Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysykusiaa wrote:Czesc kobitki tydzien temu na tescie pokazaly sie dwie kreski, dwa dni pozniej to samo. Z wyliczen wychodzi ze dzis zaczynam 6tc a termin na 10 Pazdziernik.
. Gratuluję i życzę duuuuużo nudy i spokoju!
-
nick nieaktualnyKimmy wrote:Ewcia ja miałam przewidzenia czy ty jeszcze przed chwilą miałaś taki fajny suwaczek ze zdjęciem testu obok?
Miałam Kimmy, ale coś mi nie leżał.. Muszę pomyśleć nad graficznym wizerunkiem tego zdjęcia i wtedy może będzie znowu "taki fajny suwaczek"
.
Kimmy lubi tę wiadomość
-
Hej dzwiewczyny. Ja dziś bylam u ginka prywatnie bo bardzo niepokoił mnie ból podbrzusza który mam od wczoraj (praktycznie cały czas).
Miałam USG, jest serduszko a nasz Gigant ma 11,4 mm
Dostalam luteine na 30 dni i mam brać 2 razy dziennie nospekiti, Kimmy, Natikka123, Bella_Bella, dżdżownica, Demetria lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja mam wizytę pojutrze o ile lekarz nie odmówi ale mam nadzieję że nie.
Z poniedz przełożył na czwartek, chyba ktoś nademna czuwa,żebym serduszko zobaczyła.Dzis lekkie bóle brzucha i więcej śluzu białego.Chyba dobtze świadczy, a wy jak się wszystkie czujecie?
Aha ja bety nie robiłam oprócz tych dwóch na początku, nie chce się denerwować,pozatym chodzę na 7.15 do pracy i nie mam kiedy zbyt, a niewiem czy popołudniu tak miarodajnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 18:42
-
plinka wrote:Hej dzwiewczyny. Ja dziś bylam u ginka prywatnie bo bardzo niepokoił mnie ból podbrzusza który mam od wczoraj (praktycznie cały czas).
Dostalam luteine na 30 dni i mam brać 2 razy dziennie nospe -
Hej hej. Powiedzcie mi,czy powinnam iść jeszcze na betę trzeci raz? W pt- 347.1 a wczoraj 907.3. Czy już się nie nakrecac i poczekać do usg ,które mam w pn? Ktoś wyżej napisał,ze serduszko widać m.in od poziomu bety hcg 1500...03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
06.02 (39dc)- beta hcg 907.3
09.02 (42dc)- beta hcg 2526
-
nick nieaktualnyplinka wrote:Hej dzwiewczyny. Ja dziś bylam u ginka prywatnie bo bardzo niepokoił mnie ból podbrzusza który mam od wczoraj (praktycznie cały czas).
Dostalam luteine na 30 dni i mam brać 2 razy dziennie nospe11,4 mm to już całkiem spory Gigant!
plinka lubi tę wiadomość
-
wercia2601 wrote:Hej hej. Powiedzcie mi,czy powinnam iść jeszcze na betę trzeci raz? W pt- 347.1 a wczoraj 907.3. Czy już się nie nakrecac i poczekać do usg ,które mam w pn? Ktoś wyżej napisał,ze serduszko widać m.in od poziomu bety hcg 1500...
Ja już bym nie robiła 3 razwercia2601 lubi tę wiadomość
-
plinka wrote:Hej dzwiewczyny. Ja dziś bylam u ginka prywatnie bo bardzo niepokoił mnie ból podbrzusza który mam od wczoraj (praktycznie cały czas).
Dostalam luteine na 30 dni i mam brać 2 razy dziennie nospekiedy kolejna wizyta?
plinka lubi tę wiadomość
-
wercia2601 wrote:Ale to nie będzie słychać serduszka?
może jest nadzieja,bo zacznie się 7 tydz
Wstaw sobie suwaczek. Wtedy widać id razu kto ma jakiś tydzień i dzień ciąży
-
Kimmy wrote:Wow super. Duży już maluszek.
kiedy kolejna wizyta?
Kimmy pójdę na to planowe usg w piątek a pozniej 27 lutego z wynikami badań.
Lekarz stwierdził że książkowy
Kropek został oficjalnie przemianowany na Giganta
Mąż się już płci dopatrywałWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 19:28
Kimmy, Natikka123 lubią tę wiadomość