Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Na allegro kupiłam już Bepanthen baby 100+30 g, za mniej niż 40 zł z przesyłką, więc myślę, że dobra cena
I również potwierdzam, dobry i na pupę i na sutki.
Do pupy później Alantan, Linomag albo nawet na zmianę z Bepanthenem już w domku. Ah i żeby nie było, nie smarowałam zawsze pupy, na początku tak, bo zawsze kupa, a później tylko po kąpieli i po kupach jeżeli nic się nie działo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2017, 18:37
-
madlene88 wrote:Ja mam 3 wózki i któryś kupię napewno
MILU KIDS STARLETT
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/052bee776f1c.png
BEBETTO LUCA
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/810e1cbcb42a.png
BEBETTO torino
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/60eb170ba3f3.png
Który najbardziej polecacie???
starlett spoko bo jest mega miekka ale o firmie rozne opinie dodatkowo jest ich malo bo firma jest nowa na runku
-
MÓJ GINEKOLOG ODCHODZI (ZAWIESZA PRZYJMOWANIE U NAS) do Połowy października właśnie dostałam tel nie zgadzam się
Chce mi się wyć !!!!!!!!!!!
ma jakieś egzaminy coś tam coś tam i musi się uczyć od następnej wizyty mam iść do innego którego nie znam na dodatek mam mieć teraz usg III trymestru i jeśli coś będzie nie tak to ma mnie skierować do kogoś innego a co z moimi zastrzykami jak nie będzie chciał mi przepisywać ....... jestem mega wkur dzięki mojemu udało mi się zajść w tą ciąże i dotrwać do tego etapu a teraz co. On robił mi co wizyta przepływy wszystko na tą wizytę miałam iść z wynikami krzepliwości a ten przecież nic nie będzie wiedział całą ciąże mam problemy ciągle coś a teraz jeszcze to trafie pewnie na jakiegoś buraka
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
0202oliwcia wrote:MÓJ GINEKOLOG ODCHODZI (ZAWIESZA PRZYJMOWANIE U NAS) do Połowy października właśnie dostałam tel nie zgadzam się
ma jakieś egzaminy coś tam coś tam i musi się uczyć od następnej wizyty mam iść do innego którego nie znam na dodatek mam mieć teraz usg III trymestru i jeśli coś będzie nie tak to ma mnie skierować do kogoś innego a co z moimi zastrzykami jak nie będzie chciał mi przepisywać ....... jestem mega wkur dzięki mojemu udało mi się zajść w tą ciąże i dotrwać do tego etapu a teraz co. On robił mi co wizyta przepływy wszystko na tą wizytę miałam iść z wynikami krzepliwości a ten przecież nic nie będzie wiedział całą ciąże mam problemy ciągle coś a teraz jeszcze to trafie pewnie na jakiegoś buraka -
Pójdę do niego na wizytę jak mi nie przypasuje to będę szukała jakiegoś nowego tylko na tym etapie z moją historią położniczą nie wiem czy kto kol wiek będzie chciał się podjąć prowadzenia końcówki mojej ciąży
to jest jeden i jedyny lekarz jaki mi prowadził ciąże od początku do innego nie chodziłam i tylko on chciał się jej podjąć tak na prawdę z moją historią położniczą genetyczka kazała mi odpuścić i cieszyć się tym że mam jedno dziecko już w domu ale to on kazał mi walczyć a teraz co ????
Mała ma zastój na nerce waży tylko 917 g mi z prenatalnych wyszło bardzo wysokie ryzyko porodu przed 34 tc a on tak po prostu odchodzi i teraz mam zmieniać lekarza ....
dzwoniłam do meżą i poryczałam mu się przez tel
. Małgosia 2017
Aniołki
Caro wrote:Ooo! Pochlebne opinie jak najbardziej na plus. A jaki wybraliście kolorek?
Tylko ten się podobał mojemu narzeczonemu i w sumie przez jego wygląd się zdecydował na ten model
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/35aba5f9ae11.jpg -
0202oliwcia wrote:MÓJ GINEKOLOG ODCHODZI (ZAWIESZA PRZYJMOWANIE U NAS) do Połowy października właśnie dostałam tel nie zgadzam się
ma jakieś egzaminy coś tam coś tam i musi się uczyć od następnej wizyty mam iść do innego którego nie znam na dodatek mam mieć teraz usg III trymestru i jeśli coś będzie nie tak to ma mnie skierować do kogoś innego a co z moimi zastrzykami jak nie będzie chciał mi przepisywać ....... jestem mega wkur dzięki mojemu udało mi się zajść w tą ciąże i dotrwać do tego etapu a teraz co. On robił mi co wizyta przepływy wszystko na tą wizytę miałam iść z wynikami krzepliwości a ten przecież nic nie będzie wiedział całą ciąże mam problemy ciągle coś a teraz jeszcze to trafie pewnie na jakiegoś buraka
Głowa do góry już masz z górki 29tc więc jest dobrze ! Jeszcze minimum 5 tyg to będzie super ! Ja cały czas odliczam już bym chciała 30tc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2017, 17:46
-
Mika2009 wrote:Kochana współczuję, i poniekąd rozumiem... mojej ciąży też mało kto się chciał podjąć (zbyt skomplikowany przypadek) ale już tak nie wiele Ci zostało, co do zastrzyków to jaką masz dawkę ? Może ten ginekolog co odchodzi dałby Ci receptę na więcej opakowań. Mnie wypisuje czasem na 4 opakowania mimo że jestem u niego co 3 tyg.
Głowa do góry już masz z górki 29tc więc jest dobrze ! Jeszcze minimum 5 tyg to będzie super ! Ja cały czas odliczam już bym chciała 30tc.
. Małgosia 2017
Aniołki
0202oliwcia wrote:Ten gin z którym do tej pory miałam co wizyta przepisuje mi 3 opakowania a wizytę mam co 4 tygodnie więc akurat mam zastrzyki od wizyty do wizyty w zapasie mam może z 4/5 ampułek gdybym wiedziała to bym od razu teraz na wizycie poprosiła o więcej bez problemu by mi je przepisał bo pytał ostatnio czy 3 czy 4 opakowania a skąd ja mogłam wiedzieć że tak wyjdzie ,co do dawki to wcześniej miałam 0,6 teraz mam 0,4
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2017, 18:06
-
patulla wrote:Na allegro kupiłam już Bepanthen baby 100+30 g, za mniej niż 40 zł z przesyłką, więc myślę, że dobra cena
I również potwierdzam, dobry i na pupę i na sutki.
Do pupy później Alantan, Linomag albo nawet na zmianę z Bepanthenem już w domku. Ah i żeby nie było, nie smarowałam zawsze pupy, na początku tak, bo zawsze kupa, a później tylko po kąpieli i po zakupach jeżeli nic się nie działo. -
madlene88 wrote:A nieda rady się z nim umówić jeszcze zanim odejdzie????? Może da rady jeszcze go złapać?????? Skontaktuj się z nim, może Ci kogoś poleci????? Czy tylko kontakt przez przychodnie?
. Małgosia 2017
Aniołki
0202oliwcia wrote:Mam do niego tel prywatny komórkowy no ale trudno muszę to jakoś przełknąć i tyle
0202oliwcia lubi tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:ja kupilam uzywke z ponad roczna gwarancja kolor sl01 jego juz w sprzedazy nie ma ale to taki ciemny jeans z bialymi wstawkami na bialym stelazu
-
też wychodzę z założenia, że co za dużo to nie zdrowo, więc zamawiam tylko bepanthen, hipp do kąpieli i sudocrem w razie wu. Uważam, że oliwki, pudry itp są zbędne, a maka ziemniaczana w domu zawsze jest. Nie ma co ładować w tą delikatną skórkę od razu chemii. A do sutków mam zamiar zamówić lanolinę, ale jak mówicie, że ten bepanthen wystarczy to może z niej zrezygnuję, jeszcze nie wiem.
A do wózka tez nie planuję kupować jakiejś specjalnej pościeli, myślę, ze kombinezonik i kocyk wystarczą. Zresztą ile będzie tych spacerów zimą...baassiia lubi tę wiadomość