Październikowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Mlodamezatka wrote:Hmm no to ciekawe. Ja 25 za miesiac. Ale powiem szczerze, ze nie mam sily sie szarpac o nfz. Na ivf poszlo juz tyle kasy ze poprowadzenie ciazy prywatnie wlacznie z badaniami roznicy nie robi 😅
Niemniej jednak super, ze udalo Ci sie zrobic to bezplatnie ! ☺️ -
Witajcie po świętach mojemu dziecku został tylko smark w nosie, antybiotyk zdziałał cuda, za to ja mecze się dalej z zarazkiem. Kaszlę tak że bolą mnie już zebra i szyja, rano mam brzydki katar i wymiotuję od tego... No ale mi żadnego antybiotyku nie chcą dać, i lekarz rodzinny i gin każą leczyć się naturalnymi i domowymi sposobami. Także leczę się prenalenem, herbatkami i inhalacjami.
A co do prenatalnych - kto jeszcze został? Ja mam 16 kwietnia, już nie mogę się doczekać. I też wszystko robię prywatnie. Jedynie badania genetyczne z racji poronień udało mi się załatwić na nfz... 🤷 -
natnatss wrote:Witajcie po świętach mojemu dziecku został tylko smark w nosie, antybiotyk zdziałał cuda, za to ja mecze się dalej z zarazkiem. Kaszlę tak że bolą mnie już zebra i szyja, rano mam brzydki katar i wymiotuję od tego... No ale mi żadnego antybiotyku nie chcą dać, i lekarz rodzinny i gin każą leczyć się naturalnymi i domowymi sposobami. Także leczę się prenalenem, herbatkami i inhalacjami.
A co do prenatalnych - kto jeszcze został? Ja mam 16 kwietnia, już nie mogę się doczekać. I też wszystko robię prywatnie. Jedynie badania genetyczne z racji poronień udało mi się załatwić na nfz... 🤷
Ja mam 20 kwietnia, też nie mogę się już doczekać. -
Ja mam jutro pappe i prenatalne usg. Przed swietami pisalyscie ze jest przez brzuch ale powiedzcie mi jeszcze czy na pelny czy pusty pecherz?
PCOS, IO, hiperinsulinemia, NT, RIF
MTHFR_677C>T hetero, PAI-1 4G homo, ANA1 ujemne, KIR AA, NK 20.6%; allo mlr 27.7%
AsthenoTeratozoospermia, fDNA=31%
1 IVF ICSI 11.2019 ❄❄❄❄
FET 4.02.2020 ❄5.2.2 + encorton
FET 7.03.2020 ❄5.3.3 + atosiban, encorton, embrioglue, AH
04.2020 histeroskopia OK
FET 11.07.2020❄❄4.3.3 + accofil, intralipid, encorton, AH
2 IVF ICSI + fertil chip 08.2020 11x❄
FET 29.01.2021❄5.1.1 + accofil, intralipid, encorton🍀 beta 6dpt 38.66; 8dpt 121.5; 10dpt 251.4; 15dpt 1423🍀
Sanco - czekamy na chłopca 💙 -
Kaarola wrote:Ja mam jutro pappe i prenatalne usg. Przed swietami pisalyscie ze jest przez brzuch ale powiedzcie mi jeszcze czy na pelny czy pusty pecherz?
-
Celia89 wrote:Ahojka
Też spodziewam się bobasa w Październiku. Termin 22.10.
Czekam cierpliwie na usg prenatalne i pappe. Mam za tydzień.
Pozdrawiam
Celia89 lubi tę wiadomość
-
Ja mam prenatalne 13 kwietnia, a dzisiaj idę sprawdzić czy wszystko ok, bo mam infekcję 🤔 taka byłam spanikowana bo ostatni tydzień czułam się tak dobrze jakbym w ciąży nie była, a dzisiaj czuję się już dużo gorzej więc może niepotrzebnie ta wizyta 🤔 lepiej chyba jednak dla świętego spokoju sprawdzić. Miałam w święta pochwalić się rodzinie ale jakoś nie było nastroju, okazji, tylko szwagierce powiedziałam w tajemnicy a rodzice i teściowie dowiedzą się jakoś później, nie spieszy mi się 🙂
-
Trzymam za Was kciuki dziewczyny!❤🙏
Was też łapią tak bole brzucha z jednej lub drugiej strony? Od wczoraj mam takie na zmianę co jakis czas...
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
29.03.2021 -7cm zdrowego maluszka 👶
21.04.2021 - NIFTY wynik prawidłowy ❤🙏 córa ❤❤❤