Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduje się po wizycie
Płeć bez zmian) Dzidzia waży 258 g.
Wszystko jest okKopie jak szalona
patulla, Barbie24, Caro, 0202oliwcia, nadziejastru, madlene88, Agnesqe, monaJa, pola89, E_w_c_i_a, MałaMi88, JustNatalie, Dziobuś, Anuśka19, Anulka87, kiti lubią tę wiadomość
-
dżdżownica wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/41aaef6c06e4.png
Superwygląda świetnie! Jakby nie to, że obiecałam sobie już nie kupować ciuszków do czasu, aż nie zliczę ile czego mam to bym się sama pokusiła. Mam wrażenie, że nasze dziecie ma 4 razy więcej ciuszków niż ja
.
-
pola89 wrote:I ja chyba też jestem do przeżycia z tym mgr inż.
-
czekajacanacud1 wrote:widzisz tyle normalnych ludzi a mi sie pojebus trafil na ost 2tyg pracy. wiesz ciul ja przezyje jego zachowanie ale jak odwola to tyle papierologi mnie czeka ze szok.. i jak orscuje tu 4 lata to jeszcze nigdy tego nie robilam. masakra.
Świat jest pełen idiotow. Mój M ostatnio jechał 1200 km coś obejrzeć dla klienta po czym "miły" pan stwierdził że się rozmyślil. -
czekajacanacud1 wrote:widzisz tyle normalnych ludzi a mi sie pojebus trafil na ost 2tyg pracy. wiesz ciul ja przezyje jego zachowanie ale jak odwola to tyle papierologi mnie czeka ze szok.. i jak orscuje tu 4 lata to jeszcze nigdy tego nie robilam. masakra.
ale rzeczywiście pracując z ludźmi można trafić na różne "egzemplarze"
czekajacanacud1 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Też melduje po wizycie, że wszystko w porządku. Mała waży 280g, nie była zbyt ruchliwa ale trochę ją popodglądaliśmy. Szyjka długa i prawidłowa. Dostałam za to żelazo, magnez i potas żeby poprawić wyniki krwi, reszta badań w porządku.
Połówkowe USG w przyszły czwartek, a po nim zabieramy się za kompletowanie wyprawkinadziejastru, E_w_c_i_a, pola89, dżdżownica, Barbie24, Agnesqe, Caro, JustNatalie, madlene88, Dziobuś, Anuśka19, Anulka87, monaJa, kiti lubią tę wiadomość
-
witajcie jutro zaczynam 24 tc i jk tak was czytam to podziwiam że już macie wyprawki ja mam tlko 2 pary body kupione w pepco i 3 pary skarpetek kupione w lidlu nic wiecej i to jeszcze z namowa córci kupilam inaczej bym nie kupowała dopiero w połowie czerwca pojade do rodziców popregladać co tam w piwnicy jest po starszym kuzynie ale jeszcze nie bede zabierać i prać
-
Zamówiłam dodatkową komodę do sypialni
3 szuflady + 3 szafki z dzielonymi półkami, więc 6 półek
teraz mogę kompletować wyprawkę pełną parą
Barbie24, Caro, czekajacanacud1, madlene88, Dziobuś lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
nick nieaktualnyJa również melduję się po mojej powtórce połówkowego.
Robił je inny lekarz, niż dwa ostatnie badania i mam nadzieję, że nie trafię na takiego jak będę rodzićnieprzyjemny i oschły. Szkoda gadać.
W ogole to dodatkowe badanie mnie tylko zdenerwowało. Anatomia w normach, tak jak na pierwszym połówkowym także to bardzo dobre wieści.
Zaskakująca jest waga, bo dziś mały niby ważył 410 gram a na wizycie u mojej lekarki 9 dni temu 425 grambez sesnu. Niby lekarz mówi, że wszystko ok, że waga też, ale jakoś bez sensu to wszystko. Tylko ta wizyta mnie zdenerwowała
-
JustNatalie wrote:Ja również melduję się po mojej powtórce połówkowego.
Robił je inny lekarz, niż dwa ostatnie badania i mam nadzieję, że nie trafię na takiego jak będę rodzićnieprzyjemny i oschły. Szkoda gadać.
W ogole to dodatkowe badanie mnie tylko zdenerwowało. Anatomia w normach, tak jak na pierwszym połówkowym także to bardzo dobre wieści.
Zaskakująca jest waga, bo dziś mały niby ważył 410 gram a na wizycie u mojej lekarki 9 dni temu 425 grambez sesnu. Niby lekarz mówi, że wszystko ok, że waga też, ale jakoś bez sensu to wszystko. Tylko ta wizyta mnie zdenerwowała
napewno jest ok wszystko
pola89 lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie siadłam dziś do ogarnięcia co już mam z wyprawki ciuszkowej dla maluszka i powiedzcie proszę czy coś jeszcze dokupić
Body 1x62 6x62/68 2x68 1x74
Pajacyk 3x62 1x68
śpioszki 3x56 2x62
spodenki 2x62 2x68 1x74
półśpioszki 3x68
bluzeczki 3x56 2x62 2x68 1x74
bluza 2x62 1x74
Te większe rozmiary będę kompletować, ale powiedzcie jak z tymi mniejszymi. Czy skoro mam powiedzmy 2 pary spodenek to kupować jeszcze półśpioszki czy już sobie odpuścić? Czy kupować więcej pajacyków? Z jednej strony patrzę i dużo tego, a z drugiej strony co to są dwie pary spodenek przy takim bączku? Nie wiem jak do tego podejść. -
nick nieaktualnyczekajacanacud1 wrote:ale ta waga to tyllko szacunkowa czyli wykicza ja na podstawie reszty pomiarow wiec wystarczy ze dr zle zmierzyl albo mial mniej dokladny sprzet i stad te roznice
napewno jest ok wszystko
Dziękuję za te słowa wsparcia:-)
Staram się nie przejmować i wierzę, że wszystko jest ok. -
MałaMi88 wrote:A może by... ja bym juz nie dokupywala polspioszkow czy spodenek tylko ewentualnie spioszki i pajacyki. Takie malenstwo spodenki lub polspioszki zaklada raczej sporadycznie. Wygodniej mu bedzie w pajacach i spiochach. A czasem takie malenstwo trzeba przebrac 3 razy dziennie. Bo albo uleje albo kupka ubrudzi.
Dziękuję za radę. Myślę, że z niej skorzystam. Poczekam do końca lipca, sierpnia żeby zobaczyć czy czegoś jeszcze nie dostanę i jak nie to dokupię. Powiedz proszę ile byś śpioszków i pajacyków dokupiła?MałaMi88 lubi tę wiadomość