Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
kasia2903 wrote:Nie dzwoniłam. Wizytę mam w piątek. Ja sobie sama na własną rękę zrobiłam ten progesteron... więc Nie wiem czy jakikolwiek lekarz będzie chciał o tym słuchać...
A jakie to ma znaczenie ze na własną rękę? Przełoż wizytę na dzisiaj albo chociaż zadzwon. -
Kochane dziewczyny proszę was o poradę wiem że jest inny wątek na ten temat ale chciałam was zapytać o to w ciągu 10 dni skończyło mi tsh z 0,7 z dnia 28.01a dzisiejszy wynik 4,48
Martwię się czy aby wszystko będzie dobrze
Pomóżcie jak możecie mam się martwić?👩39
🧔♂️41
👨👩👧 2017
3.10- II
4.10 beta 46.1
6.10 -106.9
9.10 -375.3
11.10- 1085.9
13 10- 2838.1
16.10- 9912,7 -
Kasia powiedz lekarzowi że zrobiłaś z ciekawości i że chcesz luteine albo duphaston. Powinnaś brać jak najszybciej bo faktycznie jest niski.
Na wrześniowkach jedna dziewczyna miała podobny też chyba miała 3 albo 4 a lekarz jeszcze ja opierdzielil po co robiła progesteron... Brak słów. I kazał jej za parę dni przyjść. Niestety skończyło się źle bo dostała plamienia i szybciej w szpitalu wylądowała. Absolutnie nie strasze tylko chce ci powiedzieć żebyś nie czekała do wizyty jak masz taki wynik bo może się dobrze skończyć u ciebie i tak będzie
-
Ona_ wrote:Kochane dziewczyny proszę was o poradę wiem że jest inny wątek na ten temat ale chciałam was zapytać o to w ciągu 10 dni skończyło mi tsh z 0,7 z dnia 28.01a dzisiejszy wynik 4,48
Pomóżcie jak możecie mam się martwić?
Ale nie przejmuj się tym wynikiem bo
dla dziecka podobno ważny jest ten hormon dopiero ok 10-12tc kiedy rozwija się u niego tarczyca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 13:17
-
Ona_ wrote:Kochane dziewczyny proszę was o poradę wiem że jest inny wątek na ten temat ale chciałam was zapytać o to w ciągu 10 dni skończyło mi tsh z 0,7 z dnia 28.01a dzisiejszy wynik 4,48
Mój doktorek mówił że na początku ciazy tsh "lubi skakac" i ja przy wyniku 2,6 już dostałam leki na niedoczynność tarczycy. Podwyższony poziom tsh w pierwszym trymestrze jest niebezpieczny dla dziecka
-
Tsh skacze na początku ciąży, ja bym skonsultowala to z lekarzem. -
Witam dziewczyny
Jestem tu nowa termin wyliczony przez z kalenarzyka to 11 pażdziernik ostatnią miesiączke miałam 4 stycznia. Robiłam bhcg 2 lutego wynik 79 powturzyłam 4 lutego był 244
była na wizycie u lekarza 6 lutego ale nie było widać nawet pecherzyka czy mogło być za wcześnie ?? może owulacja była po 16 dniu cyklu ?? powturzyłam bete 7 lutego po wizycie było już 718. przy jakiej becie widac już pęcherzyk ??
Kimmy, Demetria lubią tę wiadomość
-
Maadzia wrote:Witam dziewczyny
Jestem tu nowa termin wyliczony przez z kalenarzyka to 11 pażdziernik ostatnią miesiączke miałam 4 stycznia. Robiłam bhcg 2 lutego wynik 79 powturzyłam 4 lutego był 244
była na wizycie u lekarza 6 lutego ale nie było widać nawet pecherzyka czy mogło być za wcześnie ?? może owulacja była po 16 dniu cyklu ?? powturzyłam bete 7 lutego po wizycie było już 718. przy jakiej becie widac już pęcherzyk ??
Pęcherzyk widać przy becie 1500 a serduszko 10000. I dużo zależy od jakości usg jakim dysponuje lekarz -
Maadzia wrote:Witam dziewczyny
Chyba około 1500 -
Ależ produkujecie dziewczyny
Widze że jest nas tutaj wiecej z Deja też mogę pomarzyć o badaniach bety czy progesteronu ale ze wzgledu na moja historie ginka sama zadecydowala ze mam brac progesteron i jestem teraz spokojniejsza.
dżdżownica ja w pierwszej ciazy miałam przyrost ok 150% i mam córe
wercia masz ładny przyrost bety, nie stresuj się tak bo bedziesz miała niespokojne dzieckomi też jest raz zimno raz gorąco a z objawami róznie to bywa, każdy organizm jest inny.