Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wercia, nie świruj
Zacznij się cieszyć ciążą. Ten stres na pewno dobrze nie działa na Twoje dziecko a z tego co zauważyłam Ty od początku doszukujesz się nieprawidłowości w swojej ciąży.
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Zawsze robię badania w laboratorium Diagnostyki, tam są bardzo szybko wyniki online08.11.2001 mama 2 bliźniaczek w niebie [*]
19.09.2002 synuś Dawidek
CP-22.01-2015
CP-09.03.2017-9 tydz (*)syn, usunięcie drugiego jajowodu. -
kasia2903 wrote:Wercia też mam dzisiaj słaby dzień... beta tydzień temu było niecałe 2000 tyś. A dziś jest 26 tyś. Bardzo jednak zmartwilam się progesteronem... ;(
Kasiu straciłas wcześniej ciążę, że się tak martwisz?
Wiecie, że te Wasze nerwy, stres i szukanie problemów wpływa najgorzej na Wasze maleństwa? Czekajcie spokojnie do wizyty, a jak aż tak się martwicie to umowcie się na dzisiaj czy jutro i wszystko będzie jasne ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 12:14
-
No z tym stresem nie jest tak łatwo, jeśli już raz straciłaś dzidziusia, albo widzisz, że dziewczyny straciły już kilka dzidziusiów... przed stratą myślałam, że ciąża to tak naturalny proces, że poronienia to rzadkość... a jednak rzeczywistość jest całkiem inna i strach i obawy siedzą głęboko i nie da się tego zwalczyć, a każda wizyta u gin i patrzenie w monitor jest stresujące...
-
Bella_Bella wrote:Kasiu straciłas wcześniej ciążę, że się tak martwisz?
Wiecie, że te Wasze nerwy, stres i szukanie problemów wpływa najgorzej na Wasze maleństwa? Czekajcie spokojnie do wizyty, a jak aż tak się martwicie to umowcie się na dzisiaj czy jutro i wszystko będzie jasne ❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBella_Bella wrote:Zawsze robię badania w laboratorium Diagnostyki, tam są bardzo szybko wyniki online
Niby ja również w laboratorium diagnostyki robię, ale wyniki są dostępne online tak po około 6-7 godzinach
. Także czekam cierpliwie do 15-16
-
nadziejastru wrote:No z tym stresem nie jest tak łatwo, jeśli już raz straciłaś dzidziusia, albo widzisz, że dziewczyny straciły już kilka dzidziusiów... przed stratą myślałam, że ciąża to tak naturalny proces, że poronienia to rzadkość... a jednak rzeczywistość jest całkiem inna i strach i obawy siedzą głęboko i nie da się tego zwalczyć, a każda wizyta u gin i patrzenie w monitor jest stresujące...
Też straciłam nie dawno maleństwo. I teraz tym bardziej wiem, że stres jest najgorszy w pierwszym trymestrze dla dziecka. -
kasia2903 wrote:Nie, nie straciłam. Ale jak czytam na.różnych forach to z takim wynikiem nie ma raczej szans na utrzymanie...
Nie czytaj!!! A jak masz niski progesteron to od razu do lekarza po duphaston i będzie dobrze. Tylko nie czytaj za dużo...