Październikowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Moni ja mam nisko kosmowke, jeszcze nie łożysko. Jak idzie do góry to generalnie dobrze. Mnie nastraszył lekarz, ze to może się skończyć łożyskiem przodującym, ale to dopiero na połówkowych się stwierdza. Teraz jest jeszcze czas na podniesienie, bo macica tez się podnosi.Z 👧🏼09.2019😍 P 👶🏻10.2021 😍
04.2017 (') 12.2017 (')
-
Uf bo mi kazała uważać 0 sexu od samego początku u nas 0 bo był krwiak 🥺 poprzednie ciąże to kilka razy dziennie a teraz dupa. Mówi że to mogło krwawić ale obstawia nadżerkę bo dzisiaj lekko ją dotknęła i zaczęła krwawić. A czy któraś ma duphaston i zmniejszała dawkę?
-
U mnie maluch tez jest nisko,znajduje go nad spojeniem lonowym po lewej stronie. Położna mi mówiła,że macica zaczyna się dźwigać po 12 tyg dlatego wydaje się być tak nisko.
jane789 lubi tę wiadomość
Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
Moni* wrote:Też mam 3x1 duphaston i luteina 3x2 szyjka długa i najpierw schodzę z duphastonu. Tylko nie pamiętam ile to miało być. Gomerka jak to u Ciebie jest ?
Ale z czym? Duphaston opisałam wyżej, luteinę biorę teraz 1x i tylko do skończenia opakowaniaZ 👧🏼09.2019😍 P 👶🏻10.2021 😍
04.2017 (') 12.2017 (')
-
U mnie po wizycie lekarz znalazł krwiaka którego wcześniej nie było. Ma dziwny kształt i lekarza stwierdził że jest dziwny ma ok 0.8x8cm określił to " błoną " nie powinien on być niebezpieczny ale będziemy go obserwować co będzie dalej. Leżeć odpoczywać duphaston nadal 2x1 za 2 tygodnie kolejna wizyta u niego.
Z maleństwem wszystko ok. waży 96g, ile ma cm nie wiem chyba nie zmierzył, 5 paluszków u rączki jest. "Okejkę" mamusi pokazało maleństwo noga za nogę założona więc chyba przekaz był "Mamusiu u mnie wszystko ok nie martw się " 🙂 -
Ja po dzisiejszej wizycie mam schodzić z duphastonu i tak jak brałam 2x2 tak teraz przez tydzień mam brać 2x1 i odstawić.
Jutro prenatalne (badanie I trymestru) ale widzę, że nie tylko ja. Stresik jest...
Ale chyba u każdego -
Moni* wrote:Uf bo mi kazała uważać 0 sexu od samego początku u nas 0 bo był krwiak 🥺 poprzednie ciąże to kilka razy dziennie a teraz dupa. Mówi że to mogło krwawić ale obstawia nadżerkę bo dzisiaj lekko ją dotknęła i zaczęła krwawić. A czy któraś ma duphaston i zmniejszała dawkę?
-
Hopeful wrote:Ja po dzisiejszej wizycie mam schodzić z duphastonu i tak jak brałam 2x2 tak teraz przez tydzień mam brać 2x1 i odstawić.
Jutro prenatalne (badanie I trymestru) ale widzę, że nie tylko ja. Stresik jest...
Ale chyba u każdegoHopeful lubi tę wiadomość
-
Ja jeszcze nic nie kupuje, cierpliwie czekam, mysle, ze u mnie na wyprawkę przyjdzie jeszcze czas nie chce póki co zapeszać
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
29.03.2021 -7cm zdrowego maluszka 👶
21.04.2021 - NIFTY wynik prawidłowy ❤🙏 córa ❤❤❤ -
Syn nie akceptował smoczka, nawet jak chciałam dać to on nie chciał 😁 próbowałam z trzema rodzajami 😁
Póki co nic nie kupuję, w poprzedniej ciąży zaczęłam zakupy chwilę przed 20 tygodniem i teraz pewnie też będzie podobnie. Zwłaszcza że dużo rzeczy mam po synku. Oszaleję natomiast jak się okaże że w brzuchu jest córka ❤️