Październikowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaarola wrote:Zapodaj linka 👍 ja chyba na sesje brzuszkowa sie nie zdecyduje bo nie chce uwieczniac moich gabarytow w 9 mcu 😂 ale noworodkowe mi sie bardzo podobaja
Ja do wtorku mialam dokladnie tyle samo na wadze co przed ciaza. W miedzyczasie schudlam 2 kg i mi one wrocily.
https://www.joannageisler.pl/portfolio
Kaarola, Filcek lubią tę wiadomość
-
Gosia9 wrote:Niestety leżę w szpitalu. Dostałam krwotoku. Chlustło ze mnie na raz bardzo dużo krwi. Krwawienie jest dużo większe jak przy okresie. Doktorka nie była w stanie zbadać mnie ginekologiczne bo było za dużo krwi. Po zejściu fotel zmienił kolor na czerwony.
Na szczęście na usg usłyszałam "Dziecko żywe, serduszko bije" A ja w płacz że szczęścia oczywiście. Nadal jestem przerażona bo nie wiadomo skąd to krwawienie które jest cały czas i nie ustępuje. Mogę wstać z łóżka tylko do wc.
ojej, dobrze że jesteś pod opieką
trzymaj(cie) się mocno!
-
Gosia9 wrote:Niestety leżę w szpitalu. Dostałam krwotoku. Chlustło ze mnie na raz bardzo dużo krwi. Krwawienie jest dużo większe jak przy okresie. Doktorka nie była w stanie zbadać mnie ginekologiczne bo było za dużo krwi. Po zejściu fotel zmienił kolor na czerwony.
Na szczęście na usg usłyszałam "Dziecko żywe, serduszko bije" A ja w płacz że szczęścia oczywiście. Nadal jestem przerażona bo nie wiadomo skąd to krwawienie które jest cały czas i nie ustępuje. Mogę wstać z łóżka tylko do wc.
Wierze, że jesteś w dobrych rękach. Myślę ciepło ♥️ -
MichaLina wrote:Ja mam dziś prenatalne. Jezu, dziewczyny.. .takiej nocy to ja dawno nie miałam. Spać nie mogę, głupoty mi się śnią. Czuję jak się cała denerwuje i gdzieś mi coś dudni, że coś jest nie tak... Oby do 11.20 bo zwariuje.
Ja noc też miałam fatalną. Prawie całą noc nie spałam.
Ale spokojnie na pewno po badaniach wyjdziesz bardzo szczęśliwa. Także dużo spokoju do wizyty ❤ -
Gosia trzymaj sie! Najwazniejsze, ze z dzidzia jest ok! ❤️
Mlodamezatka wrote:Dziekuje bardzo za checi ❤️ Ale juz znalazlam i robi przecudowne, magiczne zdjecia i ciazowe i noworodkowe. Dokladnie takie jakie chcialam 😍
Tez zapodaj linka do swojej
Baljov. mnie tez ostatnio caly czas watroba boli...tak w nadbrzuszu. Myslisz ze to od duphastonu? 🤔
Mam schodzic po 12 tyg z utrogestanu a z dupka to pozniej dopiero.
A ja to w ogole sie nie moge zabrac za zdrowe jedzenie. Tylko bym panierke wcinala. Albo devolajki w panierce, wczoraj schabowy a dzis krokiety od mamy 🙈 z moja hiperinsulinemia potem mam 2 godz wyjete z zycia na spanie 😂
Aa i jestem tak niesamowicie glodna ciagle. Rano wstaje po 4 i o 5 musze kromke z maslem zjesc. Potem do 12 jem 2 kanapki, banana, kiwi i przegryzam to biszkoptami a i tak o 13 przychodze mega glodna do domu i pochlaniam obiad. A potem to moge nic do wieczora nie jesc... I jem kolacje zeby zjesc i zeby nie bylo mi w nocy niedobrze z glodu. Dziwne to.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2021, 06:41
PCOS, IO, hiperinsulinemia, NT, RIF
MTHFR_677C>T hetero, PAI-1 4G homo, ANA1 ujemne, KIR AA, NK 20.6%; allo mlr 27.7%
AsthenoTeratozoospermia, fDNA=31%
1 IVF ICSI 11.2019 ❄❄❄❄
FET 4.02.2020 ❄5.2.2 + encorton
FET 7.03.2020 ❄5.3.3 + atosiban, encorton, embrioglue, AH
04.2020 histeroskopia OK
FET 11.07.2020❄❄4.3.3 + accofil, intralipid, encorton, AH
2 IVF ICSI + fertil chip 08.2020 11x❄
FET 29.01.2021❄5.1.1 + accofil, intralipid, encorton🍀 beta 6dpt 38.66; 8dpt 121.5; 10dpt 251.4; 15dpt 1423🍀
Sanco - czekamy na chłopca 💙 -
Kaarola ja dziś mam wizytę po południu to się dowiem jak z lekami. Już mam dość tego utrogestanu i że ciągle coś mi wycieka, zwłaszcza rano. 😉 Boję się bo oczywiście brzuch zmalał i zniknęły objawy. Ja nie mam apetytu...
41 lat
09.06.2017 Gabrielek 12tc [*]
V Leiden hetero
styczeń 2018 - cb
maj 2019 - cb (drugie IUI, w sumie trzy IUI)
kwiecień 2020 - cb
czerwiec 2020 - ivf protokół krótki - 12 kumulusów, 9 dojrzałych komórek - 4 zarodki - żaden nie przetrwał do stadium blastocysty
wrzesien 2020 - ivf protokół długi - 8 kumulusów - 7 dojrzałych komórek - 6 zarodków - 4 zamrożone blastocysty - po badaniach genetycznych 1 prawidłowy (dziewczynka 💗).
29.01.2021 - transfer jedynej blastki 4.1.1. (accofil, encorton, embryoglue)
7dpt - beta 33,8
10dpt - beta 269,3🍀
12dpt - beta 661,1 🍀💖
24dpt - jest zarodek 3 mm i bijące serduszko 💖😍
ur. 15.09.2021 Igusia💗👶 2650g, 48cm, 10/10 -
Gosia trzymam kciuki za Ciebie🤗🤗🤗 dobrze,że z dzidzia wszystko dobrze.
Bajlov u mnie zawsze tsh 1.8 tydzień temu miałam 0.23...doktor powiedziała,że jak ft4 w normie to nie ma się czym martwic🤷♀️ ja się nie znam na tym bo nigdy nie miałam problemów z tarczyca. Czytałam,że pod koniec 1 trym to tsh dużo spada bo wtedy bthcg jest na najwyższym poziomie🙄baljov. lubi tę wiadomość
Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
Trzymaj się cieplutko !!! Będzie dobrze !!! Musi być ❤️❤️❤️
Co do mdłości to mam nadal okropne. Nic mi nie smakuje, mam mdłości na wszystkie zapachy. Mam
Wchodzą tylko kiszonki i wyraźne smaki. Nie mogę jeść żadnych węgli.2008 -córka, 2012 - syn, 2021 - córka -
Trzymam za Was mocno kciuki -
MichaLina wrote:Ja mam dziś prenatalne. Jezu, dziewczyny.. .takiej nocy to ja dawno nie miałam. Spać nie mogę, głupoty mi się śnią. Czuję jak się cała denerwuje i gdzieś mi coś dudni, że coś jest nie tak... Oby do 11.20 bo zwariuje.
Będzie dobrze ja mam prenatalne dopiero 7.04 także jeszcze sporo czekania -
Kalina32 wrote:Właśnie od jutra podnoszę dawkę bo moje TSH poszybowało z 1.3 na 3.61 🤷
A czy są tu osoby które zaczęły już schodzić z luteiny lub planują? -
Na szczęście na usg usłyszałam "Dziecko żywe, serduszko bije" A ja w płacz że szczęścia oczywiście. Nadal jestem przerażona bo nie wiadomo skąd to krwawienie które jest cały czas i nie ustępuje. Mogę wstać z łóżka tylko do wc. -
Gosia co za stres... Współczuję, ale trzymaj się! Wszytko dla kropka 😍 na pewno będzie dobrze.
Dziewczyny, byle do 13:00. Ale się stresuję... Oby dzidzia ładnie współpracowała.Filcek, meraja90 lubią tę wiadomość
👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
MichaLina wrote:Ja mam dziś prenatalne. Jezu, dziewczyny.. .takiej nocy to ja dawno nie miałam. Spać nie mogę, głupoty mi się śnią. Czuję jak się cała denerwuje i gdzieś mi coś dudni, że coś jest nie tak... Oby do 11.20 bo zwariuje.👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️