczesnym porodem. Zatrzymali mnie.
Candela, trzymaj się dzielnie. Mam nadzieję, że skurcze miną i będzie wszystko dobrze. Dawaj znać jak się u Ciebie sprawy mają w miarę możliwości i chęci. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. -
Nadal mam infekcje i zagrożenie przedwczesnym porodem. Zatrzymali mnie.musi być :*
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Kochane! Mam detektor
tętno znalazłam bardzo szybko, ślicznie bije
ale wiercipięta mały ucieka szybko hehe jestem spokojna
monaJa, A może by..., Dziobuś lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy